Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
129935
View
1919
Reply

ChiT CHaT - Peristiwa Dunia -

[Copy link]

Author: sosimple    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-10-2014 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz posted on 7-10-2014 09:30 PM
Yg lubuk sejarah tu ke? Bole je..tp dah mendap..

Org da tak banyak idea kot
Tu blh cr info dr gugel kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2014 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 7-10-2014 09:37 PM
Org da tak banyak idea kot
Tu blh cr info dr gugel kan

Yup just make sure sama date ngan tarikh post...klu mcm tan nk post esk make sure date 8hb oct tp thn past pny..kena letak pic..lg byk lg bgs..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2014 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz posted on 7-10-2014 09:43 PM
Yup just make sure sama date ngan tarikh post...klu mcm tan nk post esk make sure date 8hb oct tp  ...

Peristiwa tu Kene berdasarkan tarikh yg kite submit menarik jugak bunyinyer tu
Nnti tan buka dulu yg poremer2 lain pnh tepek kne stadi skt
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2014 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 7-10-2014 09:46 PM
Peristiwa tu Kene berdasarkan tarikh yg kite submit menarik jugak bunyinyer tu
Nnti tan buka dulu ...


Bole je..kat 1st post tu nov ada tepek contoh...x clear apa2? Leh tny nov...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2014 01:44 PM | Show all posts
Assalamualaikum. saya suka lepak di bod ni. mcm2 bende menarik kitaleh tau.

tapi perlu ke masukkan skali tajuk2 thread yg cmni "The vaginal orgasm doesn't exist...." ke boleh d alihkan ke bod lain yg lebih ssuai . just my 2 sen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2014 12:05 PM | Show all posts
ma_rul posted on 11-10-2014 01:44 PM
Assalamualaikum. saya suka lepak di bod ni. mcm2 bende menarik kitaleh tau.

tapi perlu ke masukka ...

wasalam...

terima kasih untuk pendapat..saya akan move thread berkenaan ke bod pendidikan seks....

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2014 02:17 PM | Show all posts
tq mod novelloverzz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2014 03:35 PM | Show all posts
hai.. lama x jengah.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2014 10:26 PM | Show all posts
peristiwa baru ak blaja comment tengok tarikh 2011 lg..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2015 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan ramadan sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2015 10:32 AM | Show all posts
SELAMAT BERHARI RAYER SEMUA.....wah smua cuti lagi ke?
bosan nak borak sorang2 , where is everybody...

saya nak tahu pasal artikel green dragon society yang katanya chinese muslim triad yang maseh wujud hingga kini yang berani melawan geng geng illuminati or freemason, iyeke???
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2015 04:19 PM | Show all posts
Assalamualaikum semua...


Nak iklankan... Sesaper yang nak tambah tacang atau berminat nak menyertai Pertandingan BANNER SUPER SERAM BOD MPS, Marilah..Marilah join!

PERTANDINGAN BANNER SUPER SERAM - BOD MPS



Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 06:12 PM | Show all posts
SALAM semua

br 1st time terperasan bod ni...hahah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2015 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke forumer nak bukak thread pasal ken&barbie jadian. I baru je baca dalam paper beberapa hari lepas. Nama dorang anastacia rescoss dengan quentin dehar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2016 04:48 PM | Show all posts
lama x check in
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iollls tgk bod ni makin lama makin lesu je.. Kalau dl setipa hri ada thread baru yg sedap2 dibaca. Skrg ni nan hado je.... Maybe ummag bbnu skrg ni sibuk main pokemon kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 04:06 PM | Show all posts
banyak sekali info dari luar negeri kenapa kok gk diupload ya ??????
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 08:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:33 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu meriah je thread peristiwa dunia ni... Dalam setahun yg lps dah jadi sendu mendu dah... Xtau salah siapa, xtau apa masalah. Hope renung2kan.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list