JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
107832
View
1691
Reply

♪CmAc HiGh ScHoOl- open for new students!!♪

[Copy link]

Author: marumaru       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2012 09:20 PM | Show all posts
Reply 125# marumaru

Ekceli tak bole makan udang, tp sbb udang tu sedap, makan je la. X makan, ilang satu nikmat dunia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 09:22 PM | Show all posts
Reply 126# clue-san


    nape takleh makan? alergik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 09:25 PM | Show all posts
Reply 127# marumaru

A'ah, allergic. Lps makan akan jadik gatal2 n selsema.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 09:29 PM | Show all posts
Reply  marumaru

A'ah, allergic. Lps makan akan jadik gatal2 n selsema.
clue-san Post at 18-2-2012 21:25


kawaisou...so sekarang tengah selsema ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 09:40 PM | Show all posts
Reply 129# marumaru

Sekejap je klu kena pun. Dun worry.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 09:59 PM | Show all posts
Reply 130# clue-san


    clue kan kuat...tak risau pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 10:04 PM | Show all posts
Reply 131# marumaru

Sou da yo ne.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 11:01 PM | Show all posts
tak tau nak meroyan ape malam ni...

tadi tengok citer dragon tattoo...berpeluh2 jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:18 PM | Show all posts
Reply 133# marumaru

X ramai orang, tu yg rasa cam tak tau nk ckp apa.

Best ke cite tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 11:25 PM | Show all posts
Reply 134# clue-san


    ok lah...tapi certain part  tu rasa nak muntah(kimochiwarui) gak...dan pelakon pompuan tu bogel terus...yang laki taktau bogel ke idok, sebab gambar kena blurkan tadi...

tapi ok gak citer dia...tak rugi tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:37 PM | Show all posts
Reply 135# marumaru

Cite tu pasal apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:39 PM | Show all posts
Reply 126# clue-san


    sejak iols dok kat laut ni...

mmg heaven dgn udang, ketam, sotong

murah2 jer pulak tu


fuuhhh....awal2 iols alergik sikit
siap kena makan obat lagik...tp nasib baik lama2...ilang sendiri alergik tu...kalu tak...hilang nikmat dok kat laut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 11:46 PM | Show all posts
Reply 136# clue-san


    pasal writer magazine yang diupah oleh satu family kaya untuk tulis biography family tu...
   sebelum dia upah writer tu, depa upah penyiasat genius(awek bertattoo dragon) untuk siasat latar belakang writer tu...
   bila awek tu kata writer tu clean,maka writer tu diberi kepercayaan untuk tulis biography family kaya itu...
  family kaya tu pulak ada rahsia dan misteri...cucu kesayangan pakcik tu tiba2 hilang 40 tahun lepas dan pakcik tu suspek one of the family member yang bunuh cucu dia tapi tak tau saper...mayat pun tak jumpa...paahal mustahil cucu dia tu buleh lari dari pulau tu..
depa satu family kaya duk atas stu pulau besar kat situ...pakcik tu berharap writer tu buleh siasat pasal kehilangan cucu tersayang dia tu sbenarnya....menarik sangat jalan citer...

lebih kurang jalan citer dia kut...tak berape paham gak sbenarnya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 11:50 PM | Show all posts
writer tu perlukan bantuan untuk siasat pasal kehilangan budak tu, so orang tu suggestkan dia bekerjasama dengan awek tattoo dragon tu...
dari situ depa bekerjasama mencari kebenaran...
setiap watak dalam tu unik2, macam stail citer conan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2012 11:51 PM | Show all posts
hai hunt-chan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:52 PM | Show all posts
Reply 137# hunt_fear

Nnt gout nnt baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:53 PM | Show all posts
Wow... heavynya jalan cite.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:54 PM | Show all posts
Reply 140# marumaru


    hai maru hime
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:56 PM | Show all posts
Reply 141# clue-san

tak selalu makan jugak

dulu2 duduk dalam, selalu lah...sbb takder makanan lain

skang jarang2 dah....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 11:59 PM | Show all posts
Reply 144# hunt_fear

Ish... ok ape makan makanan laut je. Tp klu masak sendiri mmg tak sanggup la.

p/s Fanta rupanya da diambil alih oleh Coca Cola Company. Patut la skang da kembali di pasaraya2 tempatan. Mungkin sblm ni nk bankrap kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2012 12:03 AM | Show all posts
Reply 145# clue-san


    fresh2....masak apa pon sedap jer

owh patutlah...fanta kembali menyerlah
mungkin akan take over tempat air2 di mcD ataupun kfc...mana tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2012 12:03 AM | Show all posts
ok..nak tdo dah..nitez uols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2012 12:09 PM | Show all posts
filem tu memang disturbing betul...
takleh nak lupa setngah scenes tu...
tajuk dia the girl with the dragon tattoo...
silap info lak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2012 12:11 PM | Show all posts
Reply 146# hunt_fear


  rasanya fanta grape ade jual kat mcd ...ke takde...{:4_229:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2012 12:13 PM | Show all posts
Reply 145# clue-san


    masak sendiri la clue...buat kari je smua...memang sedap...
  kuah dia rasa nak hirup je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list