Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21946
View
247
Reply

pengalaman belajar bawa kereta

[Copy link]

Author: buttergal       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-12-2011 07:22 PM | Show all posts
a'aaa keter kancil  
malu betol ngn insturctor tuh  
dahle esok ade klass.. ...
ichi Post at 23-12-2011 20:32



    ala ichi memula memang camtu. nanti dah terer tentu semer pun kacang ajerk. so camne bila nk test nih?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2011 07:24 PM | Show all posts
haha....mula2 belajar ngan bapak aku......sanggup dia pi sewa keta kancil nak ajar aku.....tang kone ...
iza_yuss Post at 23-12-2011 15:09



    trimas iza. tengkiyu kerna sokong butter. macam macam pengalaman korang sumer kan. butter pun baru lagi lulus ni lom sempat lagi nak bawa jlnraya lepas lulus sebab bizi sangat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2011 07:26 PM | Show all posts
Alhamdullillah ichi, TT & kawan2.. akhirnya akak lulus gak ujian mandu pd jemahat lepas.. syukur sgt ...
meowlin Post at 25-12-2011 23:16



    wuhuu syukurla dalam macam2x tekanan meow lulus gak kan! TT ada cuma bizi ngan kerja2x yg bersepah. hehe.
meow ok la senang lulus coz dpt cikgu yg rajin kan. TT pun baru aje lulus tp tak kesempatan nak bawa keter kesana sini lagi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2011 09:41 PM | Show all posts
Reply 99# buttergal


    wah padan lah senyap..busy rupanya..orait dear tahun depan mul continue lagi..mul pun amek weekend je..tu pun tunggu hubby balik jaga anak..payah sikit PJJ ni..nak kena tunggu cik abang free baru boleh pergi buat aktiviti kita sendiri..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2011 11:06 PM | Show all posts
Reply  buttergal


    wah padan lah senyap..busy rupanya..orait dear tahun depan mul continue l ...
fa_mulan Post at 26-12-2011 21:41



    tentu mul da makin handal dan mahir bawak keter kan! yelah bln dec ni dekat nak abis da, kalu amik weekend memang tak sempat tahun ni. cam butter kalau sempat isnin tu ada gak belajar. tp selalunye weekend la. anak mul kecil lagi ye {:4_238:} . pJJ tu tempat keje hubbi mul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 04:59 AM | Show all posts
Reply 94# meowlin

hehecongratzz......pasnie bleh la bawak keta sokmo......xyah nak suh org antor.....bes wo.....mana2 leh pi.....hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 05:19 AM | Show all posts
trimas iza. tengkiyu kerna sokong butter. macam macam pengalaman korang sumer kan. butter  ...
buttergal Post at 26-12-2011 19:24

hehe......dh keje ek?masa saya dpt lesen dulu, masa blaja.....memang bes la pulun bawak keta......tambah plak parents kasik keta sebijik kat U......lagi lah.....ehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 07:50 AM | Show all posts
Reply 105# buttergal


   mul belum pergi bengkel 6 jam lagi..so belum usik lagi lah stereng kete..hehe...mul ingat tahun depan je..PJJ = perhubungan jarak jauh..tunggu hubby free baru boleh pergi..takpe nanti mul dah pergi mul update lagi..nervous lah..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 09:24 AM | Show all posts
Reply  maleo


    bestnye jadi ko maleo.
buttergal Post at 26-12-2011 19:14



   best ke hehe..biase je
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 11:29 AM | Show all posts
ala ichi memula memang camtu. nanti dah terer tentu semer pun kacang ajerk. so camne bila  ...
buttergal Post at 26-12-2011 19:22


bessttt bace korg dh lulus... ade balance 2 kelas lagik... nmpk gaya thn dpn lar jpj test.... hehehee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2011 11:11 PM | Show all posts
hehe......dh keje ek?masa saya dpt lesen dulu, masa blaja.....memang bes la pulun bawak keta...... ...
iza_yuss Post at 27-12-2011 05:19



