Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8704
View
154
Reply

Lelaki Nampak Sexy Pakai Baju Warna Apa?

[Copy link]

Author: sayarafiqa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 19-3-2012 09:42 AM | Show all posts
Reply  sayarafiqa

pasu da lama da redha.. .. salju jek yang belum redha....
pasuoren Post at 19-3-2012 09:40


haha, kelakar lah korang ni. rafiqa suka remy ishak, lagi2 kat iklan Dashing
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 10:38 AM | Show all posts
Reply  saljuputih

dah..dah...jangan pingsan lelame....

ya, pasu ngaku...dia ensem pakek putih ...
pasuoren Post at 19-3-2012 08:28



    hahahaha...tau xpe...tgklah senyuman nye yg menggoda tu...hadoi, kalu de depan mata salju, mmg kompem2 salju pengsan depan die...haha...hamboi....nk potong line nmpak?hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2012 12:44 PM | Show all posts
hahahaha...tau xpe...tgklah senyuman nye yg menggoda tu...hadoi, kalu de depan mata salju, ...
saljuputih Post at 19-3-2012 10:38


haha, rebut lah korang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 12:45 PM | Show all posts
ada sorang ofis mate aku ni...
suka pakai baju kaler pelik2...dark purple la, pink terangla..hijaula...
adehh...sakit je mata mandang....dan apa2 je kaler yg dia pakai sumer aku tak suke...
ader sekali aku tegor..."bro apsal ko suka pakai kaler pelik2 ni?.."
nak tau jawapan dia....."ni sumer bini aku yg pilih bro...aku pakai je..."
rupanya ader juga lelaki spesis ni...kaler bajupun bini yg pilihkan...
kalau aku sory ler...
btw kaler pebret aku...biru, putih dan hitam...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 12:47 PM | Show all posts
Reply 44# sayarafiqa


   sangat jelas ketampanan tu... cuma kana match la dgn tie n seluar...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2012 02:20 PM | Show all posts
   sangat jelas ketampanan tu...  cuma kana match la dgn tie n s ...
manismanja85 Post at 19-3-2012 12:47



  yup2! betul sangat

manis, avatar manis tu cerita pasta kan kan? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 10:35 PM | Show all posts
Reply 79# zulka


bright colors okay apa . baru la ceria, tapi depends pada umur jugak kot .. haha

btw, suka tgk yang pakai biru gelap .. don't know why
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2012 12:39 PM | Show all posts
pink...bagi seribu belum tentu hubby nak pakai ritu mak dier beli tshirt kaler pink...dah tukar bin tshirt tue jadik aku punya..yang dier ada hitam, putih sampai naik bosan aku tgk collection baju dier kaler sama jah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2012 02:21 PM | Show all posts
bright colors okay apa . baru la ceria, tapi depends pada umur jugak kot .. haha
...
kucing_oren Post at 19-3-2012 22:35



lain orang lain citarasa kan so kucing oren suka tengok abang2 polis pakai uniform lah ek?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2012 02:22 PM | Show all posts
pink...bagi seribu belum tentu hubby nak pakai ritu mak dier beli tshirt kaler pink...dah tukar bin  ...
wnazzee Post at 20-3-2012 12:39


haha, dia macam james bond ni. kaler hitam putih aje
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2012 09:07 PM | Show all posts
Reply 84# sayarafiqa


abg2 polis ? haa yang itu tengok keadaan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2012 10:06 AM | Show all posts
abg2 polis ? haa yang itu tengok keadaan
kucing_oren Post at 20-3-2012 21:07


tiba-tiba abang polis nak saman, cakap la macam ni " abang polis, I suka tengok lelaki pakai baju kaler biru gelap "agak2 cair tak jadi lah dia nak saman. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2012 08:55 PM | Show all posts
WARNA PELANGI TAKDE KE?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2012 10:03 AM | Show all posts
WARNA PELANGI TAKDE KE?
bapakmessi Post at 22-3-2012 20:55



   macam ni ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2012 04:10 PM | Show all posts
macam ni ke?
sayarafiqa Post at 23-3-2012 10:03



    kalau lah bapak pakai baju camni gi kenduri kawin, dorang mesti gantung bapak kat tgh2 pelamin bia tambah seri pelamin tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2012 05:10 PM | Show all posts
kalau lah bapak pakai baju camni gi kenduri kawin, dorang mesti gantung bapak kat tgh2 pel ...
bapakmessi Post at 23-3-2012 16:10


hahaha, kasi tambah ceria lah suasana nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2012 05:16 PM | Show all posts
hahaha, kasi tambah ceria lah suasana nya
sayarafiqa Post at 23-3-2012 17:10



    kalau betul2 ceria takpe.. takut kene baling ngn rombongan pengantin.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2012 11:08 PM | Show all posts
..tshirt  atau kemeja warna maroon......
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 04:33 PM | Show all posts
skali tu aku pakai baju warna pink, ada la satu aweks tu tegor kata aku nampak hensem kalo pakai warna pink............
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 08:16 PM | Show all posts
Reply 81# sayarafiqa

aah hero pasta fiqa... hensem
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 08:21 PM | Show all posts
Reply 94# card_reader
comel kot pakai kemeja pink card reader
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 10:57 PM | Show all posts
Reply 96# manismanja85


    nak kata comel x jugak....kalo ikot warna kulit nie x sesuai pakai kaler pink pon
    tapi card suka pakai t-shirt warna merah, nampak garang.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2012 12:47 PM | Show all posts
Reply 97# card_reader

merah menyerlah card_reader... jarang lelaki suka pakai merah... tp manis suka tgk org pakai merah ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2012 01:13 PM | Show all posts
Post Last Edit by luvbaby at 25-3-2012 13:17

Suka tgk hubby pakai bj kaler light yellow, peach...nampak suci jer.. :-) tp sb kaler ni xde dlm senarai,, so nak vote kaler PUTIH!! :-p
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 08:37 AM | Show all posts
..tshirt  atau kemeja warna maroon......
ann_rose Post at 23-3-2012 23:08



haa, nampak manis kan. aritu nampak abang staf kat opis ni pakai baju kaler ni, pengsan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list