Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31748
View
171
Reply

Surat Tawaran Penambahan Saham Bank Rakyat

[Copy link]

Author: serulingsenja       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2011 05:42 PM | Show all posts
bestnya dapat offer byk..sya dpt 1k jek..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 09:00 PM | Show all posts
yang takde loan dengan bank rakyat ada ke yang dpt lebih 1k?
rasanya takde kan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 11:24 PM | Show all posts
mcmana nak dpt offer mcm tu? kene isi borang lg ker? aku tunggu gak sbb ada 2-3 kawan aku dpt offer mcm nie....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 12:51 PM | Show all posts
hmm....rasanya me untung le, lepas baca komen2 kat atas. Sebab me apply 10k, baru2 ni dapat tawaran pun 10k. Ni nak tgu keluarkan duit dalam ASB masuk bank rakyat. Sebelum ni pk2 gak nak melabur ke x, sebab sayang lak duit kat ASB tu, tapi dah ramai reader kata saham BR lagi bagus, jadi hati me dah tetap.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 01:18 PM | Show all posts
bila dividen bank rakyat ni eh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 02:45 PM | Show all posts
camna sebenarnya nak apply kat BR neh?
kalo pegi bank tak semestinya dpt kan? kena tunggu giliran ek?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 05:30 PM | Show all posts
menarik la saham BR ni... kalau x buat loan dgn BR, boleh ke apply?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 09:52 AM | Show all posts
menarik la saham BR ni... kalau x buat loan dgn BR, boleh ke apply?
1n2o1r Post at 11-1-2012 17:30


Aku pun ketinggalan bas sebelum ni..tahun lepas baru dapat info pasal saham BR ni, jadi aku terus masuk bila diaorang buka peluang pada April tahun lepas, tapi cuma RM500 je... aku dah isikan borang untuk queue...entah bila tahun boleh dapat offer tak tahu la pulak... hu hu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 12:05 PM | Show all posts
me apply 10 k, dpt offer 2k ajer
hubby me apply 10k gak, tapi dpt 1k ajer
tak tau ler apa criteria yg dorang guna...

adakah sebab kami takda buat loan ngan BR kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 02:42 PM | Show all posts
Aku pun ketinggalan bas sebelum ni..tahun lepas baru dapat info pasal saham BR ni, jadi aku teru ...
Abg_Naz Post at 12-1-2012 09:52


mcm mane boleh join yer? mesti buat loan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 09:34 PM | Show all posts
Boleh apply lagik ke yg rm500 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2012 09:08 PM | Show all posts
Reply 71# iena_jr
boleh lagi..baru tanya kat bank rakyat tadi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2012 09:10 PM | Show all posts
besok last day tambah saham... dapat offer 6k , hb 7k ..dah setelkan tadi..alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 12:32 PM | Show all posts
Awat depa nak offer aku lagi ni...isk isk...Borang hantaq lama dahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 12:37 PM | Show all posts
tgh tahun lepas ada apply saham BR RM500 (max) + ~RM100 kena buat sekali acc. BR.
masalahnya...apa pun statement pun tak dapat....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2012 03:09 AM | Show all posts
sayapun tak dapat offer untuk tambah saham lagi.. apply tahun lepas .. nak tanya kalau sesiapa tau, saham bank rakyat ni memang halal dan patuh syariah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 02:45 PM | Show all posts
alhamdulillah sy sempat pergi top up last day hari tu...bukan senang nak dapat peluang kan...sy dpt 10k, so berusahalah cari modal nak cukupkan 10k tu...rasa rugi kalau dah dpt offer tapi lepaskan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2012 07:30 PM | Show all posts
hi..skang ni kat Bank rakyat ada offer 1 Fix deposit nama Qiradh....
sape tau...sejauh mana kebenarannye bila masuk 5k ke atas siap dapat 3% sebulan...diulangi..SEBULAN.

Sape2 yg dah biasa ngn fix deposit meh share info sikit.
Macam byk offer best2 dari Bank Rakyat jer.

**harap xkisah walaupon bukan pasal penambahan saham Bank rakyat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2012 08:22 PM | Show all posts
Reply 78# llisamaisarah


    setahun..bukan sebulan..profit rate ni depend on tenure & jumlah utk ltk sbg FD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2012 08:23 PM | Show all posts
Reply 76# manganini

mmg patuh syariah sb bank rakyat mempunyai jabatan syariah yg tersendiri & ia dipantau oleh majlis penasihat syariah yg diketuai oleh ust hassan lebai din (abg ust harun din)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list