JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
21502
View
73
Reply

Haria Penang Haria (Penang AUCMS)

[Copy link]

Author: aucms       Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2015 09:37 PM | Show all posts
2015 Umbro Penang FA Home Shirt





2015 Umbro Penang FA Away Shirt





2015 Umbro Penang FA Home Shirt, Away Shirt & GK Shirt








Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2015 06:37 PM | Show all posts
Hopefully prestasi baik ketika friendly games dapat diteruskan pada saingan sebenar ..

Kembali ke Liga Super next season
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2015 02:00 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2015 09:59 PM | Show all posts
Liga Premier Malaysia (3/4/2015)





Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 11:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 01:30 AM | Show all posts
FORMAT JERSI PASUKAN LIGA MALAYSIA 2016




* patch penaja liga diletakkan di lengan kiri

* patch logo liga diletakkan di lengan kanan

* 4 logo penaja sahaja pada hadapan jersi

* patch nombor di seluar WAJIB

* Nombor dan huruf customized ukuran 5-7.5 cm.








Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 02:05 AM | Show all posts
2016 Umbro Penang FA Home & Away Shirt














Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 11:32 PM | Show all posts
entah kenapa pasukan Pulau Pinang serba tidak menjadi musim ini.

satu je perkara hebat untuk Pulau Pinang pada musim ini adalah jaringan cantik Faiz Subri ketika menentang Pahang FC di Bandaraya.

seterusnya mereka dirundung masalah prestasi. tukar jurulatih dan kemasukkan Bojan selaku CEO memberi impak pada awalnya kemudian pasukan kembali bergelut di kelompok bawahan

perlawanan terakhir menjadi penentu sama ada kekal Liga Super 2017 atau turun kembali ke Liga Primer
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 02:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 10:42 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 07:23 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 01:40 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2016 10:53 AM | Show all posts
WELCOME TO PENANG FA NEW HEADCOACH ASHLEY WESTWOOD.

Beliau akan membawa cabaran untuk melatih skuad harimau kumbang untuk saingan musim 2017





Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2016 07:59 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 12:35 AM | Show all posts
2017 Legea Penang FA Home & Away Shirt






Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:52 AM | Show all posts
Pulau Pinang 2017 agak menghadapi masalah

4 perlawanan Liga
Menang : 0
Jaringan : 0


harap pertemuan menentang MPKB pada saingan Piala FA ni akan membolehkan Pulau Pinang mencatat kemenangan pertama dan mencetak jaringan pertama
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 08:50 AM | Show all posts
AUCMS dh x de dh kt png...
berkubur cmtu ja....
tggai bangunan ja...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 12:08 PM | Show all posts
2018 Puma Penang FA Home Shirt







2018 Puma Penang FA Away Shirt






Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Both are my friends kaki bangku. Nama mereka @MatDeghem dan @boylondonn. Boleh ajari mereka main bola? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:56 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 2-3-2018 12:49 PM
Both are my friends kaki bangku. Nama mereka @MatDeghem dan @boylondonn. Boleh ajari mereka main bol ...

acik kluangman frust tonggeng....fatah amin kawin fazura. tag bg mat merata....harap semua faham & maklum



Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 2-3-2018 12:56 PM
acik kluangman frust tonggeng....fatah amin kawin fazura. tag bg mat merata....harap semua faham & ...

Kaki bangku la lu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2018 10:03 PM | Show all posts
MauveTree have a great collection of leather jackets not only for bikers but for everyone. We use finest leather and remarkable stitching that gives our jackets an attractive look. Not only that we have a variety of different products from delicate stunning jewelry to valuable handmade paintings. Hurry up! Visit our website now to avail exclusive discount offers.

CANADA FLAG LEATHER JACKET
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 10:03 AM | Show all posts
Pulau Pinang semakin parah

awal musim dilihat mampu memberi cabaran dengan barisan pemain dan jurulatih

bermula dengan tidak begitu baik
susah nak menang
kemudian gaji pemain pun dah start sangkut

hujung musim nyaris-nyaris tersingkir ke Liga FAM

bermain pada Piala Cabaran
juga menunjukkan persembahan yang tak meyakinkan
tewas kepada ATM yang bermain di Liga FAM & menggunakan pemain bukan profesional berbanding Pulau Pinang yang lengkap dengan import dan pemain ada nama

kemudian dibelasah JDT2

terkandas di Piala Cabaran apabila gagal ke separuh akhir

cuma nampak positif apabila ada beberapa bakat muda yang boleh bermain baik jika diberi peluang dan mungkin mereka lah yang akan menggalas cabaran untuk musim hadapan

itupun kalau tak diambil oleh pasukan lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049863s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list