Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31753
View
171
Reply

Surat Tawaran Penambahan Saham Bank Rakyat

[Copy link]

Author: serulingsenja       Show all posts   Read mode

Post time 19-12-2011 02:02 PM | Show all posts
baru jer masuk RM500 bln 11 aritu, yg penambahan modal tu dh siap isik form dia & aku leta ...
fida75 Post at 19-12-2011 13:58



   huhu..banyaknya.. kalau xnak guna wt pape dah duit tu..elok la syer ni.setahun dividen dah kenyang makan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 02:07 PM | Show all posts
huhu..banyaknya..  kalau xnak guna wt pape dah duit tu..elok la syer ni.setahun ...
llisamaisarah Post at 19-12-2011 14:02



    klu lulus pening gak nak carik modal tu... tp bila tgk dividen dia mmg sanggup la nak gali dari mana2 sumber
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 02:17 PM | Show all posts
Tp..aarie kan dh invest dalam mcm2 ..huhu..
llisamaisarah Post at 19-12-2011 14:00


manader....... sket2 jer  

kalau ada yg bagi return lagi baikkkk....... why not?..

only thing.. kalau tak liquid.. nak kuar sampai setahun..
kena compare dengan real estate/hartanah laa pulak...
baru proper kot... apple to apple...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 02:27 PM | Show all posts
manader....... sket2 jer  

kalau ada yg bagi return lagi baikkkk....... why not?..

only  ...
aarie Post at 19-12-2011 14:17


hartanah lg untung la kalo kna cara yg betol...ni salah satu cabang nk simpan duit je... Cuma kalau simpan RM500 dia xkan automatik jadi RM500+dividen pelaburan tu...tetap RM 500 jugak , dividen tu leh la keluarkan dan simpan tmpt lain...Kalau ASB dividen xambik automatik dikira skali saham tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 02:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by llisamaisarah at 19-12-2011 14:33

Fida...
Naseb la ada tempat bole gali...
Nanti kalau dapat offer bgtau ek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 02:51 PM | Show all posts
Fida...
Naseb la ada tempat bole gali...
Nanti kalau dapat offer bgtau ek..
llisamaisarah Post at 19-12-2011 14:30



    heheheee.... kena usaha keras gak tu sumber2 yg ranum..

ok, insya-Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 03:02 PM | Show all posts
dividen BR ni takleh di compound
mcm ASB kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 03:19 PM | Show all posts
untung la korang. aku yg student ni telan air liur jela dgr korang dpt invest beribu lemon dlm mcm2 instrument
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:36 PM | Show all posts
saya dpt surat offer 2 hari lepas...aply tambahan 20k...dapat ofer 1k jek..celah gigi jek..jgn tidak..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:37 PM | Show all posts
tak boleh nak tambah2...brapa yg di offer itu je dpt..suruh bawa surat offer masa buat urusan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:42 PM | Show all posts
still bleh apply lg ke saham bank rakyat nie?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:49 PM | Show all posts
saya dpt surat offer 2 hari lepas...aply tambahan 20k...dapat ofer 1k jek..celah gigi jek..jgn tidak ...
zul_khaleeda Post at 19-12-2011 21:36



    Yeke? Maknanye bukan la exactly 1/3 dari amount dapat ek....atas jasa baik diorg la ek nampaknya nk kasi berapa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:56 PM | Show all posts
Yeke? Maknanye bukan la exactly 1/3 dari amount dapat ek....atas jasa baik diorg la ek nam ...
llisamaisarah Post at 19-12-2011 21:49



    atas pertimbangan atas dan bawah kiri dan kanan....org kecik dpt kecik..org besar offer pun besar gak..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 08:31 AM | Show all posts
saya dpt surat offer 2 hari lepas...aply tambahan 20k...dapat ofer 1k jek..celah gigi jek..jgn tidak ...
zul_khaleeda Post at 19-12-2011 21:36



    oh ye ke,  BRakyat kira macam mana ye,  saya apply 20k dia bagi 8k pulak.
    Kawan2 saya yg sama apply masih x dapat lagi offer.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 10:08 AM | Show all posts
saya baru dpt surat BR utk tambahan saham 7k, husband pulak 6k. Jenuh korek duit. Dahla ASB dah nak kira dividen, rugi betul nak keluarkan duit skrg. Tapi rezeki jgn ditolak, ye tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 12:53 PM | Show all posts
saya baru dpt surat BR utk tambahan saham 7k, husband pulak 6k. Jenuh korek duit. Dahla ASB dah nak  ...
animagusblack Post at 20-12-2011 10:08


Bole tunggu smpi 31/1 kan? nnti ASB dh kasi dividen..baru pindah ke BR..ok jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 03:35 PM | Show all posts
kenapa tak dapat lagi..adui..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 04:01 PM | Show all posts
saya baru dpt surat BR utk tambahan saham 7k, husband pulak 6k. Jenuh korek duit. Dahla ASB dah nak  ...
animagusblack Post at 20-12-2011 10:08



   
Cuba semak kat surat tawaran tu,  pada pemahaman saya tempoh dari 15/12/2011
hingga 31/1/2012 -  jadi bolehlah terima offer bulan Januari lepas dapat dividen ASB
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 04:24 PM | Show all posts
mcm ne nk apply ni?
cuma g bank rakyat n ckp nk beli saham dan isi borang je ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2011 07:24 PM | Show all posts
Reply 59# lil_sparky


    btol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077448s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list