Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
120826
View
1916
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2011 02:05 PM | Show all posts
Reply 74# HaMiZiE


ni mod sosi cakap: raya kedua br mula cuti smpi 2 mggu

lama tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:09 PM | Show all posts
oh ye ke...cam sama je bunyi nye..

kannnn, agaknya kita je yang belum keje hari ni. orang l ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 14:03


kalo esok kita cuti lagi... mau kita meroyan sampai ke page 5 esok ...
uwaaa.... lamanya mod sosi beraya.. ingatkan ai jer yang bercuti sakan.. ghuper2nya, ada lagi orang yang bercuti super sakan .... kalo cam tu, nak extend cuti sampai hujung weekend nie... mohon kaoru approved cuti ai yerk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 02:13 PM | Show all posts
kalo esok kita cuti lagi... mau kita meroyan sampai ke page 5 esok ...  
uwaaa.... lamanya mo ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 14:09


i disapproved! i dah keje esok. mana aci awak cuti lagi. (motip dengki? )  bosan juga ler cuti lelama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 05:14 PM | Show all posts
i disapproved! i dah keje esok. mana aci awak cuti lagi. (motip dengki? )  bosan juga ler c ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 14:13


mood cuti kuat sangat walau pun tak wat apa apa pun kat umah...sekadar online jer
esok dah nak kerja... sure berlambak dah kerja build up
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 08:58 PM | Show all posts
mood cuti kuat sangat walau pun tak wat apa apa pun kat umah...sekadar online jer  
esok d ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 17:14


kan, dok rumah bukan buat apa pun, online saja seharian. nak kuar panas. nak tengok wayang ke, kawan semua keje.

keje kaoru memang dah confirm ada 3 tasks saja tapi nak menyiapkan nye..adoiyai..hopefully those stuff behave. kalau tak, baik i downkan je system nye..muahahahah...mode kejam bole?

tapi yang bestnya   masih mampu memberi ruang untuk berforum, ber-fb (curi2) dan sebagainya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:14 PM | Show all posts
kan, dok rumah bukan buat apa pun, online saja seharian. nak kuar panas. nak tengok wayang ke, k ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 20:58



bp;ey jer kasi sown system tu.. tapi lepas tu, kena ar bersoal jawab ngan management ...

semalam ada terima 3 missed kol dari opis... sampai la ni, tak kol balik...   ... esok baru tanya apa hal mereka kol time org tgh dok bercuti heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:20 PM | Show all posts
bp;ey jer kasi sown system tu.. tapi lepas tu, kena ar bersoal jawab ngan management ...  
...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 21:14


nasib baik tak dapat call. . walaupun tau ada urgent task. keje ngan benda kurang stabil designnya malas betul. (masalah design ngok ngek, kita pula kena adapt) email sanggup tak bukak sebab tak nak amik tau apa cite. alang2 cuti, cuti betul2. esok je la kan.
jangan tak bangun pagi sudah. hehehe. bab ni mmg kureng skit.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:34 PM | Show all posts
nasib baik tak dapat call. . walaupun tau ada urgent task. keje ngan benda kurang stabil desig ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 21:20


kalo keje ngan system tak stabil tak apa ar... at least benda ni leh di fix...
jangan keje ngan orang yang tak stabil sudehhh... keje ngan orang spesis cam ni asik nyakit hati jer memanjangg... :@

esok jer ambik tau apa apa masalah yang ada kat opis...   .. apa gunanya cuti tapi otak tak bebas.. kannnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:43 PM | Show all posts
kalo keje ngan system tak stabil tak apa ar... at least benda ni leh di fix...
jangan keje ngan ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 21:34


like like like! nasib baik keje ngan benda tidak bernyawa. kurang deal ngan orang, jadi kurang lah sikit stressnya. hahaha.

apa kah  HaMiZiE ( copy and paste supaya tak salah eja..:p) sedang buat sekarang? saya sedang kemas bilik, cek in sini jap, sambil tu makan biskut raya, sedang cari baju untuk keje esok yang tak payah digosok etc etc.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:53 PM | Show all posts
like like like! nasib baik keje ngan benda tidak bernyawa. kurang deal ngan orang, jadi kurang l ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 21:43


kan... kannya benda tu leh menjawab balik kalo kita stress or tension...

la ni tgh wat aktiviti aktiviti biasa i.e. melayan porem sambil menonton tv
nak kutip tacang sebanyak mana yang boley ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 09:55 PM | Show all posts
kan... kannya benda tu leh menjawab balik kalo kita stress or tension...

la ni tgh wat aktivi ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 21:53


kutip tacang itu wajib! ermm, thanks for keeping me company today n yesterday.., err dah sampai page 5 ke belum? hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:05 PM | Show all posts
kutip tacang itu wajib! ermm, thanks for keeping me company today n yesterday.., err da ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 21:55


no worry kaoru....
ai ni memang suker meroyan kat porem nie...
kalo dah jumpa kaki... habis ar thread tu kena bako...

mujur ada thread borak.. so leh ar sembang macam macam... kannnnnnnnn
sikit lagi nak cover sampai page 5
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:12 PM | Show all posts
no worry kaoru....
ai ni memang suker meroyan kat porem nie...
kalo dah jumpa kaki... habis ar ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 22:05


kadang2 tak de mood dan modal nak meroyan kat forum. kadang2 bila mood menulis datang, tak leh tido malam jawabnya. so gigih juga la on kan balik lappy walaupun dah tutup lampu bagai. kadang2 mood menulis datang waktu keje. sat lagi nak wat keje pun tak leh. asyik terfikir pasal idea dalam kepala. masa tu mula lah cari port kat ofis untuk tulis sekejap. atas kertas pun jadilah.

