Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31758
View
171
Reply

Surat Tawaran Penambahan Saham Bank Rakyat

[Copy link]

Author: serulingsenja       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-3-2012 07:00 PM | Show all posts
Reply 101# nizar2604

(jumlah x rate% x brape hari) / 365

*brape hari ni mksdnya FD tu nk letak brape bulan...utk kiraaan FD, BR gna harian...

cth : ltk FD 15K, tempoh 3 bulan (92 hari)

(15000 x 3.6% x 92) / 365 = RM 136.11 utk 3 bulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 11:43 PM | Show all posts
Reply 121# serulingsenja


    Tkasih serulingsenja...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 11:54 AM | Show all posts
Reply  Abg_Naz

jgn buat spekulasi psl bonus...
ape2 pon ikut prestasi individu...
if dorang dp ...
serulingsenja Post at 28-3-2012 18:56


Ini bukan cobaan (spekulasi) ..ini betul-betulllll......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2012 08:36 AM | Show all posts
Reply 123# Abg_Naz

bkn ape bro..
aku taw sb ak salah sorang org dlm BR
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 10:32 AM | Show all posts
ada lagi ker saham BR ni? teringin nak masuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2012 08:44 AM | Show all posts
Reply 125# mykiwi


Saham ade lg..
tp rasanya da x lama nk ttp tu..
1 Billion da nk abes daaa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 11:25 AM | Show all posts
Saham Bank Rakyat still available. Kelmarin buka akaun untuk wife, biasa ler limit RM500 je.. dan tak lupa juga isi borang queue untuk tambah saham untuk Abg_Naz dan wife......
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 12:33 PM | Show all posts
Salam, kalau kita minta org lain tlg isikan borang Q utk tambah saham boleh tak? ke kita sendiri kena isi?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 03:22 PM | Show all posts
ermmm.... macam ne nak apply saham BR ni? Kalau dh ade tp nak top up lak camne?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-4-2012 03:51 PM | Show all posts
Salam, kalau kita minta org lain tlg isikan borang Q utk tambah saham boleh tak? ke kita sendiri ken ...
aazlina78 Post at 13-4-2012 12:33


boleh je..
tp kt borang tu kene pemohon yang sign..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 06:06 PM | Show all posts
Bila agaknya tarikh tutup dia? Igt baru nak join.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 08:42 AM | Show all posts
Reply 130# serulingsenja


    ok,thanks...saya susah nk ke bank rakyat ni, so nk minta my hubby la amikkan borang Q...hihi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 10:24 AM | Show all posts
Bila agaknya tarikh tutup dia? Igt baru nak join.
nally Post at 13-4-2012 18:06


Rasanya takde tarikh tutup kot selagi kuota tak penuh.... Call mana-mana cawangan BR yang berdekatan untuk lebih jawapan yang lebih cerah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 04:21 PM | Show all posts
bila BR nak bagi dividen tahun 2012 neh..?
dah lama sgt dah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 12:07 AM | Show all posts
itu hari baru ja beli saham br,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2012 08:34 AM | Show all posts
Bila agaknya tarikh tutup dia? Igt baru nak join.
nally Post at 13-4-2012 18:06


skrg ni belum ttp lagi..
tp da x lama daa..
kuota 2B da nk abes
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2012 08:36 AM | Show all posts
bila BR nak bagi dividen tahun 2012 neh..?
dah lama sgt dah ni..
koko2 Post at 18-4-2012 16:21



   dividen 2012 thn depan bro..
yg br last month tu untuk prestos 2011
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2012 10:01 PM | Show all posts
dividen boleh tengok kat mana? tgk akaun bank takde bertambah pun?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2012 07:17 PM | Show all posts
Reply 138# peachlily^

tgk tranx yg berlaku pada keesokan hari dari tarikh umum dividen..
klu x silap jgk, blh tgk kt atm..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2012 08:02 AM | Show all posts
dividen 2012 thn depan bro..
yg br last month tu untuk prestos 2011
serulingsenja Post at 21-4-2012 08:36


oh ya..yg aku maksudkan diveden thn lepas la..2011..
bila nak bayar tahun ni..?
dah 2x pi ulang atm..tader pun..
kat TV pun tader announce..

normally bulan 2 dah masuk dividen...
lambat sungguh tahun ni..
ker nak tggu lepas election..? nak bagi 20% mcm thn 2005 dulu..????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076619s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list