Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33117
View
144
Reply

LENS 70-300mm

[Copy link]

Author: cabang       Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2012 10:30 PM | Show all posts
Reply 23# cabang

Join lah photomalaysia, banyak jugak 70-300 untuk di jual!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 12:17 AM | Show all posts
ini dari lens 55-300mm cap ayam aku.. AF-S Nikkor 4.5-5.6G ED..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 08:47 AM | Show all posts
Reply 82# azharfcsit

Tembakan yg bagus!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 09:08 AM | Show all posts
kenapa ramai yg menjual kembali lens nie...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 09:14 AM | Show all posts
My opinion, saya memang suka quality dan kemampuan lens ni, tapi bila saya guna je, tangan rasa nak patah! Kekeke. Itu sebab saya jualkan. Mungkin orang lain ada pendapat lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:48 PM | Show all posts
waaa.... berat tul lens nie... sampai boleh patah tangan.....

sebelum beli kena gi gym la yea...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 11:56 AM | Show all posts

aku malas nak buka thread baru ... jadi  aku tumpang kat sini ajer lahh..  lagi pun aku memang guna Len 70-300mm Canon untuk ambil gambar ni masa menyambut Hari Merdeka kat dataran Merdeka yang baru lepas ni....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 12:40 PM | Show all posts
phewitttttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 02:32 PM | Show all posts
alongarts posted on 8-9-2012 12:40 PM
phewitttttt

dapat komen 'phewitt' dari sifu pun dah kira ok.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 11:54 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 09:46 AM | Show all posts
dualchicks posted on 2-1-2012 09:24 AM
hape kejadah nak beli sampai 300mm...mau skodeng kaaa

nak ngendap sape tue
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 10:07 AM | Show all posts
Dark_Vampire posted on 23-11-2012 05:46 PM
nak ngendap sape tue

Dark, nak mengendap cik pon 2 ekor yg ada kat kg Dark
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 10:11 AM | Show all posts
nhuser posted on 24-11-2012 10:07 AM
Dark, nak mengendap cik pon 2 ekor yg ada kat kg Dark

nge3... pengsan kang tgok muke depa ...time cun mmg ....time x cun  mau
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 10:40 PM | Show all posts
aku baru pakai lens ni dalam 3bulan...tamron 70-300mm f4/5-6...
pic ni aku try amik dari jarak dlm 20kaki jauh dia dan ni la hasilnya




kalau buat street potrait pun sedap gak,kita skodeng org pun dia x perasan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2013 11:44 AM | Show all posts
70-300


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2013 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya, i tersasar mmilih. 17-50 pasal mudah bawa n pic lbh clear dari kit lens 18-135. Xjd beli beli
70-300 psl byk komen. Kata ssh bw ...,. Tq komen2 sifu2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 03:37 AM | Show all posts
Ramli.sirap. posted on 24-11-2012 10:40 PM
aku baru pakai lens ni dalam 3bulan...tamron 70-300mm f4/5-6...
pic ni aku try amik dari jarak dlm  ...

wow...cantiklah, hari tu dah timang2 tapi tak jd ambik..bukan tamronlah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 03:39 AM | Show all posts
cabang posted on 14-1-2013 06:39 PM
Akhirnya, i tersasar mmilih. 17-50 pasal mudah bawa n pic lbh clear dari kit lens 18-135. Xjd beli b ...

bg saya susah payah nak bawa bukan masalah besar bg pencinta foto-foto yg penting apa yg nak dishoot dan hasilnya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 08:05 AM | Show all posts
lens ni untuk memburung ngan mensukan ok, lagi satu lens 70-300 ni ada yang kualiti biasa2 dgn kualiti premium, nak puas hati amik la yg premium walaupun harga lebih mahal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 09:58 AM | Show all posts
bulat posted on 15-1-2013 08:05 AM
lens ni untuk memburung ngan mensukan ok, lagi satu lens 70-300 ni ada yang kualiti biasa2 dgn kuali ...

Uik bulat
Besar bajet ko

Apapon, kalu dapat 70-200 2.8 jadi leeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list