    iza ni mesti anak org kaya kan. msa belajar pun da ada keter sendiri. selalu ronda merata2x hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2011 11:12 PM | Show all posts
Reply  buttergal


   mul belum pergi bengkel 6 jam lagi..so belum usik lagi lah stereng kete..h ...
fa_mulan Post at 27-12-2011 07:50



    oh. apa pun harap mul pun cepat lulus nanti ya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2011 11:13 PM | Show all posts
bessttt bace korg dh lulus... ade balance 2 kelas lagik... nmpk gaya thn dpn lar jpj test.... he ...
ichi Post at 27-12-2011 11:29



    ichi walau da lulus tp masih tehegeh hegeh kalu bawak keter ni. tak pe. pejam celik da tahun baru. harap ko pun lulus ngan cemerlangnyerrrrrrr... {:4_189:}
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 11:13 PM | Show all posts
iza ni mesti anak org kaya kan. msa belajar pun da ada keter sendiri. selalu ronda merata2 ...
buttergal Post at 27-12-2011 23:11


dapat keta yg bekas abg saya guna la....huhu....lagipon, member2 ramai yg bawak keta.....ronda mana je pon....idok ler smpai kuar malam2 x tentu arah.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2011 11:16 PM | Show all posts
dapat keta yg bekas abg saya guna la....huhu....lagipon, member2 ramai yg bawak keta.....ronda m ...
iza_yuss Post at 27-12-2011 23:13



    bestla kan. tentu sekarang da pro kat jlnraya boleh drifting lagi kan. hehe. ha ialah masa tu iza anakdara lagikan tak kan nak meronda sampai ke awal subuh. huhu..
agak2x berapa lama iza bebetul handal kat jlnraya tu lepas lulus jpj yerk..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 11:21 PM | Show all posts
bestla kan. tentu sekarang da pro kat jlnraya boleh drifting lagi kan. hehe. ha ialah masa ...
buttergal Post at 27-12-2011 23:16


nak drift pon x pandai......wakakakax handal lah.....macam org lain gak....dan x sedar bila masa dh lali bawak keta ni
tapi yg saya prasan member saya.....dlm masa setahun, berdesup bawak laju kemain
masa mula2 dpt lesen tu, kalo jupe pak guard, haram la dia nak angkat tangan......takut steering tu terlepas kekdahnya.....siap tanya saya camne nak angkat tangan kat pak guard, sambil pegang steering sebelah sambil keta jalan.....hikhikhik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2011 11:29 PM | Show all posts
nak drift pon x pandai......wakakakax handal lah.....macam org lain gak....dan x sedar bila masa ...
iza_yuss Post at 27-12-2011 23:21



    hmm itula kan ada yg ckp kena selalu bawa keter biar bebetul mahir. hehe butter pun kalau nak buat sesuatu masa tgh bawak keter pun masih terketar takut tersasar ke jalan lain. tapi kekadang nak lambai anaksedara boleh gak. ada masa berani ada masa tak.

berani yerk member iza tu, ai rasa atas orang2x juga kan. kalau yakin dan berani cepat aje boleh mahir. tul tak iza..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 11:32 PM | Show all posts
hmm itula kan ada yg ckp kena selalu bawa keter biar bebetul mahir. hehe butter pun kalau  ...
buttergal Post at 27-12-2011 23:29


betul sgt2!!! ehebawak la selalu, insyaAllah ok la.....
nak lagi mahir, selalu la bawak dengan hubby jadik peneman....usually org lelaki ni, kalo kita salah, suke aje dia tegur....nak2 wife dia....pastu wife tu plak bawak keta angkut anak2 dia jugak kan? hehe....kalo x betulkan cara, nanti apa2 susahkan dia jugak....ye tak? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2011 01:13 PM | Show all posts
Reply 112# buttergal


   amin..mudah mudahan...hehe..thanks...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2011 06:21 PM | Show all posts
Reply 118# iza_yuss


    haa cadangnye camtu la kan iza. tp kekadang org lelaki ni mulut dia lagi becok dari kita.. kekadang naik geram dibuatnye.haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079785s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list