JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
79787
View
636
Reply

Bina Badan, Strength & Fitness V2

  [Copy link]

Author: batabaka       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-6-2016 03:41 PM | Show all posts
hest replied at 9-6-2016 03:14 PM
kalau deadlift ni aku jarang pakai bar. aku pakai mesin. lagi aku rasa hit kat lower back muscle.  ...

jangan pakai mesin bila tau diri tu newbie..
biasakan ngn free weights.

ibarat belajar memandu kereta terus nk bwk auto tknak belajar manual
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 08:56 PM | Show all posts
hest replied at 9-6-2016 03:14 PM
kalau deadlift ni aku jarang pakai bar. aku pakai mesin. lagi aku rasa hit kat lower back muscle.  ...

tuu la.. aku tak dapat feel lagi on the deadlift... ada similarity tak dengan T-bar row? Tapi the next day mmg rasa la kt back... muscles that I didn't know exist tetiba muncul hahahaha... My dad geleng kepala je anak pompuan dia main besi..
takpelah, kayuh pelan2... experiment more

tq sis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 08:59 PM | Show all posts
batabaka replied at 8-6-2016 02:32 PM
Cotnoth rutin shoulder

Shoulder routine!  Dumbell shoulder press

tq.. bole buat homework dulu sebelum pergi gym esok.. Shoulder day.
tapi biasanya sebelum pergi kemain lagi tengok vids and all.. sampai gym lupa semua.. mamat kaunter jugak yang aku heret suruh demo hahahaha.. kesian dia...





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 01:21 PM | Show all posts
nenekglamer replied at 9-6-2016 08:56 PM
tuu la.. aku tak dapat feel lagi on the deadlift... ada similarity tak dengan T-bar row? Tapi the  ...

tak sama lgsung lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
batabaka replied at 10-6-2016 01:21 PM
tak sama lgsung lol

hehe ok noted.

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 12:31 PM | Show all posts
Edited by emino at 14-7-2016 06:29 PM

Lepas raya. Raya tahun ni hilang 1 1/2 kg je as opposed to 5 kg every year lol.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 10:14 PM | Show all posts
lama x masuk sini
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 12:24 PM | Show all posts
batabaka replied at 9-6-2016 03:39 PM
haha jaga shah alam bosan aku login kejap

Hi abam bata. Boring ke kt shah alam. Mai turun Pirates Fitness
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada siapa2 tahu tak mana nak dapat set dumbell Kettler.

I dah ada satu set...nak beli lagi satu set.

Set yg dulu beli kat Sunway pyramid....skang i stay kat s.bernam...malas nak ke sana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat nak fokus pada dada pakai dumbell
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2018 03:08 PM | Show all posts
minum protein
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 01:44 PM | Show all posts
hai nak tanya,... kalau ada masalah lutut.. senama apa je yang boleh buat untuk turunkan weight?  threadmill aje ke... dunno la lepas bersalin ni kaki tangan cam kebas2.. some more breastfeeding lagi.. ingat nak buat atkins tapiii nanti sian kat baby pulak... huwaa i really need to kurangkan berat ni... jalan sikit pun mengah huhuhuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044309s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list