Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56104
View
245
Reply

[Tutorial] Memulakan Perniagaan di eBay.com

[Copy link]

Author: Kamen_rider    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2018 01:29 AM | Show all posts
Kamen_rider replied at 31-10-2017 10:52 AM
listing kat my hanye nampak kat my je...

better lisitng kat US

saya berminat, pm yea tuan ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
salam kamen rider...sy newbie ebay.byk yg xtau lg.info2 kamen bg sgt membantu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 03:42 PM | Show all posts
Saya pun ada buat bisnes di Ebay. Dropship barang dari China & Custom Made dari USA (Mcm tshirt). Nak jual barang di ebay bukan boleh jual barang sebarangan sebab terlalu banyak saingan. Jadi kena spesifikkan niche yang nak dijual, niche tu dapat dijual oleh orang Malaysia dan pastikan niche tu tak banyak pesaing (50-100 orang). Kalau tak buat macam tu, alamatnya masuk angin keluar asap, bosku...
Macam mana nak cari niche yang sesuai? Bagi saya, gunakanlah tools yang berbayar seperti terapeak (terapeak.com). Kaji niche dan kemudian list dalam ebay. In Sya Allah, pasti ada hasilnya.

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 08:46 AM | Show all posts
epalmuda replied at 5-5-2018 03:42 PM
Saya pun ada buat bisnes di Ebay. Dropship barang dari China & Custom Made dari USA (Mcm tshirt). Na ...

Aslkm, boleh tunjukkan cara nak guna terapeak utk elak persaingan terutama seller dari china? sbb murah sgt harga diorang letak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kamen_rider replied at 14-3-2012 11:37 AM
UPDATE:
pada sesiapa yang nak buat ebay ni secara cepat dan pantas dalam masa 3 hari secara automa ...

Pm bosku..berminat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ada lagi ke TT ni...hmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list