Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7636
View
106
Reply

"eh..byknya msa terluang kat forum, x gi kuar bsosial or keje ke?"

[Copy link]

Author: mujer_in_espejo       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2011 12:25 AM | Show all posts
hehe aku pilih no 11, sebab memang timing berporem malam-malam pun.
siang-siang penat keje, petang sebuk main, malam - relax2 depan lappy la pulak.

aku pun suka jah bersosial di alam maya ni, kat luar pun suka jugak.
cuma kadang2 bila free jela, baru leh masuk porem.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 12:27 AM | Show all posts
dah vote..keje mmg ngadap lappy..
dulu kini dan harapnya akan datang pun begitulah...

addicted berporum..skang nie dah kurangkan sikit..tapi sikit je laa okeh..

kehidupan kat luar tak bape ade masalah. sbb memang homely type.
hanya ade 3 orang kawan rapat kat luar. jarang jumpa. kalau jumpe weekend je.
tak kacau waktu berporum. kat rumah memang lappy sentiasa terbuka even tengah tengok tv atau membaca.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 12:41 AM | Show all posts
dah vote.. pilih no 1 , 5 dan 10.. memang tak ramai kawan realiti.. kawan2 yg borak2 kat fb pun kawan2 dari forum jugak.. kawan2 maya dari seluruh dunia.. haha.. kadang2 kawan2 maya ni lagi ambik berat dari kawan2 sebenar.. banyak bagi sokongan mental dan emosi.. kengkawan realiti sibuk dgn bini anak sendiri je (tak semua).. kalau contact pun sebab nak promote MLM..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 12:52 AM | Show all posts
ku tak berkerja dgn sesiapa so mmg bnyk masa nak meronda kat porem...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 01:18 AM | Show all posts
kadang2 kawan2 maya ni lagi ambik berat dari kawan2 sebenar.. banyak bagi sokongan mental dan emosi..
manganini Post at 29/6/2011 00:41


sangat setuju dengan yang nie...kita ade beberapa org kawan kat forum yg sayang sangat kat diorang...rasa mcm kalo sembang tue mcm adik beradik je..bagi sokongan..bantuan..gadoh2 sengettt...sukaaa


kawan2 realiti ramai yg sibuk dengan urusan masing2..ade yg dah kawen..jarang dapat jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:38 AM | Show all posts
aku pun penah terfikir soalan yang sama dengan t.t, lgi3 yg meroyan tu laju betul tacang dia... aku yg daftar dulu pun tacang ribu3 jer diaorg dah puluh ribu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 08:12 AM | Show all posts
dah vote..keje mmg ngadap lappy..
dulu kini dan harapnya akan datang pun begitulah...

addic ...
cinta_ungu Post at 29-6-2011 00:27

hanya 3org kawan rapat??
kurang sangat tu... sepatutnya kene tambah lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 08:14 AM | Show all posts
Post Last Edit by bangcak at 29-6-2011 08:30
aku pun penah terfikir soalan yang sama dengan t.t, lgi3 yg meroyan tu laju betul tacang dia... aku  ...
B.K Post at 29-6-2011 03:38

kalo nak tacang manyak...

mula2 sekalikk sila masok --->>DAPTAR PORUMER<< pastu tepek gambaw2 sebetol (lagikk manyak dpt)
pastu join umah2 [lubuk] n join kontes2 sehingga berjaya
pastu bukak tred / ngepost posting2 yg berilmiah.

paling mudah sekalikk.....
sila anjorkan gath utk mendapat lambakan ubi kledet dgn byk sekalikk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 08:42 AM | Show all posts
vote i masuk No. 7
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 09:02 AM | Show all posts
dah vote......
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 10:22 AM | Show all posts
kalo nak tacang manyak...

mula2 sekalikk sila masok --- pastu tepek gambaw2 sebetol (lagikk man ...
bangcak Post at 29-6-2011 08:14



    tunggu ai buat nickname baru+ bila nak kawen nanti... nanti senang xyah tukar status kt daftar porumer tu... gmbr betul pun ai letak sekali nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 12:41 PM | Show all posts
dah vote..
hakikatnya..i malas nak pikir keje bile keje ngah mencanak-canak banyaknye..
layan forum dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:30 PM | Show all posts
dah vote....baru ku tau nape kita berporem....
TT...bole vote sekali jer ek....2 kali ker...3 kali ker..tak leh ek...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:34 PM | Show all posts
Reply 31# B.K

