Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
34695
View
241
Reply

jenis tudung kesukaan anda!!

[Copy link]

Author: sayarafiqa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2012 10:05 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by sayarafiqa at 26-3-2012 11:00

Assalamualaikum dan selamat hari ISNIN semua! harini aku buat poll tentang jenis tudung kesukaan anda (seperti tertera ji tajuk)


aku dan kakak aku plan nak buat business tudung online. so nak buat  sikit survey, semoga mendapat pertolongan dari kakak-kakak dan adik-adik yang cantik manis jelita menawan comel etc etc sekalian!!


serta tak lupa, minta doakan perniagaan kami kelak mendapat sambutan (sebab nak kumpul duit for something good ) AMIN! terima kasihhhhhhhhhhh!!!


p/s : by the way, hari tu aku ada lepak2 kat blog Sue Anna Joe (tak boleh tak kenal!!hahaha) dia ada post pasal 1 kempen untuk wanita2 berhijab di luar sana. which is VERY VERY GOOD kempen!! semoga kita sedar bahawa pakai tudung ni bukan setakat tutup kepala, tetapi tutup aurat, tutup hati daripada perkara buruk dan tutup maruah kita daripada maksiat!! (nasihat kepada diri sendiri dan orang lain)





sorry sangat2 for the very longggggg post! sebab hari isnin aku hyper semangat tiba2, hehehe!! assalamualaikum!!

Multiple Polls: ( Maximum 5 choices ) , Show Result after voted, Total 215 Users voted
  (This Poll is open, your vote is visible)
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 10:58 AM | Show all posts
tak blh  nk vote sbb lbh dari 4 pilihan yg aku nk tanda
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 11:00 AM | Show all posts
tak blh  nk vote sbb lbh dari 4 pilihan yg aku nk tanda
gekkou Post at 26-3-2012 10:58


kau nak berapa? aku bagi pilihan 5 lah, tunggu! haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 12:20 PM | Show all posts
nak vote tudung yang cantik & harga berpatutan... tp x de dlm senarai ler.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 12:24 PM | Show all posts
Reply 4# carly_lah

carly, carly kan orang korea (merujuk pada avatar) mana pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 12:30 PM | Show all posts
Reply 5# sayarafiqa

avvy jer x bertudung, tp hakikatnya.. carly bertudung tau....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 12:35 PM | Show all posts
avvy jer x bertudung, tp hakikatnya.. carly bertudung tau....
carly_lah Post at 26-3-2012 12:30


avatar pon ada nama manja ek? avvy! hehe.carly vote la mana tudung yang carly suka pakai
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 12:38 PM | Show all posts
Reply 7# sayarafiqa

avvy tu short form avatar ler yang....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 12:44 PM | Show all posts
Reply 8# carly_lah

hehe, ok noted!
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 01:09 PM | Show all posts
purdah x ada k?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 02:20 PM | Show all posts
purdah x ada k?
B.K Post at 26-3-2012 13:09


hehe, takde lah B.K.. B.K pakai purdah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 02:38 PM | Show all posts
mul dah vote : -

1) selendang pashmina
- suka sebab labuh..tutup dada kekdahnya..

2) tudung sarung awning keras
- senang..main sarung je..laki iols tak suka menunggu..tapi tudung ni satu lah tak boleh main masuk mesin basuh kekdahnya..abes remuk awning..so penyelesaian nya option 3..

3)  tudung sarung awning penyek
- hehe...tudung ni paling mul suka..boleh masuk mesin..sidai..pakai..gosok pun tak payah..sebab tak kedut pun..

ok..mul doa semoga business fiqa maju jaya okeh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 02:52 PM | Show all posts
Reply 12# fa_mulan


   hehe, thanks banyak banyakkkkkkkkkkkkkk mul!
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 02:54 PM | Show all posts
Reply 13# sayarafiqa


   welcome yunk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 02:54 PM | Show all posts
aku suke pakai tudung bawal corak/printed

trend skrg yg ade bulu2 tu. tp aku xsuke ade bulu2 tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 03:26 PM | Show all posts
welcome yunk...
fa_mulan Post at 26-3-2012 14:54



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 03:27 PM | Show all posts
aku suke pakai tudung bawal corak/printed

trend skrg yg ade bulu2 tu. tp aku xsuke ade bulu2 tu.  ...
nanie Post at 26-3-2012 14:54


haha, tau takpe. haritu pergi jalan masjid india ramaiiiiiiiii dah pakai tudung bawal bulu tu! tapi kalau jual maybe laku. sebab trending kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 03:46 PM | Show all posts
teringin nak pakai tudung yang ayu2 yang main sarung tu......tapi x semua muke sesuai kan??

aku pakai nampak cam bibik!!

bawal jugak menjadi pilihan.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 04:10 PM | Show all posts
haha, tau takpe. haritu pergi jalan masjid india ramaiiiiiiiii dah pakai tudung bawal bulu tu! ; ...
sayarafiqa Post at 26-3-2012 15:27


mmg tgh hot item skrg tp tu la...dah 2-3 org aku jumpe pakai tudung yg aku ade. color + pattern sejibik sejiban lak tu.
seb bek tak pakai time yg same. skrg aku cam takot plak nak pakai. sbb ramai sgt pakai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 04:19 PM | Show all posts
teringin nak pakai tudung yang ayu2 yang main sarung tu......tapi x semua muke sesuai kan??

aku p ...
aries_gurl Post at 26-3-2012 15:46


hehehe, bawal tetap legend dulu kini selamanyaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 04:21 PM | Show all posts
mmg tgh hot item skrg tp tu la...dah 2-3 org aku jumpe pakai tudung yg aku ade. color + pattern  ...
nanie Post at 26-3-2012 16:10


haha, dah beli rasa takut pulak nak pakau takut jumpa sama. tapi kalau bawak kosong tak kesah ek..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 07:17 PM | Show all posts
hehe, takde lah B.K.. B.K pakai purdah ke?
sayarafiqa Post at 26-3-2012 14:20



    saya x pakai tudung...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 08:54 PM | Show all posts
saya x pakai tudung...
B.K Post at 26-3-2012 19:17


hehehe. boleh jugak vote tudung mana yang B.K rasa sesuai perempuan pakai zaman sekarang ni! hehe. macam avatar B.K tu kah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2012 05:21 AM | Show all posts
aku nomot 6...labuh sampey tutup nasi lemak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2012 08:39 AM | Show all posts
aku nomot 6...labuh sampey tutup nasi lemak...
pehbedah Post at 27-3-2012 05:21


hehehe, yup3!! itu seeloknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091723s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list