Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
204088
View
2019
Reply

Koleksi Foto : Sunrise / Sunset...

 Close [Copy link]

Author: louiektc       Show all posts   Read mode

Post time 4-9-2004 02:13 AM | Show all posts
Baru ni kali pertama hendap bod ni.Selamat sejahtera semua. Cantik lah Mentol gambar-gambar sunset tu.Kegemaran saya composition no. 3 yg. 2 kanak-kanak tu.Macam 2 sahabat baik selepas bermain bersama di tepi pantai sampai senja terpaksa berpisah untuk pulang ke rumah masing-masing. Hati masih nak bermain bersama tu yg. berpegang tangan cam Lela Mijnun tu. tapi kena balik,mak dok panggil,dah pegang rotan dah,nak tibai!Main sampai tak ingat rumah! He,he,he. Apa pun gambar sunset memang menarik. Mak Belanga pun nak rajin-rajin datang sini belajar dari korang. Tak reti langsung,makliumla belanga lama!
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2004 09:16 AM | Show all posts
amboi pandai hang reka cerita belanga no..........
yg dua budak tu...anak sulung saya dgn anak menakan.......saja suruh depa buat aksi cam tu.........hehehe......belakon tu.......
hang pun pandai shot gambaq apa......saja tak mau tunjuk kat kami.....
post la kat sini boleh kami tgk ramai2......
gambar2 kat New York mesti indah2 kan.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2004 10:28 PM | Show all posts
Originally posted by mentollica at 4-9-2004 09:16 AM:
amboi pandai hang reka cerita belanga no..........
yg dua budak tu...anak sulung saya dgn anak menakan.......saja suruh depa buat aksi cam tu.........hehehe......belakon tu.......
hang pun pandai ...

Nanti aku ambik petua Sherina dulu.Bukannya aku reti boh gambaq kat sini.Bab-bab komputer,synaps aku tak menangkap. Ada gak  tangkap gambar sunset kat Assateague Island bulan lepas tapi kad gambar tu hilang.Rasanya terjatuh.Kena pi pula tahun depan,ambil gambar kuda liar tepi pantai waktu matahari jatuh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2004 11:59 PM | Show all posts
uikskks...Assateague Island tu kat negara mana?   :stp:
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 08:16 AM | Show all posts
aku rase cam benua amerika aje bunyik nye.. tatau utara ke selatan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 08:48 AM | Show all posts
rasanye kat Atlantic ocean...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 09:14 AM | Show all posts
amboiiii.........byknya kredit....timakasih sherrina....lama tak dpt kredit.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 10:42 AM | Show all posts
Dah banyak improve tuh... :clap:
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 10:51 AM | Show all posts
aisey!
sunset kat langkawi itu ari tak dapat la nak share ngan bro2 smua!
kalo nak nengok kena tunggu time gathering!
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2004 12:39 PM | Show all posts
Originally posted by ArmRule at 6-9-2004 10:42 AM:
Dah banyak improve tuh... :clap:


diatas tunjuk ajar awak jugak....timakasih amrul.......:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2004 11:27 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2004 11:39 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2004 07:58 PM | Show all posts
wow fantastic.....fantasticcc.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2004 08:45 PM | Show all posts


diambil dari dalam bot semasa cruise di tasik mines
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2004 11:13 AM | Show all posts

Koleksi Foto : Sunset/Sunrise

:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2004 06:34 PM | Show all posts
sherrina , macam filem "independance day" la.... (tul ke eja ni...)
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2004 05:07 AM | Show all posts
Sunrise/Sunset



Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2004 05:23 AM | Show all posts
Sunrise/Sunset





[ Last edited by aimez on 6-10-2004 at 02:28 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 05:01 PM | Show all posts
aimez.. biruuu nye langit. kasik laa details sket gambo tuu.. mcm bukan kat malaysia je.. Cantik gambo no.1 tuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 06:37 PM | Show all posts
cantiknye
yg last tuh
jadik kale pink
terpesone japp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091123s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list