JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
79785
View
636
Reply

Bina Badan, Strength & Fitness V2

  [Copy link]

Author: batabaka       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-11-2011 05:14 PM | Show all posts
dekat jalan temenggung tu ler... sebab aku tya dia muar dia belah mana.. dia cakap yg alam ...
karambunai Post at 31-10-2011 16:19



    ohhh...nnti jemput la dia dtg ea...


Chow
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2011 11:09 AM | Show all posts
bata bagi land mark sket gym kau...sbb aku balik muor utk raya haji ni, bleh jengah2 sambil2 beli supplement dgn kau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2011 05:15 PM | Show all posts
bata bagi land mark sket gym kau...sbb aku balik muor utk raya haji ni, bleh jengah2 sambil2 beli su ...
sargon31 Post at 2-11-2011 11:09


Jalan temenggung tau tak?
parit sakai tau tak? aku rasa prt sakai ni sume org tau bro....
alah sebelum Esso Taman Temenggung  la bro....menghala ke parit jawa

Chow
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2011 02:02 PM | Show all posts
Reply 126# batabaka


    ok.. dia cakap kalu sempat dia g kalu balik kg nnt.. kekeke semuga berjaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2011 03:57 PM | Show all posts
Reply  batabaka


    ok.. dia cakap kalu sempat dia g kalu balik kg nnt.. kekeke semuga berjaya
karambunai Post at 5-11-2011 14:02



    tkde plak mmber ko dtg kot...uwaaaaa


Chow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2011 03:58 PM | Show all posts
Back idaman ku...bilo mao tebal camni ntah




Chow
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2011 04:05 PM | Show all posts
tkde plak mmber ko dtg kot...uwaaaaa


Chow
batabaka Post at 11-11-2011 03:57 PM



    dia cakap xsempat ler hari tu.. kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2011 11:55 AM | Show all posts
sapa pegi tgk pertandingan kat melaka.... sapa menang... malaysia ader menang pingat x..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2011 04:31 PM | Show all posts
Kepada yg pening2 pasal poundages,
aku anggap korg ramai novice lagik, so ni salah satu contoh

Berat badan : 75kg
BenchPress : 70kg
Deadlift : 115kg
Barbell Shoulder Press : 45kg
PowerClean : 65kg
PowerSnatch : 52.5kg
Squat : 92.5kg


dan untuk pengetahuan, ni adalah untuk NOVICE!
kalo korg tk sampai kt tahap ni lagi...so korg memaina la tu masa training! sbb tu tkde results...

check sendiri standard korg kt mana

Click


Chow
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 11:24 AM | Show all posts
Semua kat thread ni avatar gambo laki seksi. Orang sesat masuk sini mesti pikir bukan-bukan. Hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2011 03:46 PM | Show all posts
Post Last Edit by karambunai at 18-11-2011 09:34
Semua kat thread ni avatar gambo laki seksi. Orang sesat masuk sini mesti pikir bukan-bukan. Hehehe
emino Post at 15-11-2011 11:24



    ok la nah....




Chow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2011 01:44 AM | Show all posts
Post Last Edit by batabaka at 18-11-2011 17:15

aku try muscle upp...hehehhe
next step lps pull ups

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 06:30 AM | Show all posts
Reply 136# batabaka


    alamak.. tetibe kuar pic seksi mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 09:33 AM | Show all posts
Semua kat thread ni avatar gambo laki seksi. Orang sesat masuk sini mesti pikir bukan-bukan. Hehehe
emino Post at 15-11-2011 11:24 AM



    dh kebykkan laki aje yg aktif kat sini. perempuan2 yang aktif kat sini mungkin segan nk tayang badan masing2. lagipun mereka mesti fhm thread ni thread bina badan.. so xjdi masalah utk menayang badan kat sini. lagipun dulu lagi byk yang tayang badan kat sini. tp masing2 tah mana ilang, xjenguk pun thread ni. yang setia dr dulu sampai skrg ni cik bata kita. {:4_182:}

encik emino pun aktif gak kat sini. so teruskan memberi post2 yang tiptop supaya ramaikan lagi yang post kat sini.

kita leh tgk yang view thread ni byk tp kurang org nk post, malu2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 09:35 AM | Show all posts
Reply 136# batabaka


    encik bata, terpaksa edit utk kebaikkan thread anda.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2011 01:52 PM | Show all posts
Reply  batabaka


    encik bata, terpaksa edit utk kebaikkan thread anda.
karambunai Post at 18-11-2011 09:35



    orait tkper...tp apsal video youtube tu tk kuar


Chow
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 07:26 PM | Show all posts
salam sume, nk tnye sket. kalau nk buat routine utk workout, dlm 1 hari tu patut buat workout untuk certain part atau buat overall tp lain2 workout untuk hari yang seterusnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 10:48 PM | Show all posts
orait tkper...tp apsal video youtube tu tk kuar


Chow
batabaka Post at 18-11-2011 01:52 PM



    encik bata, be4 saya edit post anda, mmg xda pun youtube tersebut... mungkin error kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2011 01:51 AM | Show all posts
encik bata, be4 saya edit post anda, mmg xda pun youtube tersebut... mungkin error kot
karambunai Post at 18-11-2011 22:48



    aku da betulkan code tadi bro heheh


Chow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2011 01:51 AM | Show all posts
Box jump...first try.
not sure how tall the box i...about my chest level, around 1.2-1.3m kot?





Chow

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2011 06:35 PM | Show all posts
Reply 145# batabaka


    mak ai tinggi tul nk lompat tu.. mcm senang aje ko lompat encik bata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2011 01:00 PM | Show all posts
Reply  batabaka


    mak ai tinggi tul nk lompat tu.. mcm senang aje ko lompat encik bata
karambunai Post at 20-11-2011 18:35


bro pn buleh try...sebab exercise akan improve physical performance kan, so ni sebagai test.
seswai untuk atlet2....


Chow
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2011 01:04 PM | Show all posts
bro pn buleh try...sebab exercise akan improve physical performance kan, so ni sebagai test.
se ...
batabaka Post at 21-11-2011 01:00 PM



    mungkin kalu badan dah fit mcm dulu boleh kot.. tp skrg ni baru nk cut balik lemak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 05:04 PM | Show all posts
Post Last Edit by emino at 23-11-2011 17:14

Lama gua tak singgah.

Gamba tak berapa nak progress:




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 05:11 PM | Show all posts
Reply 149# emino


    try edit n nk kuarkan pic tu.. xleh gak.. xtau sebab ape...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047910s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list