Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32624
View
176
Reply

[Edisi Math] pendpat korang mengenai matematik.

[Copy link]

Author: midory       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2011 12:36 AM | Show all posts
rahsie la...
midory Post at 16-5-2011 00:34



   {:2_74:}{:2_74:}




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2011 12:38 AM | Show all posts
Reply 81# cik.panda


nnti semue org tahu... hihi.. habis le identiti...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 12:39 AM | Show all posts
Reply  cik.panda


nnti semue org tahu... hihi.. habis le identiti...
midory Post at 16-5-2011 00:38



   entah2 sama tempat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2011 12:41 AM | Show all posts
Reply 83# cik.panda


cikpanda kat mane?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 12:43 AM | Show all posts
Reply  cik.panda


cikpanda kat mane?
midory Post at 16-5-2011 00:41



   err
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2011 12:45 AM | Show all posts
Reply 85# cik.panda


rasenye tak same le...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 12:46 AM | Show all posts
Reply  cik.panda


rasenye tak same le...
midory Post at 16-5-2011 00:45



   
nasib baik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2011 12:47 AM | Show all posts
Reply 87# cik.panda


Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 12:58 AM | Show all posts
Reply 73# cik.panda


aktuari....ke..
nanti keje masyuk eh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 12:58 AM | Show all posts
Reply 89# bezita60


   tough.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 06:08 PM | Show all posts
Matematik ni senang bagi yang minat dan bagaimana guru tu approach.

Pendekatan guru tu sgt penting. Kalau guru yang garang dan mengajar pun macam tak mesra, susahlah nak masuk dalam kepala.

Pendekatan secara kontekstual adalah cara yang paling mudah untuk menarik minat pelajar untuk menyukai Matematik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2011 09:44 PM | Show all posts
Matematik ni senang bagi yang minat dan bagaimana guru tu approach.

Pendekatan guru tu sgt pentin ...
zeeghaz Post at 16-5-2011 18:08



kalau cikgu bagos tp diri sendiri tak minat pon tak blh gak... cikgu pon main peranan penting sbb cikgu tu sendiri boleh menarik minat student utk suke subjek ape pon.. selamat ari guru kpd para guru...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2011 08:35 AM | Show all posts
sbenarnya matematik nie jadi senang kalau slalu dipraktikkan .... ia juga merangsang pemikiran kita macam buat note music ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2011 01:40 PM | Show all posts
kalo dr background engineeriring seswai x wat pure maths or applied maths?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2011 06:09 PM | Show all posts
Reply 94# super_nova


tak sure la.. tp kalau engineering ade gak study math.. tp tak mendalam sgt la... maybe sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2011 05:10 AM | Show all posts
Good for training in trouble shooting, bg yg tak suka berfikir,semua nak ready mmg tak suka math.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2011 09:37 PM | Show all posts
cek in.. baru nk bjinak kt bod ni...

AM suke subjek math je..subjek len xsuke
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2011 01:07 PM | Show all posts
mat nie banyak ler kegunaan dia dalam banyak bidang. Tapi nasihat aku kalau korang nak buat degree total mate. baik x payah sebab aku kenal berapa banyak yang degree mate tapi still x dapat keja. kalau korang ambil mate dgn akaun ker, education ker ok ler
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2011 10:04 AM | Show all posts
maths ni best...
tp dipendekkan cite yg pjg...
aqua dulu tak minat maths, tp boleh wat maths dgn baik...
pas sambung blaja kat matrik dpt kos maths...
dr x suke trus suke...

tp amik masa yg lama utk betul2 suke maths...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2011 10:49 PM | Show all posts
Saya pilih agak pening tp tetap suke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.175212s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list