Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
127242
View
1919
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2011 11:25 PM | Show all posts
iye hamizie, saya percaya anda ada 1 nick je. sampai 2x tegas kan tuh. gile hari ni berpuluh2 po ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 23:20


ngee ngeeee ....  

wei.. kita dah sukses hit sampai page 5 dah.... >100 komen dah huhuhuh
k ar.. esok nak keroja ...   malas nyaaaaa...
malam sok kita sambung meroyang lagi erk ...
nite nite....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2011 11:27 PM | Show all posts
ngee ngeeee ....  

wei.. kita dah sukses hit sampai page 5 dah.... >100 komen dah huhuhuh
k ...
HaMiZiE Post at 7-9-2011 23:25



yehaaaaa..kita dah berjaya achieve target. huhu..raya sakan bila mod sosi tak de.

selamat bekerja esok.

selamat malam.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2011 11:57 PM | Show all posts
Post Last Edit by sosimple at 8-9-2011 00:11
... cuti lelama, teruih luper cam ner nak bekerja...

mohon sosi kembali ke pangkal [ ...
HaMiZiE Post at 6-9-2011 06:56


mulai esok iols akan mula bertaubat dan kembali ke pangkal jalan

cuti ada lagi 4 hari! yeeay!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 12:01 AM | Show all posts
Reply 44# HaMiZiE

pttla avatar pun gmbr kaki.. rupanya uols ni cari kaki jer..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 12:02 AM | Show all posts
huaaaaaa....sampai sekarang saya refuse nak cek email..boleh? ..bila dah start keje baru ce ...
kaorukamiya Post at 6-9-2011 08:58


mukabuku tuh cuti ke keje ke mang x boleh tinggal kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 12:04 AM | Show all posts
Reply 60# HaMiZiE

hang ni mang hebat la.. 7 pagi dah meroyan dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 12:13 AM | Show all posts
hangpa dua ni nmpk sgt cuti boring tahap gaban duk meroyan kat sini.. iskisk isk  

sosi cuti pnjg pun x g beraya mana.. sebab kawan2 suma keje.. sosi kene abeskan cuti tahunan.. kompeni sosi x leh carry fward.. nnti year end org lain nak cuti g krismas plak...

ari sakit2 pinggang ni.. duk mengemas buku2 time belaja dulu.. abes semua rak sosi punggah..

skrg rs mcm nak tercebut pinggang den!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 06:19 AM | Show all posts
Post Last Edit by HaMiZiE at 8-9-2011 06:28
yehaaaaa..kita dah berjaya achieve target. huhu..raya sakan bila mod sosi tak de.

selamat  ...
kaorukamiya Post at 7-9-2011 23:27


morning kaoru...
hari ni dah start keje... pepagi dah online...
time keja karang.. sure tak dok masa nak masuk porem...
sebab hari ni dijangka buzy ya amat dari pagi sampai petang ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 06:21 AM | Show all posts
mulai esok iols akan mula bertaubat dan kembali ke pangkal jalan

cuti ada lagi 4 har ...
sosimple Post at 7-9-2011 23:57


wah..bestnya... ada 4 hari lagi nak bercuti...
masyuk kerja hari senin depan ler yerk...
harap harap sosi akan ingat jalan ke opis biler cuti dah tamat karang ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 06:22 AM | Show all posts
Reply  HaMiZiE

pttla avatar pun gmbr kaki.. rupanya uols ni cari kaki jer..
sosimple Post at 8-9-2011 00:01


kaki sapakah itu???? kaki yang bermulut ... skerinyaaaaaa
teringat citer pan labynith... ada mata kat tapak tangan....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 06:23 AM | Show all posts
Reply  HaMiZiE

hang ni mang hebat la.. 7 pagi dah meroyan dah
sosimple Post at 8-9-2011 00:04


ngee ngeeeeee....
hari ni lagi best... kol 6 dah start meroyan...   ... time keje karang, sure tak menyompat nak berporem... pasal hari ni 1st day keje selepas cuti panjang
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 06:26 AM | Show all posts
hangpa dua ni nmpk sgt cuti boring tahap gaban duk meroyan kat sini.. iskisk isk  

sosi cuti pn ...
sosimple Post at 8-9-2011 00:13


mujur ar yang meroyan kat thread ni cuma 2 orang jer...
kalo ada 2-3 orang lagi kaki royan yang join, mau lunyai bod borak ni dikerjakan sampai berpages pages

