JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
107830
View
1691
Reply

♪CmAc HiGh ScHoOl- open for new students!!♪

[Copy link]

Author: marumaru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2012 11:22 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by marumaru at 15-2-2012 17:26

♪♪HaRi PeNdaFtaraN CMAC HiGH ScHooL♪♪






SeMua berkumpul kat Dewan



baJu seKolah camni...Wajib pakai semua!tiada pengecualian!




Sebab semua perangai elok sepanjang pengajian kat Tadika, setiap sorang dapat seratus hinggit...berbelanja elok2 ok



lepas pendaftaran semua buleh buat aktiviti bebas,dan terima kasih kerana memilih sekolah hampeh ni..haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2012 11:24 PM | Show all posts
Post Last Edit by marumaru at 15-2-2012 17:04

antara cadangan aktiviti lepas waktu sekolah



baito kat maid cafe bersama head student kita yang hot ini...



ataupun gi merendek labur duit kat jejans kat Host ClUb ni...dengar katanya ada student kita sorang dah jadi pelanggan tetap host club ni...


untuk yang meminati sukan, boleh join team basketball sekolah yang hebat2 ni...



ataupun team tennis yang sangat burning inih...



dan tak dilupa juga, untuk peminat pop muzik, kita ada kelab K-ON(bukan juon okkay)..lets rock n roll baby!(salah genre ni kan haha)



harap semua buleh enjoy school life anda dengan aktiviti2 berpaedah seperti di atas...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2012 11:25 PM | Show all posts
Post Last Edit by marumaru at 15-2-2012 17:49

PiAgAm SeKolah



Main sungguh2
enjoy sungguh2
jangan menakal
dengar arahan cikgu
buleh bawak toys ke sekolah
buleh bawak pets ke sekolah
kalu malas iron uniform, pakai je cosplay
dan lain2..


Memperkenalkan pelajar contoh tahun lepas:AYAME GOURIKI!!



dia memang cute, berdedikasi dan selalu ikut peraturan sekolah.Rambutnya yang pendek memang mencerminkan dirinya yang mementingkan kekemasan dan masa.contohilah dia murid2 sekalian...


Akhir kata, selamat majujaya semua dan berborak elok2 ok...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 11:31 PM | Show all posts
Xdop nmpk pape pon.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2012 11:32 PM | Show all posts
tak nampak ke?
nande?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 11:42 PM | Show all posts
Reply 5# marumaru

Sa..... na.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 11:46 PM | Show all posts
ku tinggal jejak di muka pertama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2012 11:49 PM | Show all posts
Reply 7# Kia_picanto


    kia-chan...valentine pun cute gak...tapi takut kena tangkap nanti haha...

otsukaresama, kia chan...

tapi gambar tak kuar...tensen...tido
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2012 11:50 PM | Show all posts
Reply 6# clue-san

uso deshou...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 11:56 PM | Show all posts
tiba-tiba aku rindu duit 1Ratus ringgit yang lama tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 11:56 PM | Show all posts
Reply  Kia_picanto


    kia-chan...valentine pun cute gak...tapi takut kena tangkap nanti haha. ...
marumaru Post at 14-2-2012 23:49



   kene tangkap eh?? sape tangkap??
nape lak gambo tak kuar?? aku nampak jer gambar sekolah maru..

ngantuk... nak tido
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 12:11 AM | Show all posts
Ooops.... gomen. Firefox messed up. Orait. Nk tido da. 99.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 11:25 AM | Show all posts
alamakkkkk...lambat lak masuk kelas nihh...iskkkk!!... sila jgn rotan saya cikgu hunt dan cikgu clue...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 11:29 AM | Show all posts
Reply 13# ibuKA


    ibuka-chan....

help me hias sekolah ni...tak reti nak cari gambar...nak letak gambar ape lagi ek?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 11:30 AM | Show all posts
kene tangkap eh?? sape tangkap??
nape lak gambo tak kuar?? aku nampak jer gambar s ...
Kia_picanto Post at 14-2-2012 23:56



    ntahlah...ada kuar paper sape sambut valentine akan ditangkap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 11:31 AM | Show all posts
tiba-tiba aku rindu duit 1Ratus ringgit yang lama tu...
meritokrasi Post at 14-2-2012 23:56



    kalau daftar sekolah ni dapat la duit seratus tu...
  nak masuk sekolah ni tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 11:32 AM | Show all posts
Reply 12# clue-san


    clue saje buli kan...:@
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 11:45 AM | Show all posts
maru...aku suke umah borak yg baru nihh...bnyk student bishie2...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 12:15 PM | Show all posts
Reply  ibuKA


    ibuka-chan....

help me hias sekolah ni...tak reti nak cari gambar...na ...
marumaru Post at 15-2-2012 11:29



    aku lagila tak reti...  iols rasa dah ok kut sekolah kita ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 03:13 PM | Show all posts
rumah baru ek...



congats!!!!





lama tak singgah. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 03:30 PM | Show all posts
rumah baru ek...



congats!!!!





lama tak singgah. huhu
Weller Post at 15-2-2012 15:13



    konbanwa weller-sensei!
awat lama tak singgah?...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 04:04 PM | Show all posts
wah..menariknya pakaian sekolah ni...i like  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 05:06 PM | Show all posts
Reply 20# Weller


    hai weller
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 05:07 PM | Show all posts
Reply 22# nuoxster


    nuox...long time no see...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2012 05:08 PM | Show all posts
banyak juga murid mendaftar hari ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list