Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
10312
View
32
Reply

Kamen Rider Fourze

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2011 12:53 PM | Show all posts |Read mode
kamen rider baru lepas kamen rider ooo. bermotifkan roket. design dia macam tahi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2011 06:00 PM | Show all posts
buruk lak or nanti leh tukar2 kepala lak nanti hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2011 06:36 PM | Show all posts
mula-mula memang nampak buruk. nanti dah selalu tengok ok lah kot. macam OOO dulu. hehehe. musti dia ada form2 lain yang setaraf dengannya. hehehe.



ni ada fb si fourze/fouze
http://www.facebook.com/KamenRiderFouze
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2011 08:51 PM | Show all posts

Hiiii

Post Last Edit by RED 666 at 25-6-2011 20:54

ejaan rasmi nama dia adalah fourze bukan fouze. logo rasmi dier


KR fourze dan KR OOO. fourze akan mula diperkenalkan dalam filem terbaru KR OOO nanti.


KR fourze dan motornya


sesuai jadi maskot parti DAP dier ni sebab motif dier roket sama cam logo parti DAP.

kamen rider yang sebelum ni nampak buruk bagi aku pada awal kemunculannya tapi lama-lama lepas tu OK je ialah blade dan decade. tapi fourze punya design ni memang betul-betul buat aku sakit matalah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2011 11:18 PM | Show all posts
Huduh.... tp lepas tu mesti ramai jugak yg tgk, mcm Decade dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2011 08:55 PM | Show all posts
Decade memang best pun, walaupun kebanyakkan kuasa dia imitate kuasa rider lain,

Fourze ni macam berasaskan joystick PS je, ade O,X, , .
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2011 11:41 PM | Show all posts
siyes design dia buruk giler....xtaula kot dah lama nanti suka..hahahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 12:56 AM | Show all posts
design dier akan berubah jadi cantik selepas dapat form yang terkuat kottt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2011 09:04 PM | Show all posts
Decade mula2 buruk. Lepas dpt form terkuat lagi buruk. Nasib jalan cite best.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 08:33 AM | Show all posts
pelik semacam je rupa dia....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 05:39 PM | Show all posts
wahh .. i like ada post pasal kamen rider ni.. hehehe..
harap post ni sentiasa aktif
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2011 10:53 PM | Show all posts
KR fourze dah start tayang kat jepun. skrg dah episod 2. citer dier berlatar belakangkan high school. sapa2 minat anime dan jdrama high school jepun digalakkan menonton.

gambar amoi heroin KR fourze buat posing kamen rider, muka dia ada iras liyana jasmay

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2011 07:58 PM | Show all posts
fourze ni boleh tahan kelakarnya, tapi bagi aku den-o lagi kelakar.

cgi dalam fourze kadang2 macam annoying.

characters pun tengah developing jadi tak mo komen banyak lagi. sekarang ni semua episode tengah introduce regular side-characters.

overall, boleh la mengisi masa lapang aku n release tension pasal ceritanya yang agak kelakar itu........
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2011 02:13 AM | Show all posts
sebutan betul...... 4 Z ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2011 06:11 AM | Show all posts
citer dia bagi aku boleh tahan tapi xtahan ngan design fourze yg agak bangang n gajet2nya yg nampak plastik dowh....tsk tsk tsk
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2011 11:45 AM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2011 06:10 AM | Show all posts
pergh..ada kamen rider awek ker nanti...macam kucing lak aku tengok desingnyer....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2011 08:32 AM | Show all posts
dah mcm super sentai lak.aduii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2011 10:15 PM | Show all posts
sebutan betul...... 4 Z ?
HangPC2 Post at 4-10-2011 02:13



yap, ikut ejaan jepun dier sebut camtulah.

sebutan seakan2 sebutan omputeh nombor 40(fourty)

nama fourze itu juga diinspirasi daripada tahun 2011 ni adalah ulangtahun ke 40 siri kamen rider(kamen rider start tahun 1971)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2011 10:19 PM | Show all posts
dah mcm super sentai lak.aduii
jgfjhdjhg Post at 6-10-2011 08:32



start dari siri den-o kamen rider dah menjadi semakin childish dan byk lawak bebudak a la siri super sentai.

kamen rider era baru aku suka masa siri kuuga hingga kabuto, jln cerita serius dan misteri dan lawak2 yang diselit2 tak adalah mcam lawak childish super sentai
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095769s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list