Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
25688
View
24
Reply

TAMBANG BOT KE PULAU REDANG

[Copy link]

Author: matabelalang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2012 11:38 AM | Show all posts |Read mode
Salam. Saya nak gi bercuti ke Pulau Redang, ada sesiapa yang tahu kadar tambang bot ke pulau tersebut. Tak kisah r tambang dari Merang ke, Shahbandar ke ... kalau boleh nak nombor telefon dia sekali, tq org terengganurian ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2012 08:38 PM | Show all posts
Post Last Edit by nazraku at 8-3-2012 23:35

boleh tengok kat sini..

All about Redang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-3-2012 08:21 AM | Show all posts
nazraku ... tak bole buka ar ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 11:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2012 11:12 PM | Show all posts
siapa tahu soklan aku weiii .... ???
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 11:55 PM | Show all posts
tak tau kot sebab tu takde yang jawab..cuba tanya kat link nazraku bagi tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2012 11:49 AM | Show all posts
tak banyak membantu sangat ... anyway thanks kepada nazraku ...

info yg dapat, boleh naik dari jeti shahbandar, tapi x tahu pukul berapa, rega bot dan lama perjalanan???
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 11:37 PM | Show all posts
kalau naik dr jeti shahbandar rasanya lambat sampai, kena naik dari jeti marang kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2012 03:10 PM | Show all posts
Reply 8# ctredzuan
kalau dari jeti marang lagi cepat ker? jeti marang nak pergi pulau kapas dekat lah, i nak pergi pulau redang ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2012 05:22 PM | Show all posts
bukan marang.. tapi merang... kalau dari jeti merang dalam 30 minit kot... harga tak tau sebab saya dulu naik ikut trip kat U.
kalau dari syahbandar harga dalam RM 55 for adult.. one way... if i'm not mistaken... perjalanan dalam 1 jam camtu...
ape kata cik google info pasal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2012 05:28 PM | Show all posts
biasanya harga bot ni sekali dengan pakej penginapan... kalau tak ambil pakej rasenye agak mahal la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2012 11:58 AM | Show all posts
dah try google...x de infi sgt ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 09:12 AM | Show all posts
mmmm....cube membantu jer...try tengok cuti.com....kat situ byk info..sekali ngen pakej
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 01:58 PM | Show all posts
Jeti Merang sdh tutup,skrg guna Jeti Shah Alam..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2012 09:37 PM | Show all posts

TAMBANG BOT KE PULAU REDANG

Aku baru balik dari Pulau Redang. Duduk di Redang Island Resort. Naik feri Sejahtera Ferry Services. Tambang RM55 sehala dari Jeti Shahbandar. Pergi boat cruisse, snorkeling, 5 tempat dlm RM50 seorang.....


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 12:02 PM | Show all posts
Reply 15# matabelalang


    salam..boleh dapatkan nombor telefon yg in charge pasal harga tiket feri tu?..ingat nk booking tiket feri...yg u ambil tu paling murah ke rm 55?..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2012 05:42 PM | Show all posts
sapa tau camner nak arrange kalau dr airport redang ke long beach. susah tul sbb resort tak provide mende tuh..hampeh tul
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2012 11:30 PM | Show all posts
tengok mana satu resort u tinggal, contoh kalao u tinggal di Redang Holiday Beach Villa, bot bertolak kat merrang jetty, boleh book redang package yang murah kat http://www.gopulauredang.com service boleh tahan .. atau ini Pulau redang Island Package
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 01:08 PM | Show all posts
klu nak pegi redang bulan 9...selamat lagi tak..trip ni termasuk knk2 bwh 2 tahun
air laut jernih ke..bergelora ke..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 03:51 PM | Show all posts
ala best nyer....cam nk g jer....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.709615s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list