Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
82507
View
1835
Reply

Thread Borak AG - Sembilan Orang Tengah Menang

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2011 02:27 AM | Show all posts
boleh jugak ....
mencacus Post at 9-6-2011 02:24



   cik mido tungguu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:41 AM | Show all posts
Reply 126# midory


mencacus dah tepek dah .....sumber dari wikipedia ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:45 AM | Show all posts
Reply  midory


mencacus dah tepek dah .....sumber dari wikipedia ...
mencacus Post at 9-6-2011 02:41



   cik mido dah tgk dah.. nak try tepek gmbar lain... blh kn cik mencacus?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:47 AM | Show all posts
cik mido dah tgk dah.. nak try tepek gmbar lain... blh kn cik mencacus?
midory Post at 9-6-2011 02:45



boleh .....siapa2 pun boleh asalkan meriahkan warga2 cari untuk menjulungkan mata .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:48 AM | Show all posts
Reply 129# mencacus


silap pulak .....menjulingkan mata ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:52 AM | Show all posts
Reply  mencacus


silap pulak .....menjulingkan mata ....
mencacus Post at 9-6-2011 02:48



   heheh...dulu mase kat sekolah cik mido suke beli majalah yg ade stereogram tu... kumpul byk2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 02:55 AM | Show all posts
heheh...dulu mase kat sekolah cik mido suke beli majalah yg ade stereogram tu... kumpul byk ...
midory Post at 9-6-2011 02:52



owh .....midory pun peminat stereogram jugak .....mencacus baru je layan stereogram nie....senaman untuk mata jugak nie.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:00 AM | Show all posts
owh .....midory pun peminat stereogram jugak .....mencacus baru je layan stereogram nie....sen ...
mencacus Post at 9-6-2011 02:55



    mmg minat sngt... rilekkn mate n rase best bile dpt tgk gambar ape yg nmpak nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:08 AM | Show all posts
Reply 133# midory


stakat nie stereogram2 yang ringkas je mencacus boleh agak ....kalau yang rumit punya belum mahir lagi ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:10 AM | Show all posts
Reply 134# mencacus


   cik mido pon kdg2 tak dpt nak teke gmbar ape.. just tgk aje le..
cik mencacus tak tido lg? esok tak keje ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:18 AM | Show all posts
Reply 135# midory


esok mencacus cuti .....sebab tu boleh overnite ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:21 AM | Show all posts
Reply  midory


esok mencacus cuti .....sebab tu boleh overnite ....
mencacus Post at 9-6-2011 03:18



   a'ah le.. lupe esok hari khamis.. heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:30 AM | Show all posts
Reply 137# midory


selalunya stereogram nie menjadi kalau kita dah mengantuk ....betul tak midory ?.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:38 AM | Show all posts
Reply  midory


selalunya stereogram nie menjadi kalau kita dah mengantuk ....betul tak midory ? ...
mencacus Post at 9-6-2011 03:30



   ye ke.. tak tau le pulak... hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:44 AM | Show all posts
Reply 139# midory


mencacus sebenarnya dengar orang cakap camtu ....tak tahu lah menjadi ke tak sebab aku belum try lagi ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 07:56 AM | Show all posts
Reply  ruffleen
meh aa add kat fesbuk .. leh kita memancing sesama (fishville)
naen Post at 8-6-2011 19:15

tak reti main game tu....reti tengok orang main jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2011 08:59 AM | Show all posts
selalunye le kan... kalau g kat kedai2.. mmg kbnyakan org lelaki yg masak... n mmg blh taha ...
midory Post at 9-6-2011 12:54 AM


org laki dengan chef yg hebat hebat dan terkenal serata dunia. org pompuan pulak kat dapur memasak untuk suami yg terkenal serata dunia tadik.     
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 10:04 AM | Show all posts
Reply 141# ruffleen

LOL

ateee .. jom aa main game lain! tapi memang dah lama dah tak main game kat fesbuk tu .. membuang masa+merosakkan mouse je
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 10:06 AM | Show all posts
Reply 142# winamp05

are u sure chef2 yg terer2 memasak tu semuanya "lelaki" / ada isteri (pompuan)?


(motip aku suka tanya soalan bonus kat winamp? )
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 10:10 AM | Show all posts
Reply 142# winamp05

bro, mi goreng semalam sedap la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2011 11:52 AM | Show all posts
Reply  winamp05

bro, mi goreng semalam sedap la
ruffleen Post at 9-6-2011 10:10 AM


sedap ke ? aku tak pernah makan la mee goreng dia. tp mmg masakan dia tak mengecewakan la. boleh tahan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2011 11:53 AM | Show all posts
Reply  winamp05

are u sure chef2 yg terer2 memasak tu semuanya "lelaki" / ada isteri (pompuan)?  ...
naen Post at 9-6-2011 10:06 AM


chef wan ok je. siap ade cucu lagi. thehehe. tapi tu je la satu contoh aku boleh kasik. yg lain aku xtau. kekeke

soklan bonos ko yg bukan bukan pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:28 PM | Show all posts
Reply 147# winamp05

ahahahaa

ok tukaq topik .. aku edit tajuk thread ni - ok tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2011 03:40 PM | Show all posts
Reply  winamp05

ahahahaa

ok tukaq topik .. aku edit tajuk thread ni - ok tak?
naen Post at 9-6-2011 03:28 PM



cantekk.... sesuai dengan isu semasa.     aku dah standby teropong nak tengok bulan gerhana nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2011 03:41 PM | Show all posts
Reply 149# winamp05

tapi skang ni tetengah malam slalunya langit penuh ngan awan

harap2 langit clear malam gerhana tu nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049752s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list