Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
35166
View
241
Reply

jenis tudung kesukaan anda!!

[Copy link]

Author: sayarafiqa       Show all posts   Read mode

Post time 27-3-2012 10:56 PM | Show all posts
Post Last Edit by luvbaby at 27-3-2012 23:02

Paling selesa dgn ariani (pattern yg wardina jd model tu)...cutting n kain dia selesa sgt..harga je xberapa selesa..so vote no6 lah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 05:32 AM | Show all posts
aku secara peribadi berpendapat bahawa perempuan yang bertudung labuh menutupi dada akan memancarkan kecantikan yang extra. kadang2 perempuan itu muka dia biasa je tetapi apabila berudung labuh ikut syariat tambah plak dengan perilaku yang cantik memang konpom akan menyerlahkan kecantikan extra pada diri perempuan itu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 06:16 AM | Show all posts
sekarang suka tudung selendang....
selendang apapepun saye duk lilit2 atas kepala...
seronok jugak...

tudung awning lame dah tak pakai...rase tak best lak sebab ramai orang duk pakai camtu...
hehe I just love to be different...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2012 08:26 AM | Show all posts
Paling selesa dgn ariani (pattern yg wardina jd model tu)...cutting n kain dia selesa sgt..harga je  ...
luvbaby Post at 27-3-2012 22:56


yup3, harga mahal sebab quality dia bagus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2012 08:26 AM | Show all posts
aku secara peribadi berpendapat bahawa perempuan yang bertudung labuh menutupi dada akan memancarkan ...
unhas Post at 28-3-2012 05:32


aku pon suka, rasa lekat je kat kepala, tak gerak2, haha! tapi yang penting tutup DADA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2012 08:27 AM | Show all posts
sekarang suka tudung selendang....
selendang apapepun saye duk lilit2 atas kepala...
seronok jugak ...
marumaru Post at 28-3-2012 06:16


aku pon suka selit2 haha!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2012 08:27 AM | Show all posts
btw thanks semua !!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 02:44 PM | Show all posts
dah vote..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2012 03:26 PM | Show all posts
Reply 33# sweet987

thanks sweet! makin sweet lepas vote
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 04:52 PM | Show all posts
Reply 34# sayarafiqa


   hahaha...pujian anda diterima.....nanti dah mula jualan, sila buat pengumuman yer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2012 12:17 PM | Show all posts
hahaha...pujian anda diterima.....nanti dah mula jualan, sila buat p ...
sweet987 Post at 28-3-2012 16:52


hehehe, insyaAllah. thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 01:35 PM | Show all posts
Dah vote...

Saya mmg pemakai tudung syria...

Tp...kalo TT nk jual tudung syria, make sure jual saiz yg memenuhi syarat...tutup nasik lemak...sbb sedih la...lately ni susah nk jumpa tudung syria size M keatas yg cantik2...byknya peniaga jual syria size S...kata saiz M, tp bila beli kecik....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 03:19 PM | Show all posts
pakai tudung dr tie rack scarf...tp susah gak nk cari skang ni
penah try tudung xpress awning, tak leh arr, muka nmpk mature sgt, garang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2012 04:33 PM | Show all posts
Dah vote...

Saya mmg pemakai tudung syria...

Tp...kalo TT nk jual tudung syria, make s ...
Eura Post at 30-3-2012 13:35



yup correct!! sekarang banyak yang pendek2 je, susah nak cari. kalau pandai jahit, nak jahit sendiri je lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2012 04:34 PM | Show all posts
pakai tudung dr tie rack scarf...tp susah gak nk cari skang ni
penah try tudung xpress awning, tak  ...
wan_fizah Post at 30-3-2012 15:19


tulaa, kena pandai cari tudung yang sesuai dengan kita. barulah selasa nak memakai tapi dalam masa yang sama menutup aurat. kan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 02:26 AM | Show all posts
suke fareeda...cantik sgt. hubby bising napelah tudung mhl sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 02:28 AM | Show all posts
fave!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2012 08:53 AM | Show all posts
suke fareeda...cantik sgt. hubby bising napelah tudung mhl sgt!
miss_comel Post at 31-3-2012 02:26


harga mahal berbaloi dengan kualiti die yang bagos kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2012 08:54 AM | Show all posts
fave!
miss_comel Post at 31-3-2012 02:28


kakak aku suka sangat tudung macam ni. cakap je suka, tapi tak ada koleksi lagi pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 10:53 AM | Show all posts
Dah vote...

Saya mmg pemakai tudung syria...

Tp...kalo TT nk jual tudung syria, make s ...
Eura Post at 30-3-2012 13:35


betul la Eura...i pun suka pakai syiria...tapi susah btul nak cari yang labuh2..ada sape2 jual tak...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 03:20 PM | Show all posts
Tudung yg menutup aurat yg sepatutnya seperti dituntut dalam Islam..... Bukan hanya tudung fesyen bling2, pendek atas dada, bonggol atas kepala bagai... maaf kalau ada yg terasa...ini just pendapat saya.  TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 08:48 PM | Show all posts
suka tudung bawal tapi tudung bawal sekarang makin nipis, so kene pakai pashmina, tebal sikit. so, bila pakai tudung, takda la nampak bayang leher tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 08:50 PM | Show all posts
In love wif bawal polkodot now!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2012 08:39 AM | Show all posts
Tudung yg menutup aurat yg sepatutnya seperti dituntut dalam Islam..... Bukan hanya tudung fesyen bl ...
Mamason Post at 2-4-2012 15:20


yup saya setuju, itu yang sepatutnya. tapi mungkin sekarang kita masih dalam process buat kesedaran dengan lebih mendalam dekat wanita2 kat malaysia ni tentang cara berhijab yang sepatutnya, dan belum hampir kesemuanya terserap di minda diorang tentang hal ini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2012 08:40 AM | Show all posts
suka tudung bawal tapi tudung bawal sekarang makin nipis, so kene pakai pashmina, tebal sikit. so, b ...
BungaJauh Post at 2-4-2012 20:48


a'ah memang pon. macam semalam saya punggah almari balik jumpa bawal lama2 gilaaaaa, TEBAL!! tapi sekarang dah tak jumpa kot yang macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list