p/s, rasanya baik kita tukar tajuk thread ni chit chat raya hamizie - kaoru. hahaha. (gile kuasa tak?)
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:21 PM | Show all posts
kadang2 tak de mood dan modal nak meroyan kat forum. kadang2 bila mood menulis datang, tak leh t ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 22:12


motip kaoru nak merampas kuasa dari mod sosi...   .. mohon kaoru balik ke pangkal lengan jalan ....

tau ar.. kengkadang biler dah jumpa kaki meroyan kat porem ni... leh wat kita ketagih dan meroyan tak henggat donia ... biler dah shiok bangat... berporem ler sampai jari tu lebam ... sampai lunyai sestengah thread tu diwogol oleh peroyan tegar kat porem nie ....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:26 PM | Show all posts
motip kaoru nak merampas kuasa dari mod sosi...   .. mohon kaoru balik ke pangkal lengan ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 22:21
tu arr, akhirnya keje tak siap2 juga bila dah berforum tak hingat. bukan selalu pun kan. (hari2 je..)
cite apakah yang sedang ditonton itu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:32 PM | Show all posts
tu arr, akhirnya keje tak siap2 juga bila dah berforum tak hingat. bukan selalu pun kan. (hari2 je.. ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 22:26


kalu kat opis... memang susah tol nak berporem sebab sebok sangat ngan kerja.. kalo dah rilex dan slow sket or kalo terlampau tension, baru curi curi masuk porem sat.. nak release tension jawabnya

tapi biler dah malam... lagi lagi ar malam weekend, memang berporem tak hengat donia... kan takat jari yang lebam.. mata pun lebam sekali sebab dok mengadap lappy setiap jam   ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:41 PM | Show all posts
kalu kat opis... memang susah tol nak berporem sebab sebok sangat ngan kerja.. kalo dah rilex da ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 22:32


kat ofis mmg susah ler sikit nak berporem. kang bos lalu kantoi. line mau kena cover. tapi weekdays mmg jarang online malam sebab dah tak kose nak ngadap lappy. normally g swimming atau jogging etc2. mata pun nak rehat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:46 PM | Show all posts
kat ofis mmg susah ler sikit nak berporem. kang bos lalu kantoi. line mau kena cover. tapi weekd ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 22:41


tah tah .. boss pun dok tengah gegeh berporem masa kat opis...
tah tah berporem dan meroyang ngan boss sendiri kat porem ....

ai lepas keje, memang pi berjogging ... biler lepas isyak tu, memang gegeh mengadap lappy.. sambil tu layan TB   ... kalo tak berporem sehari tu, cam missing sesuatu jer...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:50 PM | Show all posts
tah tah .. boss pun dok tengah gegeh berporem masa kat opis...  
tah tah berporem dan mero ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 22:46


betul tu..di alam maya kita mampu untuk berkawan tanpa perlu bersemuka. (kalau hidung i besar sebelah pun bukannya u tau )
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 10:56 PM | Show all posts
betul tu..di alam maya kita mampu untuk berkawan tanpa perlu bersemuka. (kalau hidung i besar se ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 22:50


kannn.... berkawan tanpa batasan   ...

tapi kat sesetengah bod tu, siap wat membership dan berkongsi club kat muka buku ... lepas tu, siap wat wat gathering lagi ... bestnya... tapi tak pernah join pun sebab terlampau busy mengadap lappy
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:02 PM | Show all posts
kannn.... berkawan tanpa batasan   ...  

tapi kat sesetengah bod tu, siap wat members ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 22:56


wahh..tapi segan ler nak tunjuk muka kongsi mukabuku. anyway, to stay anonymous add extra fun and thrill in the friendship, don't u think?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:07 PM | Show all posts
wahh..tapi segan ler nak tunjuk muka kongsi mukabuku. anyway, to stay anonymous add extra fun an ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 23:02


yes.. totally agreed...
leh bergurau senda... beramas beramah mesra... kutuk kutuk manja ...
kalo nak extra fun, create ar multi nick banyak banyak... setiap MN ngan setiap karakter memasing ... muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:12 PM | Show all posts
yes.. totally agreed...
leh bergurau senda... beramas beramah mesra... kutuk kutuk manja ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 23:07



escapism for people with multi-personality eh? . asal awak jangan kantoi dengan bini atau gf (which ever applies) sendiri sudehhh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:17 PM | Show all posts
escapism for people with multi-personality eh? . asal awak jangan kantoi dengan bini atau gf ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 23:12


uiks.. ai stay with 1 nick jer... tak dok create create MN nie

tapi usually yang create MN kat porem nie sebab:
1. Nick baik utk komen baik baik jer... bersopan santun.. baik tertib jer perangai
2. Nick yang satu lagi utk komen komen bernadakan mulut longkang jer...

p/s Ditegaskan lagi.. ai cuma ada 1 nick jer   ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:20 PM | Show all posts
uiks.. ai stay with 1 nick jer... tak dok create create MN nie  

tapi usually yang creat ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 23:17


iye hamizie, saya percaya anda ada 1 nick je. sampai 2x tegas kan tuh. gile hari ni berpuluh2 posting. tak pernah dibuat. lebam juga la mata rasanya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list