Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
122282
View
1916
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2011 11:56 PM | Show all posts |Read mode
Hye all,

Jemput jemput la masuk n sembang sembang kat sini sambil sambil boleh lontar kan idea or cadangan utk perbaiki bod Peristiwa Dunia nie..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2011 12:16 AM | Show all posts
Menerjah masukkkk....
nak ucap congrats kat sosi dah jadik mod bod nie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2011 12:42 AM | Show all posts
Reply 2# cinta_ungu

hikhik.. meh la jengah jengah cnie.. jgn malu malu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2011 01:56 AM | Show all posts
mai la masuk sembang sembang.. jgn la jenguk jenguk jerk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2011 10:16 AM | Show all posts
Hye all,

Jemput jemput la masuk n sembang sembang kat sini sambil sambil boleh lontar kan idea or ...
sosimple Post at 31-5-2011 11:56 PM


Pertama tama sekali aku nak ucapkan tahniah kepada sosimple sebab jadi momod baru dalam ni. memula aku tak perasan. sampailah aku nampak thread dalam ni dah mula di highlight dan dikaler. selama ni mana pernah dimoderate forum ni. momod lama tyak pernah jenguk langsung kesini. then nampak ade warna warni. hehehehe. baru ku tahu ade momod baru. tahniah. ni antara bod yg mesti dilawati setiap hari. congrats sosimple.     
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2011 10:17 AM | Show all posts
Reply 2# cinta_ungu


hait, cik unggu pon lepak board ni jugak ek.   ekekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2011 10:35 PM | Show all posts
Reply 5# winamp05

hikhikhik.. sajer jer kaler kaler br nampak meriah.. slalu gak skodeng skodeng bod ni tp nmpk mcm kesian jer

mai la sembang sembang cnie..

nak ucap tahniah jugak pd winamp05 sbb jadi mod bod history ngan abg limi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2011 02:49 AM | Show all posts
hye all...

sosi nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada semua pengunjung bod ni .. sosi mohon maaf andai ada kekurangan dalam menjalankan tugas setakat ni.. harap dapat berikan kerjasama pada sosi yang masih newbie lagi

selamat ber hari raya pada semua yerk.. makan biar la ber ala kadar.. jgn ikut nafsu..

so guys.. jmpa lagi 2 mggu.. sosi nak cuti panjang.. jangan sepah sepah kan bod ni ok kawan2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2011 06:25 AM | Show all posts
suka gak masuk sini sbb banyak info yg kita x tau boleh dpt kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2011 09:16 AM | Show all posts
bod ni banyak perkara pelik2 yang kita tak sangka berlaku...
tu yang suka sangat masuk sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2011 02:06 PM | Show all posts
Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pengunung Bod peristiwa Duniawi dan juga Moderator yang simple n generous...

Sekiranya saya ada menempek info yang menguris hati dan perasaan mohon keampunan.. Btw saya balek berhari raya di Pantai Timur.. singgah-singgah la ke rumah saya kalau nak makan Kueh Apam Balek dan Sphagetti dan sushi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2011 02:07 PM | Show all posts
hye all...

sosi nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada semua pengunjung bod ni .. sosi moh ...
sosimple Post at 26-8-2011 02:49



    U the best mod...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2011 10:06 PM | Show all posts
suka gak masuk sini sbb banyak info yg kita x tau boleh dpt kat sini...
honeybee80 Post at 26-8-2011 06:25


a ah.. bende yang x di sangka banyak berlaku rupanya kat luar negara..

rajin2la datang bg sokongan pada bod ni yek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2011 10:07 PM | Show all posts
bod ni banyak perkara pelik2 yang kita tak sangka berlaku...
tu yang suka sangat masuk sini {:3_85: ...
sonata85 Post at 26-8-2011 09:16


makaseh.. kalau ada kisah dan isu yang menarik jangan lupa kongsi di bod ni yeap {:2_70:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2011 10:10 PM | Show all posts
Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pengunung Bod peristiwa Duniawi dan juga Moder ...
perang_sivil Post at 26-8-2011 14:06


selamat hari raya perang_sivil.. thanks sgt sebab sudi dan selalu memeriahkan bod ni..

harap x lelah dan sentiasa sudi berkongsi dengan kami

have a safe journey ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2011 10:10 PM | Show all posts
U the best mod...
perang_sivil Post at 26-8-2011 14:07


masih sedang belajar lagi.. harap sudi beri tunjuk ajar {:2_70:}
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2011 06:41 AM | Show all posts
a ah.. bende yang x di sangka banyak berlaku rupanya kat luar negara..

rajin2la datang bg sok ...
sosimple Post at 26-8-2011 22:06



   okey mood..selamat hari raya maaf zahir dan batin...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2011 08:59 AM | Show all posts
tripoli ibunegara libya skrg tgh teruk perang sedara...org mati bertabur kat jalan, dlm hospital, sbb katanya gaddafi suruh penyokong dia bunuh pengkhianat dia kat mana sj dijumpai....kebykn 400 yg mati tu org awam....tengok aljazeera skrg....
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2011 01:56 AM | Show all posts
hye all...

sosi nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada semua pengunjung bod ni .. sosi moh ...
sosimple Post at 26-8-2011 02:49


selamat hari raya dan maaf zahir batin
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2011 02:33 PM | Show all posts
Slmt ari raya wat mod sosi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2011 04:12 PM | Show all posts
latest...cameraman Bernama maut ditembak di Mogadishu...melibatkn rakyat M'sia tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2011 08:46 PM | Show all posts
uiks.. tak tau ler pulak, kat bod ni pun ada teratak tempat utk berburak burak

happy belated hari raya aidil fitri utk suma warga bod peristiwa dunia ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2011 11:10 PM | Show all posts
selamat hari raya dan maaf zahir batin
kaorukamiya Post at 30-8-2011 01:56


hai

selamat hari raya kaoru

tahun ni cuti raya panjang ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2011 11:11 PM | Show all posts
Slmt ari raya wat mod sosi..
mysweetisha Post at 31-8-2011 14:33


hai sweety

slamat hari raya

thanks sbb slalu bg sokongan pd bod nie {:1_147:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2011 11:12 PM | Show all posts
latest...cameraman Bernama maut ditembak di Mogadishu...melibatkn rakyat M'sia tu.....
CincinKristal Post at 3-9-2011 16:12


ada tertengok berita pasal ni semlm kat tv...:cry:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list