JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
81085
View
516
Reply

apabila hati terluka..

  [Copy link]

Author: sukesuke       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2012 07:26 PM | Show all posts
Reply  lily_kama

first time,tp aku tetap xleh maafkan..
sukesuke Post at 20-2-2012 16:52


paham! mmg susah pun nak maafkan.. kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 08:50 PM | Show all posts
standad???
lily_kama Post at 20-2-2012 15:01



    Kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:44 PM | Show all posts
Kenapa?
psychoz Post at 20-2-2012 20:50



    xde ape.. baguslah.. amalkan selalu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:52 PM | Show all posts
xde ape.. baguslah.. amalkan selalu
lily_kama Post at 20-2-2012 22:44



    Amalkan apa nehh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 10:58 PM | Show all posts
Amalkan apa nehh?
psychoz Post at 20-2-2012 22:52



    curang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:19 PM | Show all posts
curang
lily_kama Post at 20-2-2012 22:58



    I tak penah curang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:36 PM | Show all posts
I tak penah curang
psychoz Post at 20-2-2012 23:19



    standad kan bg lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:37 PM | Show all posts
Mcm tak percaya apa yang jadi kat TT ni.....
Ingatkan hanya nukilan hati TT je.....
Your baby boy mcmana?.....
pikir-pikir lah dulu, jgn ikutkan rasa marah tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:41 PM | Show all posts
standad kan bg lelaki..
lily_kama Post at 20-2-2012 23:36



   
Dun worry, tak semua lelaki macam tuhh  u kena pandai pilih

Laki yg setia mcm i nehh mmg susah nak cari
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:47 PM | Show all posts
Dun worry, tak semua lelaki macam tuhh  u kena pandai pilih

Laki yg setia mcm i neh ...
psychoz Post at 20-2-2012 23:41


agak2 u.. mcm mana nak pilih tu.....?

klau awal2.. sume perfek.. tp lpas 3-4 tahun... hancusss
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:52 PM | Show all posts
agak2 u.. mcm mana nak pilih tu.....?

klau awal2.. sume perfek.. tp lpas 3-4 tahun... hancuss ...
lily_kama Post at 20-2-2012 23:47



   
U kena laa pandai baca prangai dia, dalam masa u kapel tuhh cuba test dia buat itu ini

Buat eksperimental sikit
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:54 PM | Show all posts
U kena laa pandai baca prangai dia, dalam masa u kapel tuhh cuba test dia buat itu ini
...
psychoz Post at 20-2-2012 23:52



    bukan lelaki x suka kena esperimen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2012 11:59 PM | Show all posts
bukan lelaki x suka kena esperimen ke?
lily_kama Post at 20-2-2012 23:54



   
Memang laa tapi bukannya u nak buat kat i pon u buat laa kat laki yg u suke tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:02 AM | Show all posts
Memang laa tapi bukannya u nak buat kat i pon u buat laa kat laki yg u suke tuhh
psychoz Post at 20-2-2012 23:59



    mcm2 da buat.. tp curang gak.. nak wat mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:03 AM | Show all posts
mcm2 da buat.. tp curang gak.. nak wat mcm mana
lily_kama Post at 21-2-2012 00:02



    Cari jela laki lain sebelum terlambat
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:04 AM | Show all posts
Cari jela laki lain sebelum terlambat
psychoz Post at 21-2-2012 00:03



    malasla... biar laki jek carik i... {:4_503:}
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:05 AM | Show all posts
malasla... biar laki jek carik i...
lily_kama Post at 21-2-2012 00:04



    Bagoss, i suke pompuan macam nehh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:08 AM | Show all posts
Bagoss, i suke pompuan macam nehh
psychoz Post at 21-2-2012 00:05


apa pompuan yg u x suka?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:15 AM | Show all posts
apa pompuan yg u x suka?
lily_kama Post at 21-2-2012 00:08



   Pertama, pompuan yg cakap kasar..suke mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:16 AM | Show all posts
Pertama, pompuan yg cakap kasar..suke mencarut
psychoz Post at 21-2-2012 00:15



    ooo.. yg ni i leh take noted ke?


lagi..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:20 AM | Show all posts
Reply 15# sukesuke


    CEKAL N TABAH NYA TT..TAHNIAH LA BEJAYA MEMBUAT KEADAN SEPERTI DIA TAK PNAH UJUD...EMMM
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:23 AM | Show all posts
ooo.. yg ni i leh take noted ke?


lagi..?
lily_kama Post at 21-2-2012 00:16



    Kita sambung besok k
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 07:22 AM | Show all posts
maaf andai coretan nie x sesuai diletakkan di sini..tp aku xde laman blog,so aku tulis aje la...mod  ...
sukesuke Post at 20-2-2012 13:34



    harap tt kuatkan semangat ya

ya..bila hati terluka, bukan mudah untuk kita memaafkan dia..makin dibenci, makin kuat rindu itu menghampiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 08:32 AM | Show all posts
everything happen for a reason..sometimes looking for that particular reason can make us play d blaming games....

Hope TT tabah, dlm hidup nie kita tak bole amik yg baik2 or gembira jer....kita kena amik d sad part jugak....now it's your turn to take d sad part....but remember this, next time will be your turn to take the happy part plak....

the best thing about life is.....no matter what happen, it's goes on and on and on......
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 10:07 AM | Show all posts
harap sy pun diberi Tuhan ketabahan seperti akak tuan rumah..berat lg bebanan akak dr sy..akak bley tabah knp sy xbley..akak akan jd role model utk sy bangkit balik cr semangat baru..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list