JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
141784
View
1917
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2011 09:05 AM | Show all posts
Biasa ler tue.... that why muncul kata kata bistari nie "Cinta membawa kebahagiaan dan Cinta jug ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 07:14


selamat pagi hamizie! bestnya hari ni masih belum keje. semalam balik dari beraya terus migrain. panas sangat.

tak semua cite tgk kat pawagam. kalau cite  biasa2 je tak berbaloi rasanya. apa pun saya dengan sabarnya menunggu the avengers!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:19 AM | Show all posts
selamat pagi hamizie! bestnya hari ni masih belum keje. semalam balik dari beraya terus migrain. ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 09:05


morning kaoru ... sama ar, baru jer sampai umah after a week kat kampung... sok baru kerja... .. ingat nak extend cuti sampai weekend nie ...

migrain... cian kaoru.. sure balun rendang dan lemang kaw kaw masa beraya semalamkan ... tak aper, hari ni cuti.. so rest ar puas puas...

pasal movie nie kan... kalo ada new released, selalu check review kat bod wayang dulu... siap Q&A ngan porumers yang lain... kalo review okie, baru pi pawagam nak tgk... tapi kalo ada must watch movie direleased, review tak kuar lagi tapi tiket dah beli dah ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:31 AM | Show all posts
morning kaoru ... sama ar, baru jer sampai umah after a week kat kampung... sok baru kerja... :' ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 09:19


raya tahun ni baru sekali makan rendang. makan satay je banyak. (banyak as in BANYAK!! )...masih tercari2 rentak hidup yang normal..baru seminggu cuti raya sudah hilang semua routine. badan pun rasa sungguh tidak fit. tapi nak start balik bersukan selepas seminggu tinggal rasa macam kena pergi panjat gunung. susah bebeno nak buat. hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 12:59 PM | Show all posts
raya tahun ni baru sekali makan rendang. makan satay je banyak. (banyak as in BANYAK!! )... ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 09:31


satay memang sodap... tapi time kat kpg ari tu... mak cuma wat rendang daging dan ayam masak merah jerr..

tu ar... time pose, okie jer badan.. tapi time raya... hambik ko.... makan selagi mampu disumbat... last last,pewot pun meragam tah apa apa... badan terasa cam berat jer
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:07 PM | Show all posts
satay memang sodap... tapi time kat kpg ari tu... mak cuma wat rendang daging dan ayam masak mer ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 12:59


kannn...i feel like i am dragging my a**. berat gilos rasanya. ngeh ngeh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:20 PM | Show all posts
kannn...i feel like i am dragging my a**. berat gilos rasanya. ngeh ngeh.
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:07


muhahahahaha...
time cam nie... kalo kentut, sure macam macam bau yang dihasilkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:23 PM | Show all posts
muhahahahaha...
time cam nie... kalo kentut, sure macam macam bau yang dihasilkan
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:20


shhhhh...jangan la bagi tahu hakikat itu..malu lah... simpan ler fakta itu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:28 PM | Show all posts
Reply 67# kaorukamiya

mohon kaoru melawat ke thread nie...   ... Clik sini

kebetulan isu ni tgh hangat diperbincangkan kat CI tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:34 PM | Show all posts
Reply  kaorukamiya

mohon kaoru melawat ke thread nie...   ...

kebetulan isu ni tgh hang ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:28


kamu cite pasal kentut saja di sana! {:2_64:}
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:41 PM | Show all posts
kamu cite pasal kentut saja di sana!
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:34



  ... kentut pun  oleh jadi current issue... boley!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:44 PM | Show all posts
... kentut pun  oleh jadi current issue... boley!!!!
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:41


preppppp...popp..popp...prepppppp...(isu tau kalau tak lepaskan. bahaya untuk kesihatan!)



p/s hazimie, tukar topic la weh, tak sanggup gelak terkentut2 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:51 PM | Show all posts
preppppp...popp..popp...prepppppp...(isu tau kalau tak lepaskan. bahaya untuk kesihatan!)
...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:44


bau kentot kalo dah sampai ke kepala... memang leh sakit satu badan   ..

hokey hokeyyyy... tapi.. sapa hazimie????   ... motip tersasul sebut nama ai??? kaoru.. are u okie???? or dah mabuk ngan satay
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 01:53 PM | Show all posts
bau kentot kalo dah sampai ke kepala... memang leh sakit satu badan   ..

hokey hokeyyyy... ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 13:51


alamak...tersasul pula! jangan marah kaoru...kaoru terpening tadi dgn bau kentut hamizie ok! satay tak bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:00 PM | Show all posts
alamak...tersasul pula! jangan marah kaoru...kaoru terpening tadi dgn bau kentut hamizie ok! sat ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 13:53


  .. biler masa lak ai kentut ... ... tue bunyik sendawa jerrrrr

awat kita berdua jer yang dok meroyang kat thread borak nie... mana yang lain   ... mod sosi pun tak nampak batang hidung... or still beraya sakan lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:03 PM | Show all posts
.. biler masa lak ai kentut ...  ... tue bunyik sendawa jerrrrr

awat kita berd ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 14:00


oh ye ke...cam sama je bunyi nye..

kannnn, agaknya kita je yang belum keje hari ni. orang lain dah sibuk keje. hihiihi. rasanya mod ada cite dia cuti lama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:05 PM | Show all posts
Reply 74# HaMiZiE


ni mod sosi cakap: raya kedua br mula cuti smpi 2 mggu

lama tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:09 PM | Show all posts
oh ye ke...cam sama je bunyi nye..

kannnn, agaknya kita je yang belum keje hari ni. orang l ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 14:03


kalo esok kita cuti lagi... mau kita meroyan sampai ke page 5 esok ...
uwaaa.... lamanya mod sosi beraya.. ingatkan ai jer yang bercuti sakan.. ghuper2nya, ada lagi orang yang bercuti super sakan .... kalo cam tu, nak extend cuti sampai hujung weekend nie... mohon kaoru approved cuti ai yerk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:13 PM | Show all posts
kalo esok kita cuti lagi... mau kita meroyan sampai ke page 5 esok ...  
uwaaa.... lamanya mo ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 14:09


i disapproved! i dah keje esok. mana aci awak cuti lagi. (motip dengki? )  bosan juga ler cuti lelama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 05:14 PM | Show all posts
i disapproved! i dah keje esok. mana aci awak cuti lagi. (motip dengki? )  bosan juga ler c ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 14:13


mood cuti kuat sangat walau pun tak wat apa apa pun kat umah...sekadar online jer
esok dah nak kerja... sure berlambak dah kerja build up
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 08:58 PM | Show all posts
mood cuti kuat sangat walau pun tak wat apa apa pun kat umah...sekadar online jer  
esok d ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 17:14


kan, dok rumah bukan buat apa pun, online saja seharian. nak kuar panas. nak tengok wayang ke, kawan semua keje.

keje kaoru memang dah confirm ada 3 tasks saja tapi nak menyiapkan nye..adoiyai..hopefully those stuff behave. kalau tak, baik i downkan je system nye..muahahahah...mode kejam bole?

tapi yang bestnya   masih mampu memberi ruang untuk berforum, ber-fb (curi2) dan sebagainya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list