JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81879
View
516
Reply

apabila hati terluka..

  [Copy link]

Author: sukesuke       Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2012 12:04 AM | Show all posts
Cari jela laki lain sebelum terlambat
psychoz Post at 21-2-2012 00:03



    malasla... biar laki jek carik i... {:4_503:}
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:05 AM | Show all posts
malasla... biar laki jek carik i...
lily_kama Post at 21-2-2012 00:04



    Bagoss, i suke pompuan macam nehh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:08 AM | Show all posts
Bagoss, i suke pompuan macam nehh
psychoz Post at 21-2-2012 00:05


apa pompuan yg u x suka?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:15 AM | Show all posts
apa pompuan yg u x suka?
lily_kama Post at 21-2-2012 00:08



   Pertama, pompuan yg cakap kasar..suke mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:16 AM | Show all posts
Pertama, pompuan yg cakap kasar..suke mencarut
psychoz Post at 21-2-2012 00:15



    ooo.. yg ni i leh take noted ke?


lagi..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:20 AM | Show all posts
Reply 15# sukesuke


    CEKAL N TABAH NYA TT..TAHNIAH LA BEJAYA MEMBUAT KEADAN SEPERTI DIA TAK PNAH UJUD...EMMM
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 12:23 AM | Show all posts
ooo.. yg ni i leh take noted ke?


lagi..?
lily_kama Post at 21-2-2012 00:16



    Kita sambung besok k
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 07:22 AM | Show all posts
maaf andai coretan nie x sesuai diletakkan di sini..tp aku xde laman blog,so aku tulis aje la...mod  ...
sukesuke Post at 20-2-2012 13:34



    harap tt kuatkan semangat ya

ya..bila hati terluka, bukan mudah untuk kita memaafkan dia..makin dibenci, makin kuat rindu itu menghampiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 08:32 AM | Show all posts
everything happen for a reason..sometimes looking for that particular reason can make us play d blaming games....

Hope TT tabah, dlm hidup nie kita tak bole amik yg baik2 or gembira jer....kita kena amik d sad part jugak....now it's your turn to take d sad part....but remember this, next time will be your turn to take the happy part plak....

the best thing about life is.....no matter what happen, it's goes on and on and on......
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 10:07 AM | Show all posts
harap sy pun diberi Tuhan ketabahan seperti akak tuan rumah..berat lg bebanan akak dr sy..akak bley tabah knp sy xbley..akak akan jd role model utk sy bangkit balik cr semangat baru..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2012 10:52 AM | Show all posts
Reply 33# jazaa

hero aku ada,aku jaga..alhamdulillah masih leh bertahan tanpa suami..tapi tu lah..dlm sehari ada gak seminit dua hati nie rasa sayu sgt..lebih2 lagi tgk anak yg betul2 copy muka papa dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2012 10:55 AM | Show all posts
Reply 34# psychoz

setia sekadar di mulut wat apa..harap betul2 amalkan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2012 10:58 AM | Show all posts
Reply 49# midori888

tq atas kata2 tu..yup,bila hati nie mula rasa sakit,aku akan imagine kan satu ari nnt aku akan tersenyum bila jumpa yg lebih baik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 11:46 AM | Show all posts
Reply 51# sukesuke

Akak memang mengikuti perkembangan suke-suke....
Tertunggu2 masa suke-suke mengandung hari tu, dapat baby boy ke girl....
Tak sangka mcm ni le pulak jadinya bila baby dah lahir.....

Skrg ni kan suke-suke...kalau 10 orang yang berkawin, 8.5 orang ada skandal....
Yang 1.5 tu pun tak tau hati betul-betul 100% kat family ke tak.....
0.5 tu adalah golongan yang terpaksa stay sbb anak.....

Husband suke-suke mcmana?....
Tak kata nak insaf ke?....
Semuga "betina" yang di layan tu akn rasa lebih azab lagi dalam hidup dia nanti.....{:1_270:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2012 12:22 PM | Show all posts
Reply 54# jazaa

kalo dia nak insaf pun dah terlambat..ibarat dinding yg da kena paku,walo pun paku tu dicabut,dinding tu xkan kembali sperti asal..mcm tu la ati aku nih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 02:08 PM | Show all posts
Reply  psychoz

setia sekadar di mulut wat apa..harap betul2 amalkan..
sukesuke Post at 21-2-2012 10:55



    Baik laa...akan datang nanti aku amalkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 02:18 PM | Show all posts
sedeh sgt2 bile berpisah dgn org yg tersayang.. lg sedeh sbb die curang.. bertambah sedeh bile tahu die sayang giler2 ngn pompuan baru.. mcm x pernah sayang kita selama ni... hmmm...
nak x nak, mmg kene terima hakikat.. tabah n kuatkan diri.. bahawa mmg xde jodoh buat kite ngan die..

saye lum kawin kire ok lagi... tp buat TT... hmmm.. tatau nk ckp ape.. cume, yelah tabah aje lah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 03:10 PM | Show all posts
salam
tabah laa hadapi dugaan ni semua...
tapi mmg betul sungguh kan, naluri ppuan nih selalunye mmg tepat....
pengalaman sendiri pun mmg dah ade....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 03:13 PM | Show all posts
Reply  jazaa

kalo dia nak insaf pun dah terlambat..ibarat dinding yg da kena paku,walo pun paku  ...
sukesuke Post at 21-2-2012 12:22


betulla kate TT ni....once dh jadi gini, sgt laa susah hubungan somi isteri nk balik ke asal....
lagi laa kalo somi ni curang...
maaf dari isteri ni hanye laa lafaz kt mulut, hakikatnye sentiasa 'dakwat kekal xpadam2' dlm hati kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 04:02 PM | Show all posts
takut na kawen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054138s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list