JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81883
View
516
Reply

apabila hati terluka..

  [Copy link]

Author: sukesuke       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2012 04:38 PM | Show all posts
Reply 20# sukesuke

erm...orang pompuan..nangis, nangis jugak..tapi insyaallah...kuat.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 04:49 PM | Show all posts
Reply  lily_kama

yup,aku xnak wat keputusan masa ati tgh panas..aku dgn dia ada anak,so apa2 pun ...
sukesuke Post at 20-2-2012 16:31



    ni pes time dia wat mcm ni atau dah byk kali dia curang kt ko?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2012 04:52 PM | Show all posts
Reply 22# lily_kama

first time,tp aku tetap xleh maafkan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 05:04 PM | Show all posts
suami akak curang...? Tertanya2 apa makna setia bg seorang lelaki.....lebih2 lagi yg bergelar suami dan ayah....?

Mmg bagus akak tak meratap perbuatan dia. Sia2 kita menitiskan airmata utk manusia yg tak menghargai dan xtahu nilainya.

Tapi sy harap rumahtangga akak xkan berakhir dgn perceraian bukannya kita nak sgt simpan suami yg mcm tu tapi kesian dgn anak2 yg akan kehilangan kasih sayang dan tanggungjawab seorang ayah.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 07:25 PM | Show all posts
suami akak curang...? Tertanya2 apa makna setia bg seorang lelaki.....lebih2 lagi yg bergelar suami  ...
kinki Post at 20-2-2012 17:04



    dah seiko kata standad....

klau standad lelaki curang.. maknanya mmg lelaki ni semua sama dan berniat atau x kesah klau nak curang kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 07:26 PM | Show all posts
Reply  lily_kama

first time,tp aku tetap xleh maafkan..
sukesuke Post at 20-2-2012 16:52


paham! mmg susah pun nak maafkan.. kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 08:50 PM | Show all posts
standad???
lily_kama Post at 20-2-2012 15:01



    Kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:44 PM | Show all posts
Kenapa?
psychoz Post at 20-2-2012 20:50



    xde ape.. baguslah.. amalkan selalu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:52 PM | Show all posts
xde ape.. baguslah.. amalkan selalu
lily_kama Post at 20-2-2012 22:44



    Amalkan apa nehh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:58 PM | Show all posts
Amalkan apa nehh?
psychoz Post at 20-2-2012 22:52



    curang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:19 PM | Show all posts
curang
lily_kama Post at 20-2-2012 22:58



    I tak penah curang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:36 PM | Show all posts
I tak penah curang
psychoz Post at 20-2-2012 23:19



    standad kan bg lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:37 PM | Show all posts
Mcm tak percaya apa yang jadi kat TT ni.....
Ingatkan hanya nukilan hati TT je.....
Your baby boy mcmana?.....
pikir-pikir lah dulu, jgn ikutkan rasa marah tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:41 PM | Show all posts
standad kan bg lelaki..
lily_kama Post at 20-2-2012 23:36



   
Dun worry, tak semua lelaki macam tuhh  u kena pandai pilih

Laki yg setia mcm i nehh mmg susah nak cari
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:47 PM | Show all posts
Dun worry, tak semua lelaki macam tuhh  u kena pandai pilih

Laki yg setia mcm i neh ...
psychoz Post at 20-2-2012 23:41


agak2 u.. mcm mana nak pilih tu.....?

klau awal2.. sume perfek.. tp lpas 3-4 tahun... hancusss
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:52 PM | Show all posts
agak2 u.. mcm mana nak pilih tu.....?

klau awal2.. sume perfek.. tp lpas 3-4 tahun... hancuss ...
lily_kama Post at 20-2-2012 23:47



   
U kena laa pandai baca prangai dia, dalam masa u kapel tuhh cuba test dia buat itu ini

Buat eksperimental sikit
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:54 PM | Show all posts
U kena laa pandai baca prangai dia, dalam masa u kapel tuhh cuba test dia buat itu ini
...
psychoz Post at 20-2-2012 23:52



    bukan lelaki x suka kena esperimen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:59 PM | Show all posts
bukan lelaki x suka kena esperimen ke?
lily_kama Post at 20-2-2012 23:54



   
Memang laa tapi bukannya u nak buat kat i pon u buat laa kat laki yg u suke tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:02 AM | Show all posts
Memang laa tapi bukannya u nak buat kat i pon u buat laa kat laki yg u suke tuhh
psychoz Post at 20-2-2012 23:59



    mcm2 da buat.. tp curang gak.. nak wat mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:03 AM | Show all posts
mcm2 da buat.. tp curang gak.. nak wat mcm mana
lily_kama Post at 21-2-2012 00:02



    Cari jela laki lain sebelum terlambat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057996s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list