Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
82547
View
1835
Reply

Thread Borak AG - Sembilan Orang Tengah Menang

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2011 12:53 AM | Show all posts
Reply 99# midory



masa tu aku tingkatan satu .....dekat dinding bilik dah remind nak tengok .....tak tau pulak macam mana boleh lupa pulak ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:54 AM | Show all posts
mencacus biasa tanak nasi , slalu goreng telur , masak nasi goreng ......biasa2 je .....goreng ...
mencacus Post at 9-6-2011 00:50



   selalunye le kan... kalau g kat kedai2.. mmg kbnyakan org lelaki yg masak... n mmg blh tahan le sedap die... tp org perempuan nih lbh kpd masak kat umah le... heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 12:57 AM | Show all posts
Reply  midory



masa tu aku tingkatan satu .....dekat dinding bilik dah remind nak tengok .... ...
mencacus Post at 9-6-2011 00:53



    dah takde rezeki.. nak buat mcm mane..
tp kali ni cik mencacus mmg akan ingt sbb hari2 borak pasal tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:01 AM | Show all posts
Reply 102# midory


macam lelaki yang masak kat kedai sebab dia fikir yang itu satu pekerjaan ......masakan kena tip top , jangan sampai pelanggan komplen .... bagi yang perempuan pulak , masakan dia pelbagai .....macam mak aku belum pernah masak ikan siakap 3 rasa , bila dah bikin menjadi jugak ....

maknanya masakan mak lagi best .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:04 AM | Show all posts
Reply 104# mencacus


    betol! masakn mak lg best.. cik mido rindu gile dgn msakan mak kalau dah lame tak balik... bile balik tu... makan le puas2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:06 AM | Show all posts
dah takde rezeki.. nak buat mcm mane..
tp kali ni cik mencacus mmg akan ingt sbb hari2 ...
midory Post at 9-6-2011 00:57



bak kata orang .....alang2 menyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan .... bila dah remind macam nie aku kena teliti hari dan masa .....biasalah manusia nie mudah lupa ....sebab tu bukan tampal kat dinding bilik je , kat hall pun letak sistem countdown ( tanda kat kertas je).....

tidur pun dah prepare .....balik kerja terus tidur , bangun terus ke luar rumah .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:10 AM | Show all posts
bak kata orang .....alang2 menyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan .... bila dah remi ...
mencacus Post at 9-6-2011 01:06



    cik mido set kat handphone aje.. senang sikit.. hehe..


cik mencacus slalu g kat bod sinih aje ke? bod lain?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:12 AM | Show all posts
Reply  mencacus


    betol! masakn mak lg best.. cik mido rindu gile dgn msakan mak kalau dah l ...
midory Post at 9-6-2011 01:04



kalau kita jauh dari mak dan bapak , benda yang pertama yang kita rindu adalah masakan mak .....kedai mamak ke , restoran hotel ke tak boleh celen ngan masakan mak .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:14 AM | Show all posts
cik mido set kat handphone aje.. senang sikit.. hehe..


cik mencacus slalu g kat ...
midory Post at 9-6-2011 01:10



sbenarnya tumpuan mencacus kat bod AnG nie .....tapi sebelum nie suram je , aku slalu kat bod agama islam ......
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:17 AM | Show all posts
Reply 107# midory


pastikan cas battery penuh .....kalau battery kong ....melepas ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:21 AM | Show all posts
kalau kita jauh dari mak dan bapak , benda yang pertama yang kita rindu adalah masakan mak ... ...
mencacus Post at 9-6-2011 01:12



    cik mido ade bace satu cite nih... tak tau le btl ke tak... kat situ die bgtahu kalau nak ape yg kite masak tu sedap, kene masak dgn kasih syg... cik mido rase sbb tu le masakan mak mmg sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:23 AM | Show all posts
Reply  midory


pastikan cas battery penuh .....kalau battery kong ....melepas ....
mencacus Post at 9-6-2011 01:17



    harap2 tak le.. tp kalau dah takde rezeki nk tgk tak blh buat ape gak... pasrah aje.. heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:25 AM | Show all posts
harap2 tak le.. tp kalau dah takde rezeki nk tgk tak blh buat ape gak... pasrah aje.. hehe ...
midory Post at 9-6-2011 01:23



kalau dah terlepas , nak kena tunggu bulan disember pulak .....letih nak nunggu tu ...

