Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19848
View
114
Reply

Kawan nk pinjam kereta... korang bagi x?

[Copy link]

Author: leon_mclaren78    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-1-2016 11:43 AM | Show all posts
Olleo replied at 13-1-2016 01:52 PM
Aku masa xdak keta dulu kan..mmg rasa susah sgt.
Sampai niat dlm hati aku nk tumpangkan org walaupu ...

betoi tu..aku setuju
harta yg kita ada ni pun Allah pinjamkan...

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 06:03 PM | Show all posts
iols memang tak bagi. kalau dah terdesak sangat iols sanggup drive dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 09:13 PM | Show all posts
kalau aku bagi jer..lagipun dia nak gi amik anak kan..kalau nak jalan jauh..risau gak ar kan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 11:03 PM | Show all posts
dulu bagi..
sekarang tidak da
setelah dia menyusahkan hidup aku.. malas dah nak baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 11:06 AM | Show all posts
kalau baru 2 bulan kenal tapi dh bagi kunci kreta dia suruh kita jaga cmne lak tu..hehe...saya pempuan dia tu lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CR6453 replied at 19-7-2016 11:06 AM
kalau baru 2 bulan kenal tapi dh bagi kunci kreta dia suruh kita jaga cmne lak tu..hehe...saya pempu ...

Kat sini pun ada? Hahaaahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2016 01:03 PM | Show all posts
rioster replied at 4-8-2016 09:50 PM
Kat sini pun ada? Hahaaahahaha

yela...nak tambah kredit huh!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 02:36 PM | Show all posts
aku sorry nak bagi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Depends la....tgk situasi
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 02:30 PM | Show all posts
aku mmg xkn bg kot. tp kalau akak aku, aku bg. sbb famili aku paham aku ni kemain jage kete aku.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
So far i bagi je kawan2 rapat guna kereta i
Kwn2 pun akan bagi pinjam kereta diorg time i xde kereta
Tp i macam segan sikit nk pinjam kereta org
Kalau kereta kakak i, segan nak pinjam kalu abg ipar ada..kalau dia xda, i pakai je kereta dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bagi pada adik dan sedara mara terdekat je pinjam

sedara jauh dan lain2 sila bg duit sewa kalu nak guna kreta
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 05:02 PM | Show all posts
xbg kot.. kecuali adik bradik & famili...

riso la sb sy pake keta manual... kang terlanggar keta org naya je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 12:14 PM | Show all posts
kalau ak bagi tapi untuk kawan2 rapat je.hehe. tapi ak nak drive kete orang ak tak berani.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
X bagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list