JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
81083
View
516
Reply

apabila hati terluka..

  [Copy link]

Author: sukesuke    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2015 08:22 PM | Show all posts
****   

     
         
Perhatikan lama2 di bhg sulit DARSITAN @ perang_sewel.
Level tembam nya mengkagumkan selepas 6 bulan di sapu krim kelapa dara



anda bayang kan DARSITAN @ Perang_Sewel menari
mesti nampak lagi jelas apom nya menjadi terkembong kembong



lain-lain kulit DARSITAN @  Perang_Sewel :-

eddlisa_uyuk, anehhuda, lonely_surina,spiderman80
perang_sewel
, isabel, xpdckelate dan naen,










dlm keadaan terdesak dan tersewel, DARSITAN @ perang_sewel mempertaruhkan
pula  kulit barunya spiderman80 di bod current issue.

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 05:18 PM | Show all posts
TT adalah idola mia skrg nih
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2016 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
assalamualaikumm.cemana khidupan tt sekarang ya..moga2 baik belaka. takleh dgar cerita lelaki/pmpuan curang..mmg hati rasa disiat2. :
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2016 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
harap tt tabah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2016 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
harap tt tabah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 12:05 PM | Show all posts
TT..
kuatnya TT harungi semua ini..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, mcmana dgn kehidupan sekarang? Dah rujuk ke ngan suami? Or dah berpatang arang ? Hope the best 4 u...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:44 AM | Show all posts
sukesuke replied at 3-3-2012 01:49 AM
Reply 132# akula203

first time..hmm..cant la..takut nnt satu ari kalo gaduh mula ungkit mengungk ...

walaupun posting ni dah lama, saya nak share pengalaman sebagai anak... betul kak kami adik beradik setiap kali nampak parents gaduh hal2 mcm tu diungkit, kesian mak terus bertahan sebab kami pernah sekali saya bertanya pada mak kenapa x cerai je, mak kata tk sanggup sbb anak2, jujur saya cakap bila abah selalu buat mcm tu hormat saya pada dia makin menghilang... dalam diam kadang saya menangis kenapa abah saya x mcm ayah org lain? Kadang saya terasa diri ni amatlah derhaka tapi cuba mcm mana sekalipun saya dah x boleh hormat dia sbb dia sakitkan mak, harap satu hari saya diberi kekuatan untuk maafkan abah dan hormat balik pada abah..

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga thread lama ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-2-2019 04:11 PM
Astaga thread lama ke

Ya Mak Nora....tered 2012...

Peh alangkah bagusnya dapat patah balik ke tahun ittew....baru awal patploh an umo

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 11-2-2019 04:42 PM
Ya Mak Nora....tered 2012...

Peh alangkah bagusnya dapat patah balik ke tahun ittew....baru awa ...

Skrg pun tak la tua mana. Aummmmm. Hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
2z5 replied at 17-11-2015 08:22 PM
****   

      

I tinggalkan post ni utk tatapan para newbie. Inilah antara spam kenangan sepanjang berforum
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-2-2019 05:06 PM
I tinggalkan post ni utk tatapan para newbie. Inilah antara spam kenangan sepanjang berforum

Spam? Maksudnya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 14-2-2019 01:44 PM
Spam? Maksudnya?

Dulu2 kalau gaduh dgn forumer, ade yg akn post benda mcm kt atas tu. Tah gambar sape derang guna pastu ckp tu darsita, bekas supermod. X de kerja sgt.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-2-2019 01:52 PM
Dulu2 kalau gaduh dgn forumer, ade yg akn post benda mcm kt atas tu. Tah gambar sape derang guna p ...

Laa gitu plak..saper darsita? I x baca satu2 komen..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 14-2-2019 01:57 PM
Laa gitu plak..saper darsita? I x baca satu2 komen..

Komen dlm ni x de kena-mengena dgn gambar tu.hehehehe. forumer tu posting random je
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-2-2019 02:20 PM
Komen dlm ni x de kena-mengena dgn gambar tu.hehehehe. forumer tu posting random je

Ooo...ok ok difahami..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list