slalu midory kat bod mane ?...  
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:27 AM | Show all posts
kalau dah terlepas , nak kena tunggu bulan disember pulak .....letih nak nunggu tu  ...

s ...
mencacus Post at 9-6-2011 01:25



    sgt terseksa kalau nak tunggu tuh...
cik mido slalu kat bod ahli baru cari dgn epistemologi idea pemikiran....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:32 AM | Show all posts
Reply 114# midory


owh ....mula2 aku ada jugak kat bod abc sebab ahli baru .....kat sana kadang2 tepek gambar ....pastu pergi ke bod idea pemikiran , stakat baca sahaja tak komen apa2 .....

ada tak thread tentang stereogram kat sana , midory ?...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:40 AM | Show all posts
Reply 115# mencacus


  cik mido tak sure le cik mencacus... kalau tak silap mcm pernah terbace... sama ade kat bod epistemologi atau pon kat bod matematik tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:44 AM | Show all posts
Reply  mencacus


  cik mido tak sure le cik mencacus... kalau tak silap mcm pernah terbace... s ...
midory Post at 9-6-2011 01:40



nanti aku check kat bod matematik ....tapi nak ikutkan dia kena mengena dengan pemikiran ....kalau matematik pun boleh juga sebab ada kena mengena ngan sains biologi ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:50 AM | Show all posts
nanti aku check kat bod matematik ....tapi nak ikutkan dia kena mengena dengan pemikiran ....k ...
mencacus Post at 9-6-2011 01:44



    kalau takde jgn marah cik mido ye cik mencacus...  cik mido nih innocent je.. heheh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:53 AM | Show all posts
kalau takde jgn marah cik mido ye cik mencacus...  cik mido nih innocent je.. heheh..
midory Post at 9-6-2011 01:50



takdelah , aku tak marah pun ....  dah cari mana2 tapi belum jumpa. ...midory tahu tak tentang stereogram ? .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 01:59 AM | Show all posts
takdelah , aku tak marah pun ....  dah cari mana2 tapi belum jumpa. ...midory tahu tak te ...
mencacus Post at 9-6-2011 01:53



    setahu cik mido... stereoram nih satu gambar 3d yg kite blh tgk pd gmbar yg 2d eh? heheh... kalau salah tlg betolkan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:02 AM | Show all posts
setahu cik mido... stereoram nih satu gambar 3d yg kite blh tgk pd gmbar yg 2d eh? heheh.. ...
midory Post at 9-6-2011 01:59



betul2 , mencacus minat sangat dengan stereogram nie .....boleh julingkan mata ( sbenarnya merehatkan mata ) .....pada pendapat midory ....kat bod mana ia sesuai ? ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:08 AM | Show all posts
betul2 , mencacus minat sangat dengan stereogram nie .....boleh julingkan mata ( sbenarnya mer ...
mencacus Post at 9-6-2011 02:02



    ha... cik mido pon suke gak dgn bende nih... sbnrnye kalau nak tgk gmbr tu, mate mesti tak fokus.. maksudnye julingkan mate kite.. kalau mate fokus mmg takkan nampak... pandang le lame mane pon... takkn nmpak punye.. best3... sngt best...


em... kalau kat bod pemikiran pon ok gak... ramai sikit nnti yg nak bg komen.. especially cik mido nih.. heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:16 AM | Show all posts
Reply 122# midory


mencacus ingat nak tepek kat bod pemikiran tu .....kalau midory nak tepek pun boleh jugak ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:21 AM | Show all posts
Reply  midory


mencacus ingat nak tepek kat bod pemikiran tu .....kalau midory nak tepek pun bo ...
mencacus Post at 9-6-2011 02:16



    em.. cik mencacus le yg tepek... heheh.. sy jd pembantu aje...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:24 AM | Show all posts
em.. cik mencacus le yg tepek... heheh.. sy jd pembantu aje...
midory Post at 9-6-2011 02:21



boleh jugak ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list