Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
97111
View
752
Reply

Koleksi Foto : Papan Tanda (Signboard) & (Signage)

  [Copy link]

Author: neeziee       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-10-2011 10:46 AM | Show all posts
up pagi2...
lanung5566 Post at 7-10-2011 07:50



   dulu ingat body shop ni kedai jual badan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 11:28 AM | Show all posts


No komen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 11:29 AM | Show all posts
Mod kalu gambar di atas terlalu mencolok mata..delete aja ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 11:50 AM | Show all posts
Mod kalu gambar di atas terlalu mencolok mata..delete aja ye
damsel_fiji Post at 7-10-2011 11:29

actually kalau kau tak taip sini aku tak perasan pong
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 02:20 PM | Show all posts
memula tengok tak perasan apa pun...
tp bila ada komen "no komen" otak ini terus berfikir..kenapa no komen?
heheheheeh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 03:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 03:42 PM | Show all posts
Gorilla, spiderman n catwoman
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 03:43 PM | Show all posts
actually kalau kau tak taip sini aku tak perasan pong
cmf_blingblings Post at 7-10-2011 11:50



    x perasan ke..coba amati betul2 gambar itu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 03:44 PM | Show all posts
memula tengok tak perasan apa pun...
tp bila ada komen "no komen" otak ini terus berfikir..kenapa n ...
azharfcsit Post at 7-10-2011 14:20



    tu lah..sekali imbas memang x perasan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 03:46 PM | Show all posts
x perasan ke..coba amati betul2 gambar itu
damsel_fiji Post at 7-10-2011 15:43
aku ni jarang nak tangkap benda yg tersirat, kalau org nampak lain aku lak nampak menda lain..... sian aku, tapi tulah kelebihan kalau mata rabun
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 07:51 PM | Show all posts
No komen
damsel_fiji Post at 7-10-2011 11:28



   gambar apa ni fiji?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 09:07 PM | Show all posts
gambar apa ni fiji?
kitul Post at 7-10-2011 19:51



    gambar sign board yg berbentuk alat sulit lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 09:46 PM | Show all posts
OoooOOoo... ingat ke gambar tulang bagi makan anjing
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 10:21 PM | Show all posts
Reply 81# neeziee


boring2...ambik ape yg patut....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2011 06:13 PM | Show all posts

tah apa yg dipancar....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2011 11:13 PM | Show all posts
tah apa yg dipancar....
xiemean Post at 8-10-2011 18:13



   dia pancar Chin
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 12:38 AM | Show all posts
Reply 96# kitul

pelik2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 11:26 PM | Show all posts
apa sajer...boleh ajer....xgitu mimie...
lanung5566 Post at 7-10-2011 07:50


yaa betul..

tapi kalau boleh, quality gambo kena jaga juga.. idak lah main boh jah..

kang kalau ai kena boh kat bod moderator, idak lah tergagap nak menjawap..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2011 12:45 AM | Show all posts
yaa betul..

tapi kalau boleh, quality gambo kena jaga juga.. idak lah main boh jah..

kang ...
NURMIMIE Post at 9-10-2011 23:26
mimie, sekarang board ni meriah sikit dr dulu, macam-macam ada...aku harap2 otai-otai kat sini rajinlah buka thread utk jenis2 teknik gambar yg kami ni tak pandai lagi, maklumlah aku ni suka2 ja, bukan tahu apapun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2011 12:47 AM | Show all posts
tah apa yg dipancar....
xiemean Post at 8-10-2011 18:13
penggunaan bahasa di sesetengah tempat sangat teruk...tak ada ke majlis perbandaran yg selia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.155712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list