Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
22240
View
192
Reply

akademi fantasia paling best dalam sejarah peradaban manusia

[Copy link]

Author: Tottot89       Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2016 10:51 AM | Show all posts
Aku follow AF1 je. Students & drama dia semacam ada originality gitu. AF lepas tu aku tengok skip2. Aku cuma ambik tahu siapa juara, that's it.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2016 11:05 AM | Show all posts
Aduradura replied at 11-8-2016 05:00 PM
yang aku tak menahan tu setiap AF mesti ade loveline2 kepam

Gigih aku nak ingat ni, dulu2 laya ...

iols pernah jadi fan sabun fanclub- stacy-nubhan  dan sadira fancub,,, (shahir-adira) tapi sekejap jer... stacy -nubhan pernah  ada lagu duet..x silap stacy-nubhan memang pernah couple sekejap tapi putus..cinta x direstui beza agama..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2016 11:10 AM | Show all posts
setakat nie iols pernah undi students:-

shahir- af8
nuhban -af6
faizal- af4
nuha- af 2014


yg lain iols jadi penonton jer... tapi semua yg iols undi tue semua x boleh pakai..... dah ke lautan dalam...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2016 11:16 AM | Show all posts
tapi bagi iols banyak2 AF af 2 paling best.. klau diorg nyanyi lagu kumpulan harmoni jer... klau af paling berjaya lahirkan penyanyi berkualiti af 7 hafiz ,akim ..aril ,aisyah ,zizi masih lagi aftif menyanyi..af 3 memang fenomena .. tapi yg berjaya dan org masih kenal ..mawi ,masha jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2016 11:53 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 9-8-2016 10:17 PM
ramai yg throwback..maybe sbb tu naik balik thread ni...
kita vote AF3.sbb kita tak follow rancan ...

hehe...rajin lepak bod mana sekarang...

sembang sini kang lari topik pulak

dah naik momod sekarang yee
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2016 02:10 PM | Show all posts
Ai undi NANA...... kalau NANA bace tolong bagi hadiah kat ai ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2016 12:20 AM | Show all posts
mcm geli jah musim baru AF neh? mcm poyo jah peserta2 nya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:20 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 16-8-2016 12:20 AM
mcm geli jah musim baru AF neh? mcm poyo jah peserta2 nya..

Memang la gitu, dari 2006 lagi tuh

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:28 AM | Show all posts
aku tengok sampai zahid je..
siap afundi..
habes kredit dah la topup mahal zaman tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols start layan af...time af7
Jd,bgi iols AF7 pling best..... iols pernah afundi Hafiz till now iols support heshe...beli semua album dia
Af1-Af6....iols study lg...x amik tau sgt!tp tau lah lagu2 diorg....pling fevret lgu persis mutiara,Mila.... mawi iols amik tau gitu2 je, sbb tau gelombang tsumawi semua tu...

Iols pernah ship dgn adira- shahir smpai iols follow fan shahiratics bbnu betul time tu...
Masuk af9,iols dah x koser nk lyan af sbb tak best dan x excited mcm zaman bbnu iols layan af7
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Af2
Sbb x brp plastik
Lps tu sume bajet2 psl ade kamera kn
Masing2 da tau nak wat drama ape
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 12:29 PM | Show all posts
cahayahati replied at 21-8-2016 09:12 AM
Iols start layan af...time af7
Jd,bgi iols AF7 pling best..... iols pernah afundi Hafiz t ...

samalah.. iols pun follow juga..siap ada fan fiction lg untuk shahira ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 03:40 PM | Show all posts
Tak tau pun mana yang betul betul berbakat tapi akui memang AF ni berjaya mulakan trend reality shows kat Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 12:27 PM | Show all posts
semua sampah...artis skrg jual muka je...suara hauk pon xpe asalkan cntik vs ensem...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 05:40 PM | Show all posts
nasib baik org umah pon jarang layan....huhu selamat...

boleh layan sports kt astrok
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 21-8-2016 12:29 PM
samalah.. iols pun follow juga..siap ada fan fiction lg untuk shahira ..

Sayang betul diorg x berjodohan kan uols......mcm sesuai sgt diorg tu  
Uols folo fanclub shahiratics kat fb tu ke?mne tau iols ad terbaca fan fiction uols tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 11:39 AM | Show all posts
Gosip pelajar baru AF dlm metro hari ni pasal siapa yer?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 11:41 AM | Show all posts
cruz2 replied at 23-8-2016 11:39 AM
Gosip pelajar baru AF dlm metro hari ni pasal siapa yer?

zarol rasa nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 11:43 AM | Show all posts

tq sis
eh!ada thread AF terkini rupanya..sorryyy
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bg aku paling best Af2....zahid..adam...kaer..farah mmg best..

pastu zaman mawi..mawi felix sengit time tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I follow AF dari 1 hingga 3 jer...
Everyday i follow....kalau AF jer i tinggikan volume sampaikan jiran sebelah rumah pindah sebab tak tahan...  AF lain i ada follow during Stacy jadi juara..tu pon skit2 jer...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2016 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke tred rasmi AF? Iols mcm nk menjoyah dgn AF2016 ni tp mcm sendu je AF thn ni...

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2016 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Asha boleh tahan. Ada power
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 11:07 AM | Show all posts
af1 bukan sebab nyanyian tapi sebab tak pura2
diorang masa tu tak percaya pun camera record diorg 24 jam
cakap pun main lepas
tindas menindas pun takde
lovey dovey jeee....
kita semua pemenang tiada pengalah
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 12:45 AM | Show all posts
pendapat aku.. time semester mawi dulu tu membuahkan hasil... yg lain kelaut dik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list