Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31755
View
171
Reply

Surat Tawaran Penambahan Saham Bank Rakyat

[Copy link]

Author: serulingsenja       Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2013 11:47 PM | Show all posts
ms mula bukak simpan 500.pastu ade isi borang nk tambah saham..tpi senyap je smpi skrg..
nmpknya hny bole tambah rm500/year je lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 10:50 AM | Show all posts
tak ada peluang pun nak tambah..tunggu je la
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 06:46 PM | Show all posts
yg 500 utk bukak akaun tuh mmg bila2 bleh pegi beli ka?
or dia ada time jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2013 12:03 PM | Show all posts
baby_pingu posted on 10-4-2013 06:46 PM
yg 500 utk bukak akaun tuh mmg bila2 bleh pegi beli ka?
or dia ada time jugak?

tumpang tanya.. kalo swasta  ni  leh apply
RM500 untuk  opening saham bank rakyat
lepas tuh penambahan saham kene tunggu  BR kasik  opening ek
sementara tuh kalo x dpt .. makan yearly diviven ?


** sy budak baru belaja ..   
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2013 01:44 PM | Show all posts
outcast posted on 16-4-2013 12:03 PM
tumpang tanya.. kalo swasta  ni  leh apply
RM500 untuk  opening saham bank rakyat
lepas tuh p ...

huhuh...tak sure sgt..cos teda saham bank rakyat lagik

hopefully ada otai2 lain yg mampu menjawab soklan kaka outcast
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 09:34 AM | Show all posts
mcm mana nk apply?bwak rm500 je ke?

mcm susah sgt nk tgk org kongsi psal saham bank rakyat ni..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 12:56 PM | Show all posts
yus262 posted on 22-6-2011 04:11 PM
dah dapat surat bulan lepas...tapi,tak pasti la penambahan tu untuk apply yg mana sebab tiga kali qu ...

Nak tanya, saham nie mmg bank offer ke mcm mana ek?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2013 09:58 AM | Show all posts
SailorMercury posted on 20-7-2013 12:56 PM
Nak tanya, saham nie mmg bank offer ke mcm mana ek?

dah pernah beli syer ke belum?

kalau belum, pegi ke BR dan beli syer tu RM500 dulu...pastu isi borang que tu...

ye, memang BR akan offer ...tapi, tak tahu la sapa yg dapat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2013 10:53 AM | Show all posts
yus262 posted on 22-7-2013 09:58 AM
dah pernah beli syer ke belum?

kalau belum, pegi ke BR dan beli syer tu RM500 dulu...pastu isi  ...

yeke? okay thank you
dividen akan dpt tiap2 tahun ek?
berapa percent dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 08:41 AM | Show all posts
SailorMercury posted on 22-7-2013 10:53 AM
yeke? okay thank you
dividen akan dpt tiap2 tahun ek?
berapa percent dapat?

ye ..setiap tahun tanpa gagal akan dapat la...for the past 5 years, 15% minimum...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 03:53 PM | Show all posts
Bila la nak dpt tambah saham ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 10:59 AM | Show all posts

Salam, dividen dah masuk 13/3/2014 ke?
Xde news pulak

Cek kat akaun dah ade  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.214581s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list