Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
81854
View
1835
Reply

Thread Borak AG - Sembilan Orang Tengah Menang

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2011 07:15 PM | Show all posts
Reply 75# ruffleen

meh aa add kat fesbuk .. leh kita memancing sesama (fishville)


Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 07:17 PM | Show all posts

Errr...

Jangan lupa aaa pada yg kaki tengok gerhana. seperti yg di bannerka diatas board.
winamp05 Post at 8/6/2011 00:55





Jom layan Gerhana... Waaa...




Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 08:35 PM | Show all posts
cik mencacus pernah makan eh ikan nage?
midory Post at 8-6-2011 02:04



belum pernah makan lagi ........tapi hati aku yang cakap camtu .....jangan mare ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 08:40 PM | Show all posts
ok .. baca ni lak .. sikit keratan sokkaba ..



- boleh melompat ke udara setinggi bebape meter ...
naen Post at 8-6-2011 02:14



wat masa nie ikan naga belum buat hal lagi kat mines .....dengar cerita pasal ikan naga kat tasik kenyir takut jugak sifat ikan nie ....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 08:44 PM | Show all posts
Reply 68# winamp05


aku tak minat mancing tapi masa skolah dulu ada jugak memancing ngan member2 .....adalah dapat lebih 10 ekor ikan talapia kat lombong ski kat ampang .....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2011 08:44 PM | Show all posts
salam semua, rancak korang berborak eh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2011 08:45 PM | Show all posts
Reply  winamp05


aku tak minat mancing tapi masa skolah dulu ada jugak memancing ngan member2 . ...
mencacus Post at 8-6-2011 08:44 PM


banyak tuh 10 hekor. aku mancing, sekor haram pun tak pernah dapat seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 08:49 PM | Show all posts
banyak tuh 10 hekor. aku mancing, sekor haram pun tak pernah dapat seumur hidup.
winamp05 Post at 8-6-2011 20:45



time tu nasib aku baik .....lepas hujan baru kami mancing ikan talapia dengan menggunakan mata 3 .....sebab tu senang naik sebab ikan talapia betul2 buat kawanan kat satu lubuk tu....  bukan sangkut kat mulut ikan tu je , kat badan , kat ekor pun sangkut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2011 08:51 PM | Show all posts
time tu nasib aku baik .....lepas hujan baru kami mancing ikan talapia dengan menggunakan mata ...
mencacus Post at 8-6-2011 08:49 PM


sian kat ikan, sakit dia sangkut kail kat badan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 08:57 PM | Show all posts
sian kat ikan, sakit dia sangkut kail kat badan.
winamp05 Post at 8-6-2011 20:51



time tu tak pikir apa2 pun ....janji bawak balik umah terus siang dan masak .....tapi aku takde kemahiran memancing sebab bila mancing pakai umpan .....skali pergi mancing , sekor je dapat naik
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:12 PM | Show all posts
Reply 79# mencacus

cuba hulur jari kat dalam air kalau ternampak ikan naga kat mines tu .. tengok - dia ngap ke tidak

tapi kalau size 2 meter + dia tgh dalam mood meroyan (agresif) - memang bahaya aa ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:13 PM | Show all posts
Reply 85# mencacus

ikut je macam aku - mancing kat pasar .. puas hati

wlpun kadang tu nasib kurang baik dapat yg hanyir gak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:18 PM | Show all posts
Reply  mencacus

cuba hulur jari kat dalam air kalau ternampak ikan naga kat mines tu .. tengok - ...
naen Post at 8-6-2011 21:12



tak nak aku aku sayang tangan aku ....kang tak pasal2 aku menaip satu tangan je
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:20 PM | Show all posts
Reply  mencacus

ikut je macam aku - mancing kat pasar .. puas hati

wlpun kadang tu nasi ...
naen Post at 8-6-2011 21:13



tapi tak best lah naen ....mancing kat pasar umpan dia duit ....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:21 PM | Show all posts
Reply 89# mencacus

aik? ateee .. yg gi mancing tu guna umpan gak kan? umpan tu dibeli ngan duit gak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:24 PM | Show all posts
Reply 84# winamp05

sian kan? tapi lagi sian kalau tengok ikan tu kena lapah/kerat idop2

macam ada sekali tu - aku ternampak orang tu siang ikan tu idop2 ..
dok meleding2 lagi masa dicampak dalam kuali .. ni kat dapo restoran aa .. adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 09:30 PM | Show all posts
Reply  mencacus

aik? ateee .. yg gi mancing tu guna umpan gak kan? umpan tu dibeli ngan duit gak ...
naen Post at 8-6-2011 21:21



ada jugak beli umpan tapi modal tak banyak ( tak lebih rm 10 pun ).....kalau mancing kat tasik pakai umpan cacing , free je sebab cangkul tepi umah kalau kat pasar tu , kita bayar harga penjual+pemborong+penangkap .... kalau nak makan ikan siakap terpaksalah aku beli kat pasar , murah sikit dari makan kat restoran ......
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 11:42 PM | Show all posts
belum pernah makan lagi ........tapi hati aku yang cakap camtu .....jangan mare ...
mencacus Post at 8-6-2011 20:35



    ish.. ni kes ikutkan hati le nih... heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:01 AM | Show all posts
ish.. ni kes ikutkan hati le nih... heheh...
midory Post at 8-6-2011 23:42



takdelah ikutkan hati sangat ......slalunya aku makan ikan keli yang kecik2 , rasanya lagi manis dari yang keli yang besar2 .....macam ikan haruanlah , lagi manis dagingnya sebab ikan kecik ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:27 AM | Show all posts
Reply 94# mencacus


   mcm tu eh... aku pakai bedal aje.. heheh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:37 AM | Show all posts
Reply  mencacus


   mcm tu eh... aku pakai bedal aje.. heheh..
midory Post at 9-6-2011 00:27



kalau kita pandai kendali rempah ratusnya kat dapur masak , menjadi jugak ......ada member bagi tips kalau nak ikan kita segar .....peram dengan air asam jawa dalam 1 hari , bau hanyir ikan akan hilang ......
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:45 AM | Show all posts
Reply 96# mencacus


    cik mencacus pandai masak ke? sj je tanye.. heheh..
sy pun pernah gak dgr mcm tu... rasenye mmg betul...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:45 AM | Show all posts
Reply 95# midory


pejam celik lagi seminggu gerhana bulan .....dulu masa 1993 , aku teruja nak tengok .... last2 terlepas ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:48 AM | Show all posts
Reply  midory


pejam celik lagi seminggu gerhana bulan .....dulu masa 1993 , aku teruja nak ten ...
mencacus Post at 9-6-2011 00:45



    1993.. time tu cik mido tak kisah sngt pon pasal nih semua... kecik lg le mase tu...
tp skrg.. tak blh lepaskan peluang.. msti tgk!
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:50 AM | Show all posts
Reply  mencacus


    cik mencacus pandai masak ke? sj je tanye.. heheh..
sy pun pernah gak  ...
midory Post at 9-6-2011 00:45



mencacus biasa tanak nasi , slalu goreng telur , masak nasi goreng ......biasa2 je .....goreng ikan pun , bolehlah tapi yang special belum pernah buat .....member yang bagi tips tu dia buat sendiri sebab mak dia kena sakit jantung berlubang , apa urusan di dapur dia yang buatkan .....aku pernah makan masakan dia , memang sedap macam orang perempuan buat padahal dia lelaki .....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list