Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3736
View
2
Reply

Cari supplier cekak kosong

[Copy link]

Author: happydot       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2011 03:43 PM | Show all posts |Read mode
Skg tengah gila buat cekak rambut/aksesori rambutm sendiri... masalahnya skg, saya nak cari supplier yg boleh bekalkan cekak kosong dan benda2 berkaitan (reben etc).  Cuba cari online tapi tak jumpa yg sesuai coz kebanyakannya supplier dr china (MOQ tinggi sgt). Yg local lak, harga yg ditawarkan murah sikittt je dr harga jual biasa.
Angan2 tu nak jual utk raya ni...
Ada sesiapa yg tahu mana nak order @ cari benda ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 12:28 PM | Show all posts
Reply 1# happydot


    cuba cari kat plaza GM banyak barangan macam tu dijual....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 04:34 PM | Show all posts
petaling street pon byk, area jalan sultan tu, banyak kedai borong gini2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072871s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list