JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81881
View
516
Reply

apabila hati terluka..

  [Copy link]

Author: sukesuke       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2012 10:07 PM | Show all posts
Tahniah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 10:39 PM | Show all posts
tahniah TT. bestnye dpt baby girl. kira sepasang ye anak TT. hope TT terus tabah dan sabar menempuh kehidupan yg akan datang. semoga berbahagia selalu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2012 03:16 PM | Show all posts
tahniah dear...
take care..and the kids too!
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 05:31 PM | Show all posts
tahniah TT

aku doakan segala yg terbaik utk TT,



dpd SR badi mayat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2012 01:39 PM | Show all posts
thanks..aku ok jer..just my ex buat aku pening kepala..x abis2 mintak rujuk balik dgn alasan xnak pisah dgn anak..hish,mau meroyan aku jadinyer..

ada idea mcm mana nak wat dia faham bahasa..?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 04:08 PM | Show all posts
Tahniah TT.....
Semuga sihat selalu.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 09:58 PM | Show all posts
sukesuke posted on 1-9-2012 01:39 PM
thanks..aku ok jer..just my ex buat aku pening kepala..x abis2 mintak rujuk balik dgn alasan xnak pi ...

hahhahah, aku dah agak dah...
hanya masa yg akan menentukan..ketegasan kau akan mengajar dia...semoga dia betul2 insaf dan berubah
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 05:09 PM | Show all posts
wah boleh jd puisi dan lagu ni klu m nasir bace hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 05:09 PM | Show all posts
salam tt.. lama tak menjengah. apa khabar tt dan anak-anak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2012 11:33 PM | Show all posts
prettyuglybabe posted on 25-9-2012 05:09 PM
salam tt.. lama tak menjengah. apa khabar tt dan anak-anak?

sihat alhamdulillah..smua ok..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2012 05:09 PM | Show all posts
baru bace cerita TT..dari bahagia, berantakan smpai la sekarang dah solo balik..syukur sebab dipermudahkan urusan TT dari dulu smpai sekarang, mesti ada hikmahnya.

dah banyak kali dah baca cerita pasal perempuan berzina dgn laki orang.sedih kan? x ingat Tuhan langsung diorang nie. jalan mudah nak masuk syurga xnak buat, duk cari gak jalan pintas ke neraka..chewwah.

ape pun good luck TT, moga TT akan teruskan benang badi mayat tu sebab weols semua peminat cerita TT (wpun penyumbang saham cerita tertinggi no longer in the picture..ooppsss) but then i've always admired your courage.

wish u the best, moga cepat sembuh and hidup bahagia dgn your babies
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2012 12:14 PM | Show all posts
salam..

nak tanya sapa2 yg ada pengalaman..pas bersalin ari tu aku slalu rasa sedih,sayu x tentu hala..nak kata ada masalah,xde..kadang2 aku tension pasa x tau apa yg aku sedihkan..ada pendapat?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2012 12:48 AM | Show all posts
semoga berbahagia dengan kehidupan baru dan murah rezeki TT.

~baca2 kisah2 curang, penceraian dekat sini buat aku cuak nak kahwin. kalau tak kahwiin pun best jugak. ambik anak angkat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2012 11:26 AM | Show all posts
sukesuke posted on 11-10-2012 12:14 PM
salam..

nak tanya sapa2 yg ada pengalaman..pas bersalin ari tu aku slalu rasa sedih,sayu x tentu  ...

ai pernah rasa mcm tu suke-suke....
Perkara mcm ni jgn ambik mudah....nanti jadi "meroyan"...
Banyakkan dengar bacaan Al-Quran.....adalah benda tak elok tu yang nak masuk.....
Kena siapkan "pertahanan"diri dengan ayat-ayat Al-Quran......InsyaAllah Allah akan lindungi kita.

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 01:01 PM | Show all posts


Tahniah !
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 05:48 PM | Show all posts
sukesuke posted on 20-2-2012 04:31 PM
Reply 18# lily_kama

yup,aku xnak wat keputusan masa ati tgh panas..aku dgn dia ada anak,so apa2  ...



berapa org anak lko share dgn suami ko...??

ko nampak mcm wanita berjaya dlm kerjaya...

ko...aku x kenal ko....tp aku fikir ...drp ko jadi gila ,baik ko bahagiakan diri ko dgn keputusan terbaik ko...solo atau selain itu...ko pilih.

Hak ko utk gembira bersama anak/anak2 ko.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 11:15 AM | Show all posts
sukesuke posted on 1-9-2012 01:39 PM
thanks..aku ok jer..just my ex buat aku pening kepala..x abis2 mintak rujuk balik dgn alasan xnak pi ...

cakap ler da jumpe boipren baru.. centa hati dolu2 punya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 03:05 PM | Show all posts
aku selalu ingatkan diri aku... lepas putus tunang " hidup ini baru bermula, banyak lagi bende lain aku nak fikir dan nak tempuhi, ALLAH uji aku dengan kesusahan, dan ALLAH uji dia dengan kesenangan yang melimpah ruah hinnga dia melupakan aku, tak apa... sebab aku tau hikmahnya bnyak."

pandang ke langit sambil berdoa "ya ALLAH, jika jodoh, dan rezeki ku masih dilangit, turunkanlah kepadaku, jika ajalku yang paling dekat menghampiri ku sebelum jodoh dan rezeki itu, berikan aku petandaMu, dan matikan aku dalam iman"

p/s; kisah2 akak ni memang jadik iktibar untuk semua orang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 04:28 PM | Show all posts


Tahniah tt...  usaha lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 04:34 AM | Show all posts
wah...cerita ni buat aku menitis aor mata la...yang aku nk highlight x pnh tinggikan suara..tapi tu la kan.. Allah nak uji sekejap jer.. ape2pn tt all the best...kiss anak u untuk i....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050819s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list