Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16412
View
174
Reply

Video Cikgu Shida kena godam

  [Copy link]

Author: aku_best       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2011 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by aku_best at 5-12-2011 11:49

salam forumer..

tadi aku terbaca artikel ni kat harian metro online.....kesian jugak kat cikgu shida ni kan penat2 buat video miming dia ada gak pendengki ni....tak senang tengok orang senang.... kalo dah ada thread ni boleh la delete yer...

PARIT: Saya tidak sangka ada pihak sanggup menggodam dan memadamkan video miming yang melonjakkan nama saya, kata ratu miming, Roshida Abd Aziz atau lebih popular dengan panggilan Cikgu Shida.

Cikgu Shida berkata, penggodam yang berjaya mengesan kata laluan miliknya memadamkan video miming lagu Kalau Berpacaran yang dimuat naik di laman Youtube sehingga mencecah sejuta pengunjung itu.

Saya kesal dan sedih dengan tindakan pihak tidak bertanggungjawab itu kerana hasil kerja seni saya terpadam begitu saja.

Namun saya tidak patah hati dengan kejadian itu yang berlaku dua bulan lalu. Peminat bagaimanapun boleh menyaksikan video itu di blog baru saya iaitu Cikgu Shida Miming Art menggantikan Cikgu Shida dari Parit, katanya.


Cikgu Shida yang juga guru Bahasa Inggeris di Sekolah Kebangsaan Pasir Gajah, dekat sini, berkata melalui blog itu peminat boleh melihat 67 klip video miming nyanyian pelbagai artis popular tanah air, termasuk dari Indonesia

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-12-2011 11:55 AM | Show all posts
so business hai-o dia macam mana, dah dapat keta bmw pinjam belum dari company cina hai-o ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 11:59 AM | Show all posts
bengong  tul... pelik aku apalah  yg best sgt pasal minah ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:00 PM | Show all posts
x suka dgn VC dia nie... jd ada aku kesah????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:01 PM | Show all posts
bagus la kene padam...malu aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:03 PM | Show all posts
salam forumer..

tadi aku terbaca artikel ni kat harian metro online.....kesian jugak kat cikgu sh ...
aku_best Post at 5-12-2011 11:46


woi TT aka cik shida....x de saper teringin nak godam ko....ko yg delete fasal nak promote blog ko tu....cam haper jer....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:04 PM | Show all posts
bagus, kalau kena padam semua sekali lagi bagus..

vc dia mcm membodohkan diri sendiri..sengal
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:04 PM | Show all posts
cikgu ni kreatif, tak payah la nak padam semangat dia tu...biar la dia maju, kita yang tak de output ni tak suka senyap je..lagi pun mampu ke kita buat VC sampai ada 1 juta visitors? i tak sokong dia, tak juga bangkang dia cuma i suka cara dia yang berani itu, lari dari kebiasaan cikgu cikgi yang SKEMARINA....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:08 PM | Show all posts
hada haku kesaaahhh?????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:12 PM | Show all posts
hasil seni my foot lah.. seni memperbodohkan diri ada la.. insaflah n grow up cikgu shida!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:13 PM | Show all posts
kesian...sanggup marah pasal hasil seni yang tak seberapa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:15 PM | Show all posts
Sayang lah kalau hasil seni beliau itu digodam
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:17 PM | Show all posts
hasil seni LUBONG ju.boH anda!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:20 PM | Show all posts
dah kena godam ke..??.


patut dari duluuu lagi khuenn....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:27 PM | Show all posts
Reply 6# Thoms-Anrufen


    Haha, ntah2 die yang delete sindri, sape yang nak dengki ngan VC die nie??Ai rase xde impact pon VC dalam life sume orang...
She is indeed an unconventional teacher, tapi, banyak lagi cara nak mengajar student, ai rase VC miming die tue saje nak cari glamour, ai dengar cara die mengajar kat sekolah same jerk ngan ckgu lain, she is a strict teacher, so apekah motip nak cakap wat VC untuk inspired student die?Dari degi level of confidence ai boleh bagi 10 markah, tapi untuk statement kata VC tue one of educational tools for her studs , ai x leh nak terima,habislah ai kene lahar pasni ngan Kipas Mati Cikgu Shida....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:28 PM | Show all posts
cikgu gler..otak saiko tiga suku...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:31 PM | Show all posts
cikgu gler..otak saiko tiga suku...
skymania Post at 5-12-2011 12:28


dia guru inovatif hokey!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:32 PM | Show all posts
merosakkan institusi perguruan.. buwek...........die x malu ker terkinja2 satu dunia tgk.. ko sapa retis ker noks..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:35 PM | Show all posts
TT nih Cikgu Shida la... leh mintak sain autograf tak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 12:46 PM | Show all posts
nasib baik dah kena delete, klu lupus terus video2 dia dr dunia ni pun xpa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list