Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41739
View
308
Reply

Pelaburan SILVER vs GOLD

  [Copy link]

Author: Acong       Show all posts   Read mode

Post time 19-8-2013 12:49 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 11:57 AM | Show all posts
Dua-dua pelaburan terbaik. Tp dkt property lagi untung byk.

Lagi bagus untung sewa property tu kita beli Gold/Silver. Lg untung DIVERSIFY sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 02:00 PM | Show all posts
sribayu posted on 22-5-2013 05:40 PM
kalau silver pandora tu ada re-sale value ke?

ada untuk geng2 yg minat especially pompuan. Same gak cam branded handbag like LV, Prada & etc

boleh jual balik as pre loved items
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2013 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Juju posted on 27-8-2013 02:00 PM
ada untuk geng2 yg minat especially pompuan. Same gak cam branded handbag like LV, Prada & etc

...

Boleh buat sewa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 08:36 AM | Show all posts
Acong posted on 28-8-2013 12:46 AM
Boleh buat sewa?

boleh - kat oversea mmg diorg lama dah buat sewa cuma kat m'sia x sure dah ada ke tak diorg buat business nie

especially for those yg suka pergi dinner & etc. Tak mampu nak beli handbag mahal2 & nak melaram - so diorg sewa je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2013 12:18 AM | Show all posts
cmf_Juju posted on 28-8-2013 08:36 AM
boleh - kat oversea mmg diorg lama dah buat sewa cuma kat m'sia x sure dah ada ke tak diorg buat b ...

nie peluang bisnes........
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga gold dah jatuh bawah 1200 usd sejak minggu lepas. Price silver maintain 19 usd bagi satu auns. Skrg nie ramai teragak2 untuk beli emas sebab paras support skrg 800 usd x silap. Untuk naik mcm x der cahaya. Tapi nasib baik aku beli yg kecik2 cuma ada 1 besar. Klu kecik boleh jual pastu restok. Dari situ dapat komisen dan boleh guna untuk kurangkn harga emas yg dah beli. Kumpul2 komisen pastu beli 1 dinar ker time harga rendah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga gold dah jatuh bawah 1200 usd sejak minggu lepas. Price silver maintain 19 usd bagi satu auns. Skrg nie ramai teragak2 untuk beli emas sebab paras support skrg 800 usd x silap. Untuk naik mcm x der cahaya. Tapi nasib baik aku beli yg kecik2 cuma ada 1 besar. Klu kecik boleh jual pastu restok. Dari situ dapat komisen dan boleh guna untuk kurangkn harga emas yg dah beli. Kumpul2 komisen pastu beli 1 dinar ker time harga rendah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2014 06:17 AM | Show all posts
abes duit aku dekat RM20K beli emas pastu tergolek....

RM20K tu cukup utk aku beli rumah lelong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080961s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list