Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76288
View
1393
Reply

❄ JIZZZ... KLONG! KLONG! Mari Layan Lagu Sampai Koma ❄

[Copy link]

Author: AceHand       Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2011 09:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-11-2011 02:09 AM | Show all posts

Errr...

layan lagu ni jom...
midory Post at 21/8/2011 00:43





Sapa layan Art Attack satu ketika dulu...? Ingat lagi tak kat Neil Buchanan ni...? Rupanya dia ada band lar... Marseille...

   





Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2011 02:24 AM | Show all posts
Sapa layan Art Attack satu ketika dulu...? Ingat lagi tak kat Neil Buchanan ni...? Rupanya ...
AceHand Post at 10-11-2011 02:09



   tengok2.. kreatif gile neil buchanan ni.. suke tgk art attack mase dulu2..



le.. ade band rupenye.. tak tau le pulak..
best jugak lagu die..

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2011 10:36 PM | Show all posts
Reply 1# AceHand


   
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 06:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2012 09:22 PM | Show all posts
layan ost ombak rindu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2012 12:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by manismanja85 at 9-4-2012 13:13

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=46VPqRVD9C8&feature=related][/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 11:20 AM | Show all posts
cantik topi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:42 AM | Show all posts
baru pas dunlod lagu we are young versi glee punye.... best2!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2012 08:52 PM | Show all posts


tengah suka lagu die ni skrg.. walau da berlapuk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 11:19 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2013 01:01 PM | Show all posts
testing..











Last edited by Elle_mujigae on 23-1-2013 01:04 PM

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2013 01:04 PM | Show all posts
mi artista favorito....


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 11:30 AM | Show all posts
tetiba teringin nyanyi lagu raya..

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2013 08:05 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-1-2013 01:04 PM
mi artista favorito....

I pon peminat Jay Chou! Ni MV lagu baru dia I suka sangattt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 04:07 PM | Show all posts
noodle.baby posted on 3-3-2013 08:05 PM
I pon peminat Jay Chou! Ni MV lagu baru dia I suka sangattt..

yey sama la kita... first time i dgr lagu baru dia ni sampai habis..dan masa tgk video ni I was like"this is sooo jay chou" haha..well his new song lately kurang sedap for me so tak check sangat lagu baru dia apa..i asyik ulang lagu lama dia je...hehe



Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 01:24 PM | Show all posts
Yaaa..
Lagu baru selepas album November Chopin bagi I macam dah kurang kreativitinya..
And dia macam trying too hard nak meng-kpop dan meng-hiphop kan muzik dia sampai dah hilang signature soud nye..
Salah satu lagu favourite iolls yg iolls still repeat dua ploh lapan kali sehari - Qi Li Xiang
Time lagu ni kuar i sekolah lagi..teringat kisah chentaa lama..wuwuwuuuu

Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2013 01:04 PM | Show all posts
noodle.baby posted on 6-3-2013 01:24 PM
Yaaa..
Lagu baru selepas album November Chopin bagi I macam dah kurang kreativitinya..
And dia mac ...

lagu qi li xiang tu lirik sungguh puitis kan..I tak dapat pilih lagu Jay chou paling I suka sbb banyakkkk sgt lagu dia yg I suka...hehe erm so far satu album je yg tak best..album Jing tan hao/Exclamation mark..yang album baru ni so far lagu yang I dengar best pula.... lagu Hong chen ke zhan ni I ingatkan lagu lama dia rupanya lagu dalam album terbaru dia..album 12 xin zhou...yes,i guess Jay chou is back...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2013 05:37 PM | Show all posts

Yeah...!

LelaRentaka7 posted on 13-11-2011 10:36 PM
Reply 1# AceHand






Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2013 09:38 AM | Show all posts
Best friend's wedding... such a lovely day indeed...




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.545576s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list