Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
35153
View
114
Reply

Perempuan suka lelaki bagi massage

[Copy link]

Author: winsonyu       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-8-2012 01:11 PM | Show all posts
jeygi posted on 7-8-2012 09:32 AM
Haha..suka sgt kalah asben massage..
Massage guna losyen yg wangi2..
Hihihi..wat syarat jek.

pastikan dia bagi massgae and then batin jugak. baru lah fully satisfied....

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2012 02:42 PM | Show all posts
winsonyu posted on 7-8-2012 01:11 PM
pastikan dia bagi massgae and then batin jugak. baru lah fully satisfied....

Hihi..
Haruslah..asben pon xkan massage x brsebab.mst de sbb.saje2 nk massage xde nye..
Mst de prtukaran,haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2012 02:56 PM | Show all posts
jeygi posted on 7-8-2012 02:42 PM
Hihi..
Haruslah..asben pon xkan massage x brsebab.mst de sbb.saje2 nk massage xde nye..
Mst de p ...

hahhahaha.. mcm i jugak... i msg girl i pun sbb nak bagi oral pada dia lepas tu sampai O... then mungkin jugak ML

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2012 04:52 PM | Show all posts
winsonyu posted on 15-12-2011 05:01 PM
bagi saya... semua perempuan yang suka massage akan suka kalau their love ones pandai mengurut.. tap ...

hamboi sampai buat poll...wahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2012 08:32 AM | Show all posts
CintaPink posted on 13-8-2012 04:52 PM
hamboi sampai buat poll...wahahaha

hahahahhahaha... budak kecik tak boleh vote.. unless sudah kawin... kekkekekekekekke

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2012 08:39 AM | Show all posts
laki aku kalau suruh urut aku, selalu je dia elak2
ade je alasan
tapi kalau dia nak mintak aku urut, kemain lagi  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2012 09:05 AM | Show all posts
rottberry posted on 14-8-2012 08:39 AM
laki aku kalau suruh urut aku, selalu je dia elak2
ade je alasan
tapi kalau dia nak mintak aku uru ...

hahahahhahaha... malas lah tu....
ugut lah dia.. kalau tak urut.. no ML for 1 week.. hahahahhaha

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2012 09:56 AM | Show all posts
winsonyu posted on 14-8-2012 08:32 AM
hahahahhahaha... budak kecik tak boleh vote.. unless sudah kawin... kekkekekekekekke

mmg x vote pon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2012 10:01 AM | Show all posts
CintaPink posted on 14-8-2012 09:56 AM
mmg x vote pon

hahahaha... never mind.. soon u can vote already.. kekekekkeke

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2012 03:24 PM | Show all posts
aku ingt kn mesej..
upenye massage urut..

tu aku kompius.. mesej oil ni mcm mne plak..
upenye urut guna minyakk..
hahah spoil2x.

MASSAGE = MESSAGE.. lebey kuran jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2012 03:26 PM | Show all posts
rottberry posted on 14-8-2012 08:39 AM
laki aku kalau suruh urut aku, selalu je dia elak2
ade je alasan
tapi kalau dia nak mintak aku uru ...

naseb la bley suami PEMALAS camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2012 03:35 AM | Show all posts
I dah biasa  urut collegue pompua malay i kat offic, yg selalu panggil i tlong urutkan biasa pmpuan malay dah kawi.kadang2 ada jg minta special service bukan la kat offic kena prg rumah i laa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 12:52 PM | Show all posts
suka sgt.. especially time malam2 pas anak dah tido.. ada plak tukang picit belakang, picit kaki.. syok orr...

tapi aku berangan la, sebab time tu mesti laki aku dah hulur minyak siap2 suh aku yaang picit dia.. hampeh!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 11:01 AM | Show all posts
my hb tak pandai mengurut...but tangan sorg suami ada magic touch kot...dia buh je tgn kat badan ksy & gosok2 sikit mmg kurg la lenguh2 kaki, badan tu.....sy pon tak reti mengurut but still cuba urut dia kat blkg bdn or kaki & tgn juga kepala....sian tgk dia penat so dia baring 2 trs lumurkan dia dgn myk aromaterapi urut tekan sikit2 kdg2 siap bersila kat atas blkg dia sbb sy kecik dia besor .....tak payah mintak dia offer nak urut sy pulak lps tu.....& for sure dia takkan mintak upah....unless sy yg bagi hint......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 11:25 AM | Show all posts
220796 posted on 7-1-2013 11:01 AM
my hb tak pandai mengurut...but tangan sorg suami ada magic touch kot...dia buh je tgn kat badan ksy ...

