Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
129775
View
1919
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple       Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2011 11:43 AM | Show all posts
i can't see u like u see me...what can you do when your good isn't good enough...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 11:39


i can do enough if you can see me like how i see you
but i can't do enough if you can't see me like how i see you
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 11:47 AM | Show all posts
Post Last Edit by kaorukamiya at 6-9-2011 11:49

silap post..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 11:47 AM | Show all posts
Post Last Edit by kaorukamiya at 6-9-2011 11:50
i can do enough if you can see me like how i see you
but i can't do enough if you can't see me  ...
HaMiZiE Post at 6-9-2011 11:43


is it the unseen is beyond reach or have i not done good enough to see what i am supposed to see.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 12:01 PM | Show all posts
is it the unseen is beyond reach or have i not done good enough to see what i am supposed to see ...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 11:47



then don't see it with your eyes but see it with your heart ...


p/s suddenly the sixth sense movie pop up in my mind... "I see dead peoples... "
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 12:05 PM | Show all posts
then don't see it with your eyes but see it with your heart ...


p/s suddenly the sixth ...
HaMiZiE Post at 6-9-2011 12:01


the heart fail to see good enough because it is irreparable..


p/s...speaking of sixth sense, baru semlm buang CD cite tu sebab sudah rosak..sedih sungguh sebab cite tu best.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 12:13 PM | Show all posts
the heart fail to see good enough because it is irreparable..


p/s...speaking of sixth se ...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 12:05



does it means you are heartless ... ...

Sixth Sense... is very brilliant movie... sad ending ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 12:20 PM | Show all posts
does it means you are heartless ...  ...

Sixth Sense... is very brilliant movie... sad  ...
HaMiZiE Post at 6-9-2011 12:13


me heartless? no way. but i am thinking of locking it up behind a stone wall...


agreed about sixth sense. apa lagi cite awak suka?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 01:06 PM | Show all posts
me heartless? no way. but i am thinking of locking it up behind a stone wall...


agreed a ...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 12:20


locking your heart... hmy3: ... will be unlocked by your prince charming someday ..

ada bnyk feverete movie cos I m movie goers...
tapi yg top in my mind i.e. Avatar... , Inception... LOTR .... Harry Potter... bnyk ar... tak tersebut kat sini
latest movie ai tengok ialah Cowboy & Alien... citer ni best tapi not feel so obbssesion selepas menontonnya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2011 04:27 PM | Show all posts
locking your heart...  ... will be unlocked by your prince charming someday  ..

ada  ...
HaMiZiE Post at 6-9-2011 13:06


hi..gi beraya sekejap tadi. (merangkap lunch juga, ihihihi) huaaa....malas nak komen bab prince charming nih. bukan give up. biarkan dulu. bosan sudah. Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead. cewahhhhh..!


semalam baru tgk the hangover (2009)..i like this movie. very funny. saya pun suka layan movie. i am a movie n music appreciator. banyak donlod tapi tak habis tgk lagi. cuma saya kureng cite hantu saja. sebab selalunya jalan cite tak de, takut je lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 07:14 AM | Show all posts
hi..gi beraya sekejap tadi. (merangkap lunch juga, ihihihi) huaaa....malas nak komen bab prince  ...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 16:27


Biasa ler tue.... that why muncul kata kata bistari nie "Cinta membawa kebahagiaan dan Cinta juga membawa kepada penderitaan" which is truly true....

Wah... sempat lagi tue pi beraya huhuhu... kalo dah belasah 3-4 rumah, memang kenyang sampai ke malam ar... tapi one thing for sure, time raya raya cam nie... pewot mula membuat perangai ngan kenyang tak menentu ... (asik raso lapo jer sedangkan pewot dah full... input semalam tak kuar kuar agi lagi mau diisi balik... )

.. sure u dah collect a lot of movies... tapi kalo ada new released movie, prefer tgk kat pawagam... baru puas hati, ngan screen besau... audio pun power ....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:05 AM | Show all posts
Biasa ler tue.... that why muncul kata kata bistari nie "Cinta membawa kebahagiaan dan Cinta jug ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 07:14


selamat pagi hamizie! bestnya hari ni masih belum keje. semalam balik dari beraya terus migrain. panas sangat.

tak semua cite tgk kat pawagam. kalau cite  biasa2 je tak berbaloi rasanya. apa pun saya dengan sabarnya menunggu the avengers!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:19 AM | Show all posts
selamat pagi hamizie! bestnya hari ni masih belum keje. semalam balik dari beraya terus migrain. ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 09:05


morning kaoru ... sama ar, baru jer sampai umah after a week kat kampung... sok baru kerja... .. ingat nak extend cuti sampai weekend nie ...

