Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18020
View
275
Reply

undian mencari MODERATOR BARU bod USAHAWAN

   Close [Copy link]

Author: ctredzuan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-4-2011 10:36 PM | Show all posts
topik undian ini utk 3-4hari shj. xsabar nk tukar mod baru
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:36 PM | Show all posts
dah vote dah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2011 10:37 PM | Show all posts
Pergh.... nasib baik sempat masuk. Amboi kak... ponat-ponat saya nyatakan tidak untuk bertanding, se ...
saudagarkampong Post at 21-4-2011 22:35



   kan k.ct dh bgtau awal2, k.ct suka cara awak menulis
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:37 PM | Show all posts
aku belum undi lagi...

ramai calon ni bro...nak kena search dalam internet dulu, check memasi ...
zaidi_MZZ Post at 21-4-2011 22:31



   zaidi dah nama masuk jadi calon... biar jelah... jadi atau tak jadi mod lain cerita... yg penting CT dah buktikan dia telus kan... dan adil...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:38 PM | Show all posts
sbb ada yg cadangkan bro kirawang, ct pun suka kalau bro terlantik
ctredzuan Post at 21-4-2011 22:29



   kalau setakat ada cadangan, tak mestinya CT kena ikut. Minta maaf, saya minta jasa baik CT tolong remove nama saya dr list. Replace dengan mereka yg betul2 mahu. Vote ni akan jadi reliable dan berfaedah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:38 PM | Show all posts
alhamdulillah...dah undi...

semoga calon yang menang, tidak kira siapa, dapat menjalankan tugas dengan baik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:38 PM | Show all posts
kan k.ct dh bgtau awal2, k.ct suka cara awak menulis
ctredzuan Post at 21-4-2011 22:37



   vote assafdiyah untuk CT... semoga kekal jadi MOD ye... dan dpt pembantu berkaliber.......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:44 PM | Show all posts
topik undian ini utk 3-4hari shj. xsabar nk tukar mod baru
ctredzuan Post at 21-4-2011 22:36



    Kenapa 3-4 hari kak. Kasi fixed lah tarikhnya... 36 jam ker... atau 48 jam ker....
Anyway saya dah vote!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 10:55 PM | Show all posts
dah menjalankan kewajipan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:15 PM | Show all posts
kinna dah vote.....

thanks kak ct...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:15 PM | Show all posts
macamana dgn penggunaan MN ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:16 PM | Show all posts
selamat mengundi...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:19 PM | Show all posts
apakah nama calon? Calon tu ialah bila mereka berkehendakkan sesuatu . Mungkin mereka Berkehendakkan ...
kirawang Post at 21-4-2011 22:31


x pe lah...walau bro nak tarik diri.. kita tetap undi bro..

sbb bro popular....sama tak dgn populariti..

mcm fafau cakap masa terima ABP..

kita jgn kejar popular.... biar popular yg kejar kita....

teruskan setia kat bod ini...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:21 PM | Show all posts
Replace dengan mereka yg betul2 mahu. Vote ni akan jadi reliable dan berfaedah.
kirawang Post at 21-4-2011 22:38


amat setuju dengan kirawang...

masukkan nama mereka yang berkenaan sahaja...

kalau tidak, akan berlaku pecah undi...

saya cadangkan, undian dijalankan semula dengan memasukkan nama calon yang berkenaan sahaja...ada berani...???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:29 PM | Show all posts
zaidi dah nama masuk jadi calon... biar jelah... jadi atau tak jadi mod lain cerita... yg penting CT dah buktikan dia telus kan... dan adil...
assafdiyah Post at 21-4-2011 22:37


assafdiyah...

tang mana yang telusnya kalau banyak nama yang tak mahu dicalonkan, dimasukkan dalam senarai...

ini akan menyebabkan berlakunya pecah undi...

kalau ct betul2 telus, masukkan nama calon yang mahu bertanding sahaja dan undian dijalankan semula...itu baru telus...ada berani...???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:31 PM | Show all posts
dah undi....ct...ko kena belanja haku makan udanm beso bapokk yerk...hahhahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:31 PM | Show all posts
hye sume....sy rase sy tak layak la mencelah kat tengah2 otai2 kat sini...tp nak celah jugak lah...

juz nak ckp, ramai tak nak eh....tp nape ade je kat thread meeting pasal cadangan tukar mod tu ye...bkn pe slalunye org yg slalu attend meeting la baru kite nampak die sudikan diri nak bekerjasama berbanding org yg tak masuk meeting tu...

pd pndgn sy yg tak seberapa ni la..jgn risau bg yg name keluar tp takot org tak undi or undi rendah.....sbb undi rendah bukan bermaksud kite tak bagus...mgkin undi yg paling rendah tu la paling kaye ngan biznesnye.....

umpama pemimpin politik yg kalah bertanding jugak la..die bukan tak bgus...
entah2 dalam keluarga, dialah pemimpin yg dapat melahirkan anak2 yg bgus dunia akhirat....adekah pemimpin yg bgus tu dpt memberi syurga kpd anak dan isterinya..blm tentu....

jadi tak perlu tarik diri sbb, sbb setau sy poll ni sush di edit....tp tak tau la kalo mod ct ade carenye...bukan pe, kalau sy ditempt kak siti skrg tak kire di pihak yg benar or salah, baik atau buruk, tp bile asyik buat itu kene komplen, buat ini kene komplen, tension la dia..

apepon kak ct sy nak claim cdt je sbb da undi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2011 11:33 PM | Show all posts
ok kirawang akan saya buang dr nama, zaidi awak ni tak puas hati apa lg agaknye ye.. kenapa nk tarik2 diri pula, haritu awak kata saya takut nak mengundi sbb takut tak dpt sokongan dr forumer kan?? so skrg ni saya masukkan NAMA2 YG FORUMER MAHU, BUKAN VOLUNTEER, HRP DPT TERIMA PENCALONAN NI, TAKYAH LAH NAK TARIK2 DIRI PULA, yea.. takda masalah lah lps ni pecah undi ke apa ke, yg penting ni bukannya undian wajib malaysia pun, utk bod ni shj
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:34 PM | Show all posts
teruskan jer lah ......bukan memihak sesiapa...
tp benda dah berlangsung kan??
pecah undi pon...kita tetap akan ada pemenang jugak kan?
itu yg penting...

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 11:35 PM | Show all posts
jadi tak perlu tarik diri sbb, sbb setau sy poll ni sush di edit....
chenta_dewi Post at 21-4-2011 23:31


buat poll yang baru le...tak berani ke...???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111462s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list