oh... best lah tu.... ada hb buat urut kan..... bukan smua expert utk urut.... tapi the best place to learn ialah bila pergi kedai urut sendiri... baru tahu feel kat mana yg best dan cara mengurut... i pun bukan pandai sangat... that's why kalau guna inyak senang sikit sbb main tolak je.....

upah tu terpulang lah...sbb masa i urut wife i tu and stim lah... so pandai2 lah bag upah "ahem" (if u know what  i mean)

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 11:35 AM | Show all posts
winsonyu posted on 7-1-2013 11:25 AM
oh... best lah tu.... ada hb buat urut kan..... bukan smua expert utk urut.... tapi the best place ...

my hb is very hard to on type so he manage to gv a massage treatment without any 'upah' for his services.....maybe in his mind he already set the mode of 'massage only'. if he set as 'massage with upah' then it will happen ...same goes when we bath together ....he can do the scrubbing or soaping my whole body then...................that's it.....nothing more......hahaha! i've to work harder to turn him on
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:50 PM | Show all posts
Tak suka urut...suka di urut....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 02:20 PM | Show all posts
220796 posted on 7-1-2013 11:35 AM
my hb is very hard to on type so he manage to gv a massage treatment without any 'upah' for his se ...

hahahaha...ok... sama jugak lah... sometimes saya akan rela urut atau tolong mandikan tanpa upah jugak..... tapi confirm masa tu sure akan tegang.... kekekekkekeke

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 02:21 PM | Show all posts
ready_anytime02 posted on 7-1-2013 01:50 PM
Tak suka urut...suka di urut....

mana lah perempuan yg suka urut kan........ tapi almost semua yg suka diurut

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 09:36 AM | Show all posts
kalo suami isteri boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 11:18 AM | Show all posts
saya pandai urut...urut buah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2013 10:35 AM | Show all posts
Mm mmng suka sgt...tp kita org pakai tiger balm he3x
tak payah suruhpun mr.husband akan urut klu nmpak MM penat apatah lg klu ada tanda2 nak demam...
tapi bhgn kaki mmng tak bolehlah geliii sgt2...haish


p/s perempuan yg kena urut akan rasa sangat dimanjakan, serious i tell you mr. TT rasanya berbunga-bunga....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2013 01:19 PM | Show all posts
MalaiMoi posted on 23-6-2013 10:35 AM
Mm mmng suka sgt...tp kita org pakai tiger balm he3x
tak payah suruhpun mr.husband akan urut klu nm ...

hahahaha...good for u that ur husband suka urut u...

yeah..dah tahu dah perasaan perempuan kalau dpat diurut...wife i pun suka sangat2...bila dgr je i boleh massage  dia,... terus dia dah naked tunggu i dah

selalu nya i akan pakai massage oil yg boleh dibelii dari Guardian pharmacy

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2013 10:00 AM | Show all posts
alhamdulillah hubby pandai urut, dia pandai buat reflexology...masa mama berpantang pund ia la urut, siap sengkak lagi...jimat duittttt.....sampai keletup keletak bunyi....legaaa!!! skrg anak yg sulung dok mengikut....suh urut kepala , cepat ja tangan comel tu picit kening kepala semua, boleh tertidur mama dibuatnya....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2013 10:09 AM | Show all posts
Best nye klu ada org sukerela nk mngurut i. Msa prgnt dlu slalu jgk mntk cik abe urut2 kaki lenguh2, la ni...ank2 dh besar panjang, cik abe pn sibuk manjang, nk mintk dia urutkn pn kesian... Anak2 je laa tlg urutkn klu dh lenguh2 sgt.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066087s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list