migrain... cian kaoru.. sure balun rendang dan lemang kaw kaw masa beraya semalamkan ... tak aper, hari ni cuti.. so rest ar puas puas...

pasal movie nie kan... kalo ada new released, selalu check review kat bod wayang dulu... siap Q&A ngan porumers yang lain... kalo review okie, baru pi pawagam nak tgk... tapi kalo ada must watch movie direleased, review tak kuar lagi tapi tiket dah beli dah ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:31 AM | Show all posts
morning kaoru ... sama ar, baru jer sampai umah after a week kat kampung... sok baru kerja... :' ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 09:19


raya tahun ni baru sekali makan rendang. makan satay je banyak. (banyak as in BANYAK!! )...masih tercari2 rentak hidup yang normal..baru seminggu cuti raya sudah hilang semua routine. badan pun rasa sungguh tidak fit. tapi nak start balik bersukan selepas seminggu tinggal rasa macam kena pergi panjat gunung. susah bebeno nak buat. hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 12:59 PM | Show all posts
raya tahun ni baru sekali makan rendang. makan satay je banyak. (banyak as in BANYAK!! )... ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 09:31


satay memang sodap... tapi time kat kpg ari tu... mak cuma wat rendang daging dan ayam masak merah jerr..

tu ar... time pose, okie jer badan.. tapi time raya... hambik ko.... makan selagi mampu disumbat... last last,pewot pun meragam tah apa apa... badan terasa cam berat jer
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:07 PM | Show all posts
satay memang sodap... tapi time kat kpg ari tu... mak cuma wat rendang daging dan ayam masak mer ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 12:59


kannn...i feel like i am dragging my a**. berat gilos rasanya. ngeh ngeh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:20 PM | Show all posts
kannn...i feel like i am dragging my a**. berat gilos rasanya. ngeh ngeh.
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:07


muhahahahaha...
time cam nie... kalo kentut, sure macam macam bau yang dihasilkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:23 PM | Show all posts
muhahahahaha...
time cam nie... kalo kentut, sure macam macam bau yang dihasilkan
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:20


shhhhh...jangan la bagi tahu hakikat itu..malu lah... simpan ler fakta itu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:28 PM | Show all posts
Reply 67# kaorukamiya

mohon kaoru melawat ke thread nie...   ... Clik sini

kebetulan isu ni tgh hangat diperbincangkan kat CI tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:34 PM | Show all posts
Reply  kaorukamiya

mohon kaoru melawat ke thread nie...   ...

kebetulan isu ni tgh hang ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:28


kamu cite pasal kentut saja di sana! {:2_64:}
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:41 PM | Show all posts
kamu cite pasal kentut saja di sana!
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:34



  ... kentut pun  oleh jadi current issue... boley!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:44 PM | Show all posts
... kentut pun  oleh jadi current issue... boley!!!!
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:41


preppppp...popp..popp...prepppppp...(isu tau kalau tak lepaskan. bahaya untuk kesihatan!)



p/s hazimie, tukar topic la weh, tak sanggup gelak terkentut2 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:51 PM | Show all posts
preppppp...popp..popp...prepppppp...(isu tau kalau tak lepaskan. bahaya untuk kesihatan!)
...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:44


bau kentot kalo dah sampai ke kepala... memang leh sakit satu badan   ..

hokey hokeyyyy... tapi.. sapa hazimie????   ... motip tersasul sebut nama ai??? kaoru.. are u okie???? or dah mabuk ngan satay
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:53 PM | Show all posts
bau kentot kalo dah sampai ke kepala... memang leh sakit satu badan   ..

hokey hokeyyyy... ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:51


alamak...tersasul pula! jangan marah kaoru...kaoru terpening tadi dgn bau kentut hamizie ok! satay tak bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:00 PM | Show all posts
alamak...tersasul pula! jangan marah kaoru...kaoru terpening tadi dgn bau kentut hamizie ok! sat ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:53


  .. biler masa lak ai kentut ... ... tue bunyik sendawa jerrrrr

awat kita berdua jer yang dok meroyang kat thread borak nie... mana yang lain   ... mod sosi pun tak nampak batang hidung... or still beraya sakan lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:03 PM | Show all posts
.. biler masa lak ai kentut ...  ... tue bunyik sendawa jerrrrr

awat kita berd ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 14:00


oh ye ke...cam sama je bunyi nye..

kannnn, agaknya kita je yang belum keje hari ni. orang lain dah sibuk keje. hihiihi. rasanya mod ada cite dia cuti lama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050237s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list