Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18132
View
275
Reply

undian mencari MODERATOR BARU bod USAHAWAN

   Close [Copy link]

Author: ctredzuan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2011 09:20 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ctredzuan at 27-4-2011 21:39

salam semua, ok undian di buka skrg, anda bolehlah kiranya nak mencari sokongan undi di mana2 bod sekalipun yea, semua nama2 ni Ct listkan dulu, tak kisahlah nak tarik diri ke..taknak ke.. cuma Ct masukkan semua nama2 dulu sebagaimana forumer2 tulis dalam topik mencari moderator baru, juga saya "ctredzuan" masuk calon juga sebagai umpama bukan mod, sbb ada yg tak puas hati saya terlantik kerana bukan undian suatu masa dahulu, takde hal lah lps ni Ct taknak jadi ke..nak jadi ke.. ye.. hehe..kita beramah mesra dgn beretika baik2 ye, jangn gado2.. tak best gado2 ..
undian di buka selama 48jam shj, sehingga sabtu 23apr 10 mlm shj
Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 79 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2011 09:20 PM | Show all posts
sekiranya ada nama tambahan sila kemukakan saya akan ADD nama utk di undi ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 09:33 PM | Show all posts
Dah vote..tapi camne nanti kalau org yg saya vote tarik diri..rugi la undi sy..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 09:39 PM | Show all posts
dah undi jgk ;)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 09:42 PM | Show all posts
we can always agree to disagree...... u got my vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 09:53 PM | Show all posts
dah undi...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:06 PM | Show all posts
suda undi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:09 PM | Show all posts
sampai bila?dah undi....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:10 PM | Show all posts
aku nak umumkan secara rasmi, aku nak tarik diri...

aku dah tawar hati nak jadi Moderator kat bod ni buat masa ni...

so tak perlu le membazir undi anda untuk mengundi aku...

apa2 pun, aku tetap akan berada kat bod ni untuk sumbang idea dan pendapat...

anyway, tenkiu ct sebab senaraikan nama aku sama...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2011 10:14 PM | Show all posts
aku nak umumkan secara rasmi, aku nak tarik diri...

aku dah tawar hati nak jadi Moderator kat bod ...
zaidi_MZZ Post at 21-4-2011 22:10



   
   takpelah zaidi, takyah tarik diri lagi ye, hak forumer mencalonkan mana pilihan hati mereka, apa2 pun mmg kita kena bersatu nak memantapkan bod yek, jangan gitu.. ni cuma undian, hak di tangan forumer, saya juga suka kalau awak jd mod, yg penting ada angin perubahan nanti
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:17 PM | Show all posts
sudah vote..... jadi silalah mengundi...
zaidi dah undi ke belum tu?
nak tarik diri pun kena mengundi juga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:21 PM | Show all posts
kenapa nama saya ditaruk utk penuhi kuota 10 org tu? infact, tidak ada permission dari saya sendiri.

Dengan penuh hormat, saya minta nama saya dikeluarkan dari list tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:23 PM | Show all posts
ada pula calon yang nak tarik diri. macam mana tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2011 10:29 PM | Show all posts
kenapa nama saya ditaruk utk penuhi kuota 10 org tu? infact, tidak ada permission dari saya sendiri. ...
kirawang Post at 21-4-2011 22:21



   sbb ada yg cadangkan bro kirawang, ct pun suka kalau bro terlantik
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:28 PM | Show all posts
takpelah zaidi, takyah tarik diri lagi ye, hak forumer mencalonkan mana pilihan hati m ...
ctredzuan Post at 21-4-2011 22:14


ct...

orang dah tuduh saya macam2...so masa sekarang, memang tak sesuai untuk saya jadi mod sekiranya ditakdirkan saya menang...

saya ada prinsip saya sendiri...dan sekiranya saya menang, saya tetap akan serahkan kepada calon yang berikutnya...

saya nak ambil kesempatan ni, untuk menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki, jika di dalam thread tempoh hari, saya ada membuat memana pihak rasa kurang senang dan sebagainya...

dan...saya juga dengan rasa rendah diri, memaafkan sume pihak yang tidak sependapat dengan saya, yang memperkatakan tentang saya, yang mengeluarkan kata2 yang keras, sume saya maafkan, di dunia dan akhirat...

semoga Allah merahmati kita semua...inshaAllah...

peace...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:31 PM | Show all posts
Post Last Edit by kirawang at 21-4-2011 22:32

apakah nama calon? Calon tu ialah bila mereka berkehendakkan sesuatu . Mungkin mereka Berkehendakkan power, kuasa, populariti, etc.

Kalau tuan punya badan tak mahu lansung, dan tak tahu pon dicalonkan..sesuaikah dipanggil calon?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:31 PM | Show all posts
dah undi ........ mesti nanti ada yg perasan kan ? ........................... ........ khas untuk semua calon
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:31 PM | Show all posts
zaidi dah undi ke belum tu?
nak tarik diri pun kena mengundi juga
zidlan Post at 21-4-2011 22:17


aku belum undi lagi...

ramai calon ni bro...nak kena search dalam internet dulu, check memasing punya profail...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:34 PM | Show all posts
Reply 18# zaidi_MZZ


kalau macam tu 10 hari baru boleh ngundi......
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:35 PM | Show all posts
Pergh.... nasib baik sempat masuk. Amboi kak... ponat-ponat saya nyatakan tidak untuk bertanding, selamber jer yea terus letak nama saya.  Hehehe kepada semua voters, janganlah mensia-siakan undi anda dengan mengundi saya... sebab saya ingin tarik diri dari senarai pencalonan. Hehehe... anyway.. seronoknya mengundi huhhu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104670s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list