Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31576
View
171
Reply

Surat Tawaran Penambahan Saham Bank Rakyat

[Copy link]

Author: serulingsenja       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-6-2011 09:05 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by serulingsenja at 21-6-2011 22:06

Ade sape-sape yang da dpt surat dr bank rakyat berkenaan dengan penambahan saham untuk yang da queue sblm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 09:16 PM | Show all posts
tongah tunggu ler nie hah!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2011 09:22 PM | Show all posts
tongah tunggu ler nie hah!!!
aniesz Post at 21-6-2011 21:16


hang isi borang penambahan saham tu bilew?
bln 4 thn ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 10:55 PM | Show all posts
Salam, a..ah lah aku pun sampai lupa yg aku ada apply nak tambah saham.... tp aku rasa macam diaorg main wayang aje.....
rasanya yg baham jerung besar aje ....  rakyat biasa dapat sisa tambahan RM500 tu aje...

Malaysialah katakan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2011 11:26 PM | Show all posts
Salam, a..ah lah aku pun sampai lupa yg aku ada apply nak tambah saham.... tp aku rasa macam diaorg  ...
KayuBatu Post at 21-6-2011 22:55


bila yg bro isi borang tambahan bro?
setiap bank ade polisi khas msg2 bro..
utk depositor/ yg ade kepentingan pada bank..
mane2 bank same gk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 04:11 PM | Show all posts
dah dapat surat bulan lepas...tapi,tak pasti la penambahan tu untuk apply yg mana sebab tiga kali que, 2005, 2010 dan 2011 masa beli rm500 aritu...

dalam surat tu BR bagitahu berapa yg BR offer dan BR bagi sampai bulan 8 ni untuk tambah, dan lagi satu kene bawak surat tu masa penambahan dibuat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 05:14 PM | Show all posts
Aku da dapat.. Depa offer RM1k..  Aku apply utk tambah 7 - 8 tahun lepas. Baru2 ni aku x apply pun.. Alih2 dapat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2011 06:51 PM | Show all posts
dah dapat surat bulan lepas...tapi,tak pasti la penambahan tu untuk apply yg mana sebab tiga kali qu ...
yus262 Post at 22-6-2011 16:11


ok la tu..at least dpt jgk dr x dpt langsung..
ms bkk hr tu BR bg 500 sorang sb nk sumew org dpt saham ni..
bg fair..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 09:27 PM | Show all posts
Aku da dapat.. Depa offer RM1k..  Aku apply utk tambah 7 - 8 tahun lepas. Baru2 ni aku x apply pun.. ...
pengecatbintang Post at 22-6-2011 17:14



   
wahh.. tahniah larr ko...
aku tak per nah cuba try apply lagi..  tapi mcm berminat laar pulaks nak meng-apply....
mak aku dah apply masuk Q.. dah berjanggut dah tunggu....
dia desak aku pung masuk sekali (sambil mengacukan pistol di kepala den...)
time mak aku apply tuh, dia wat kat branch batu pahat.. (kebetulan kg. kat bp)..
kat kl dah 'penuh' katanya... aku sendirik tak paham..
kalau hang ade apa2 tips nak potong Q, share2 lar kat sini.,.
nanti ai belanje eskrim 20posen.. hehe..  ;)
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 10:16 PM | Show all posts
wahh.. tahniah larr ko...
aku tak per nah cuba try apply lagi..  tapi mcm berminat laar ...
system_failure Post at 22-6-2011 21:27


Ha ha.. Lawak tol ayat ko..

Den pon tak tau camno buleh dapek.. Den boli saham bank rakyat tahun 2001..

Pehtu try nak tambah.. Ndak boley.. Depa suh isi borang Q..

Baru2 ni masa kecoh2 offer oleh BR utk tambah.. Den x apply pon..

Alih2 BR offer utk tambah 1k.. Ha ha.. Takdo tips apo2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2011 06:26 AM | Show all posts
Reply 9# system_failure

hehe...mane de penuh kt kl..
dier bg xde limit pon kt branch..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2011 12:16 PM | Show all posts
aku dah dapat ofer letter...
gigih cal HQ BR unit saham...
then derang fax surat tawaran kat aku..& cawangan BR berhampiran..
aku dapat 4k jerrr...jadi lar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2011 07:20 PM | Show all posts
Reply 12# koko2

xpe bro...yg penting dpt..
aku pon x beli even staf
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 08:14 AM | Show all posts
Reply 13# serulingsenja

Woiii..rogi leer ko tak beli..apsal..?
setau aku semua staff BR BORONG sakan ini saham...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 04:22 PM | Show all posts
yang tak dpt offer tak leh apply ke saham rm500 tu ? aku baru nk msk first time..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 07:42 PM | Show all posts
Reply 15# yukitada

blh2..
bwk salinan ic..
then p branch isi form..
bwk 500 utk saham..
5 yuran proses..
& klu xde saving bkk akaun simpanan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 11:39 PM | Show all posts
Post Last Edit by missdirector at 7-7-2011 23:40

belum dapat .. tunggu dan tunggu lagi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Do what other's wont today, so that you'll accomplish what others cant tommorow, The time is NOW "
Grow and plan your wealth with us.
email : planwithcwealthadvisors@gmail.com
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2011 06:16 AM | Show all posts
Reply 17# missdirector

sabar2..
klu allah da ttpkan tu rezeki utk u..mmg utk u..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2011 10:13 AM | Show all posts
kalau nak masuk Q tu, kena isi borang & bagi duit sekali tak?
boleh lagi ekk..penambahan saham?
sunguh ler aku tak tahu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2011 06:58 PM | Show all posts
Reply 19# Hana


skrg ni penambahan masih lg ada..
just isi borang & bg je kt kaunter..
duit bayar if da dpt surat penambahan...
kene dpt kelulusan HQ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091094s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list