Ha'ah..  Kagum jugak macamana forumer yg baru register setahun dua, jumlah post dah puluh2 ribu... Brp posting dorang buat sehari & kat mana... Me ni dah bertahun2 register tapi tak sampai lagi 20k jumlah post... Purata lebihkurang 8 post jer sehari...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:42 PM | Show all posts
hehe aku pilih no 11, sebab memang timing berporem malam-malam pun.
siang-siang penat keje, petang  ...
hAzEL^nut Post at 29-6-2011 00:25



    bis tu bila masa nak tdo eh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:44 PM | Show all posts
sangat setuju dengan yang nie...kita ade beberapa org kawan kat forum yg sayang sangat kat diora ...
cinta_ungu Post at 29-6-2011 01:18



    kawan maya mujer jugak telah menyakitkan hati hingga ku tak mahu bhubung dgn depa lg..{:1_146:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:48 PM | Show all posts
aku pun penah terfikir soalan yang sama dengan t.t, lgi3 yg meroyan tu laju betul tacang dia... aku  ...
B.K Post at 29-6-2011 03:38


dats y menjadi persoalan dlm mindaku sekian lamanya. bru mlm td tergerak nk bt poll. depa meronda dlm porum dan rajin mereply.. so depa ni jenis mengadap lappy almost 24jam... maybe kut?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:56 PM | Show all posts
kawan maya mujer jugak telah menyakitkan hati hingga ku tak mahu bhubung dgn depa lg..{:1_ ...
mujer_in_espejo Post at 29/6/2011 14:44



    same laa...yg menyakitkan hati tue memang dah tak bertego sapa..

cuma menikmati saat2 bersama sahabat2 yang dekat di hati je skang nie...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:05 PM | Show all posts
dats y menjadi persoalan dlm mindaku sekian lamanya. bru mlm td tergerak nk bt poll. depa merond ...
mujer_in_espejo Post at 29-6-2011 14:48



    ratu meroyan forum nie x nak undi poll nie lak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:07 PM | Show all posts
Reply 39# sourplum


    x campur post pakai MN diaorang lgi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 07:03 PM | Show all posts
bis tu bila masa nak tdo eh..
mujer_in_espejo Post at 29-6-2011 14:42



    hehe dah ngantok, tido ler..

aku payah sket nak tido bila weekdays, time weekend tu, awal je rasa ngntok, geram betul!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 08:56 PM | Show all posts
Reply 39# sourplum

ok aa tu purata 8 post sehari .. saya nye 4 post je .. itu pun "naik" sejak moderate borak ..
kalau tak, sebelum ni, purata 2.something je post sehari .. memang jenis silent reader aa konon2

tapi .. kalau cakap pasal jumlah posting ni ..

ada orang yg jenis post banyak2 .. ada orang yg jenis suka main game
ada orang yg jenis tak cakap banyak - tapi sekali dia post - memang bernas+dapat kredit ..
so .. apa tujuan seseorang tu masuk forum? nak share? nak meroyan? atau nak main game?
atau kumpul kredit banyak2 macam aa kredit tu leh tukar/redeem kupon food court jusco ke apa ke ..

+kena tengok jugak .. perbandingan (perbezaan) post dengan kredit ..
tapi tu takleh dijadikan ukuran gak .. sbb ada forumer yg jenis main game yg dapat kredit berkepuk2

kesimpulannya = kredit yg banyak (+banyak perbezaan ngan post) - tak semestinya forumer yg "bagus"
("bagus" kat sini saya maksudkan - yg banyak share info yg berguna+yg dapat kredit melalui post yg best)

contohnya - ada sorang forumer lama kat board epistemologi .. post dia 300 lebih, kredit dia 3000 lebih
ni contoh forumer lone ranger+tak meroyan+tak bodek mod .. memang 100% informative .. sangat kagum
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 08:56 PM | Show all posts
Reply 46# hAzEL^nut


    yg penting jaga tido. kurang tdo nanti mata lebam mcm mata panda.. bukan cik.panda ye.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 09:17 PM | Show all posts
Reply  hAzEL^nut


    yg penting jaga tido. kurang tdo nanti mata lebam mcm mata panda.. bukan  ...
mujer_in_espejo Post at 29-6-2011 20:56



    hehe mata cik pan gojes gitu..

banyak kelebihan tido awal, bole kuruskan badan lagikk..
jelesnya kalo sape2 yang jenis senang tido.
iols nih golek kiri kanan 100 kali pom, belum tentu dapat tido lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 10:07 PM | Show all posts
hehe mata cik pan gojes gitu..

banyak kelebihan tido awal, bole kuruskan badan la ...
hAzEL^nut Post at 29-6-2011 21:17



di syorkan jumpa doc. di khuatiri mengidap insomnia. penyakit susah nk tdo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088880s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list