Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
37160
View
172
Reply

anda cuci tuala wanita sebelum buang?

[Copy link]

Author: miss_bear       Show all posts   Read mode

Post time 30-4-2016 04:46 PM | Show all posts
cuci dulu sblm buang kalau tak mak marah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 08:12 AM | Show all posts
cuci la kalau masa heavy2 tu..
tak sampai hati buang cenggitu je.. makhluk lain ramai nak. baik jaga "kebersihan"

kalau dah hjg2 nk habis tu xyah cuci pun xpe..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2016 12:18 PM | Show all posts
wajib laa cuci sbb darah kotor... nnt benda lain lak yang datang... kecuali laa kalau air xdak.. bungkus je la.. nak buat macam mana lagi.. terpaksa..

penah pergi siam dulu. tandas dia mmg putih bersih (kompleks diana). tengok tengok tandas jenis xdak air.. carik flush kot kot tandas jenis bidet yang pancut-pancut tu pon xdak jugak button tekan..haru weh... nasib baik bwk wet tissue anak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2016 04:40 PM | Show all posts
setazah kt skolah dh ajar mcm tu, kena la ikut... erm...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 11:29 AM | Show all posts
teringat zaman2 school dulu... setazah buat ugutan kalo2 sape2 yang tak ngaku
tinggalkan pad dalam toilet, nak perah asam limau atas pad tu


sampai skang aku dok pikir, ape motip aa??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 09:07 PM | Show all posts
basuh..sbb tiap kali nengok pad tu asik terbayang ade hantu sedut kalau x basuh..ngeeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2016 10:20 PM | Show all posts
aiennadia182 replied at 5-9-2016 11:29 AM
teringat zaman2 school dulu... setazah buat ugutan kalo2 sape2 yang tak ngaku
tinggalkan pad dalam  ...

kadang-kadang aku rasa cikgu-cikgu ugut pelik-pelik tapi takde maksud pun. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 12:06 PM | Show all posts
basuh sebab dari start period mama suruh basuh. mama kata tak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 12:07 PM | Show all posts
che_kembang replied at 20-9-2016 09:07 PM
basuh..sbb tiap kali nengok pad tu asik terbayang ade hantu sedut kalau x basuh..ngeeeee. :f ...

SAMEEEEEEE! rasa mcm hantu nak hisap jeee.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 11:53 AM | Show all posts
wajib basuh kebersihan kot lagi2 pad penuh darah kotor kite
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 09:46 AM | Show all posts
kena basuh ke ? Dulu2 zaman budak2 kat hostel memang basuh. Tapi bila dengar ustaz ckp xyah basuh pun xpe ... lagi leceh nak basuh nanti meleleh2 air darah... huhuhu
So just balut kemas2... buang tong sampah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 09:37 AM | Show all posts
aku mmg akan cuci sampai bersih sblm buang...mmg dr kecik diajar mcm tu...
kt ofis lama x perlu cuci...terus masuk dlm mesin pengisar....nanti mesin tu akan hancurkan pad...
kt ofis skrg ada tong sampah khas utk pad...buang je dlm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 09:38 AM | Show all posts
kalau kt rumah aku akan cuci bersih2 sblm masukkan dlm plastik...pad aku akan kumpul 1 plastik & buang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
bkn ssh pon bsuh pikak2 je lps tu lempar dlm tong..darah sndri ma
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
knp pijak2 jd pikak2
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:21 PM | Show all posts
haruslaaa cuci, sental dengan berus, letak dlm plastikkk , bakar!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:57 PM | Show all posts
basuh... sebab bau busuk hanyir tu nanti akan mengundang anjing atau syaitan datang bertenggek kat tong sampah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 02:18 PM | Show all posts
selalanya memang akan cuci sebelum bungkus elok2 dan buang dalam tong sampah.

tp tengok keadaan jugak  la.. kalau macam kat opis or shopping complex yang mcm ala2 susah je nak membasuh, meols just bungkus elok2 dengan tisu dan buang dalam tong khas utk pad tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 05:29 PM | Show all posts
Cuci laaaaaaaaa. Cuci bersih2 pastue buang. Cuci pakai tangan lagi. Ade yg ak dgr dorg cuci pijak2 je. Huuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wajiblah cuci nanti mak kata dijilat syaitan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:55 AM | Show all posts
wajib cuci.. tu melambangkan keperibadian kita jugak.. tu kan darah kotor kita, kita cuci lah..
lagipun benda2 halus kan suka dgn benda2 yg kotor ni lagi2 darah.. tambah2 pulak toilet kan tempat syaitan suka.. saya lepas cuci bersih2 pastu balut dgn surat kabo.. baru buang.. mak yg ajo..  tak kira period dah hujung2 ker, still cuci jugak...

sama2 lah kita menjaga kebersihan ya~
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:34 PM | Show all posts
aku pernah dengar dulu iklan Laurier kot, dia kata dia design untuk tidak perlu dicuci. tapi aku cuci la jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060367s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list