wah.. rajinnya kemas kemas rumah sampai tak menyempat nak menjenguk kawasan.... org selalunya rajin mengemas rumah b4 raya... sosi lak rajin mengemas rumah selepas raya....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:07 AM | Show all posts
morning kaoru...
hari ni dah start keje... pepagi dah online...
time keja karang. ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:19


morning hamizie! wahhhh...awal giler on9..tak bagi cannya. huhuhu..lain kali bancuh kopi sama {:1_144:}, leh minum sesama.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:09 AM | Show all posts
mukabuku tuh cuti ke keje ke mang x boleh tinggal kan?
sosimple Post at 8-9-2011 00:02


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:11 AM | Show all posts
ngee ngeeeeee....
hari ni lagi best... kol 6 dah start meroyan...   ... time keje karang, s ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:23



saya datang keje dengan cerianya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 01:02 PM | Show all posts
morning hamizie! wahhhh...awal giler on9..tak bagi cannya. huhuhu..lain kali bancuh kopi sama {: ...
kaorukamiya Post at 8-9-2011 09:07


Nge ngeeeeee
Bangun awal sebab semangat nak pi kerja...
Exceli datang awal sebab tahu banyak benda nak kena cover hari pertama kerja selepas cuti nie...
Especially email...

pagi tadi.. ada 168 incoming email dalam INBOX
Tobat... next time tak mo cuti panjang panjang lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 01:03 PM | Show all posts
saya datang keje dengan cerianya...
kaorukamiya Post at 8-9-2011 09:11


sama ler kita
Senym dan ceria dalam tangisan ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:40 PM | Show all posts
sama ler kita  
Senym dan ceria dalam tangisan ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 13:03


inbox saya Alhamdulillah...tak sepenuh yang disangka. tapi masalah yg timbul sepeninggalan saya, boleh tahan juga. Alhamdulillah juga, by now dapat setel dah, up running smoothly.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 07:24 PM | Show all posts
inbox saya Alhamdulillah...tak sepenuh yang disangka. tapi masalah yg timbul sepeninggalan saya, ...
kaorukamiya Post at 8-9-2011 16:40


baguih ar.. tomolow, everything back to normal...
ai lak.. check email dah spent 1/2 hari... another 1/2 day lak.. nak compile & sonsolidate apa apa yang perlu...
esok... nak start wat one by one...
rasanya, kena datang hari sabtu.. so that everything will start back to normal by next week...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 08:54 PM | Show all posts
wah..bestnya... ada 4 hari lagi nak bercuti...
masyuk kerja hari senin depan ler yerk...
harap ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:21


salah salah

hari selasa baru mula keje.. tuh pun half day jerk.. amek half day dtg nak tayang muka n siasat updates keje.. hahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 08:55 PM | Show all posts
ngee ngeeeeee....
hari ni lagi best... kol 6 dah start meroyan...   ... time keje karang, s ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:23


kompom la ko ni kaki royan mizie oi.. pas semayang subuh terus teringt kat porem..

amek mood nak p keje eh
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 08:55 PM | Show all posts
salah salah

hari selasa baru mula keje.. tuh pun half day jerk.. amek half day dtg nak tayang ...
sosimple Post at 8-9-2011 20:54


uwa... jelesnyaaaa.... lama toi cuti....

tapikan sosi, after hari ni... rasa takut lak nak ambik cuti lama lama in the future... biler keje dah build up, cuma Allah jer yang tahu betapa stress dan tertekannya jiwa mengadap keje yang bertimbun timbun itu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 08:56 PM | Show all posts
mujur ar yang meroyan kat thread ni cuma 2 orang jer...
kalo ada 2-3 orang lagi kaki royan yang ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:26


panggil sekapal pun x pa.. janji jangan buat serang hendap jerk.. nnti iols sorg nak kene cuci
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 08:57 PM | Show all posts
hangpa dua ni keje sama bidang ka..

ka ofis berjiran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 08:58 PM | Show all posts
mujur ar yang meroyan kat thread ni cuma 2 orang jer...
kalo ada 2-3 orang lagi kaki royan yang ...
HaMiZiE Post at 8-9-2011 06:26


masa nak raya mengemas ruang tamu jerk.. xda kaitan ngan buku2..

ni la fungsi cuti panjang.. proses penyucian rumah tangga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list