Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
33987
View
241
Reply

jenis tudung kesukaan anda!!

[Copy link]

Author: sayarafiqa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-4-2012 08:41 AM | Show all posts
In love wif bawal polkodot now!!!!
sun5670 Post at 2-4-2012 20:50


aidijuma kah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 09:03 AM | Show all posts
dh vote...dulu xde kesedaran..tudung sume atas dada..skrg nk cari yg labuh sket
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2012 09:13 AM | Show all posts
dh vote...dulu xde kesedaran..tudung sume atas dada..skrg nk cari yg labuh sket
blue_tulip Post at 3-4-2012 09:03


rasa nya sekarang ramai dah dapat kesedaran pasal ni. tutup nasi lomak kita hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2012 01:25 PM | Show all posts
Reply 51# sayarafiqa


    aidijuma saya beli selai, but sorry tp say, x encourage org lain/kwn2 beli.... sebab xpyh lah saya tulis kat sini...now saya pkai tdg bawal polkodot beli dari blog.... puas hati & murah rm4 dari AJ =)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2012 02:31 PM | Show all posts
Reply 54# sun5670


ok ok, PM meh PM! bagi link sekali lahhh. sharing is caring
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 10:50 PM | Show all posts
Reply 50# sayarafiqa


    kann.... kalau pakai bawal putih tu, sampai nampak kaler kulit. amboi. sampaikan ada sorang lecturer saya, pakai tudung syria (kot) kat belah dalam, utk cover leher then baru pakai tudung bawal.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:19 PM | Show all posts
aku da votee -- tudung syria..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2012 02:45 PM | Show all posts
kann.... kalau pakai bawal putih tu, sampai nampak kaler kulit. amboi. s ...
BungaJauh Post at 5-4-2012 22:50


betul betul, mungkin diorang nak guna kain murah sikit kot. baru la untung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2012 02:46 PM | Show all posts
Reply 57# intan_smsb

tudung syria senang kan. match and go
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:48 PM | Show all posts
Reply  intan_smsb

tudung syria senang kan. match and go
sayarafiqa Post at 6-4-2012 14:46


yess betul.. td pun aku bru lps beli.. 2 elai lg u...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 09:47 AM | Show all posts
sekarang nih beli tudung selendang yg panjang2 jah..sbb nak bg labuh..

awning keras dah diremove dr senarai tudung..aku nih pemalas, so tudung2 yg leceh utk jaga, off u go..

awning penyek tuh aku suka bei gak..senang nak sarung2 time tetiba ada org mai hantar parcel ka apa...umah aku jarang ada pelawat, so kalo org bg salam tuh, 99% adalah abg pos laju, 1% abg dominos pizza... kalo ada tudung awning penyek ni main sarung jah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 06:04 PM | Show all posts
teringin nak pakai tudung yang ayu2 yang main sarung tu......tapi x semua muke sesuai kan??

aku p ...
aries_gurl Post at 26-3-2012 15:46



ya..samalah kita..
pasu kalau pakai tudung sarung tu, macam muka orang sakit pon ada..
tapi, kalau dah emergency sangat atau gi kedai..sarung jugak la..
kalau kerja, tudung bawal jadik pilihan.
kalau keluar ke mana-mana, tudung segi empat bidang 45 jadi pilihan..
suka tengok orang pakai shawl..tapi disebabkan tak pandai gayakan lilit..kang tercekik pulak kang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2012 09:53 AM | Show all posts
Reply 60# intan_smsb

tulaa, tak boleh nampak. mesti nak beli. nafsuuu nafsuuu! HAHA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2012 09:54 AM | Show all posts
Reply 61# baby_pingu


   hehehe, tau takpe. senang zappp teros pakai. kalau merempit g kedai pon pakai tudung sarung penyek je. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2012 09:56 AM | Show all posts
Reply 62# pasuoren

try la tengok tutorial kat youtube ke mana2 blogger yang cantik2, diorang selalu buat tutorial macam mana nak pakai selendang dengan kemas
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2012 12:57 PM | Show all posts
Reply  pasuoren

try la tengok tutorial kat youtube ke mana2 blogger yang cantik2, diorang selalu ...
sayarafiqa Post at 9-4-2012 09:56



dah tengok dah..cara lilit diana emir pun ada tengok..tapi..uisshh...tak terlilit rasanya...takpe lah..mungkin bukan pakaian pasu kot..tengok orang pakai cantik..tapi pasu selesa je dengan tudung bawal...
tapi tatau la kot beranak lapan sok...dah terdesak...sarung ngan lilit jugak la kekdahnye sebab tak sempat nak iron tudung bawal..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 09:47 AM | Show all posts
saya sekarang tgh giler tudung FAREEDA.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 02:41 AM | Show all posts
tudung aidijuma..feveretku
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 09:09 AM | Show all posts
Suka plain shawl. Kalau tudung awning, bli yg fareeda aje. Me a bit cerewet bout the awning. So far, awning fareeda je yg memuaskan hati. Syria pun pakai gk, tp syria 2/3 layers & bkn kain lycra. I prefer chiffon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2012 09:27 AM | Show all posts
dah tengok dah..cara lilit diana emir pun ada tengok..tapi..uisshh...tak terlilit rasanya...ta ...
pasuoren Post at 9-4-2012 12:57


haha, tau takpe. yang leceh nya tudung bawal ni die kena gosok pulak kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2012 09:28 AM | Show all posts
saya sekarang tgh giler tudung FAREEDA.
hairanaz Post at 10-4-2012 09:47



   memang cantek, tapi mahal tu tak sesuai untuk student macam saya ni. habis duit poket habis, haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2012 09:30 AM | Show all posts
tudung aidijuma..feveretku
a.ceCCo Post at 11-4-2012 02:41


hehehe, memang feymes dah sekarang ni tudung aidijuma. pandai juma jual, sebab die cun..orang lain pon nak beli laa, sebab nak nampak cun macam juma
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2012 09:31 AM | Show all posts
Suka plain shawl. Kalau tudung awning, bli yg fareeda aje. Me a bit cerewet bout the awning. So far, ...
miracle_forever Post at 11-4-2012 09:09


takpe, yang penting kite sendiri pakai puas hati kannn. cerewet untuk kite, guna duit kita tak ape
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2012 10:14 AM | Show all posts
hehehe, memang feymes dah sekarang ni tudung aidijuma. pandai juma jual, sebab die cun..orang la ...
sayarafiqa Post at 12-4-2012 09:30


Tapi tudung dia jarang giler kot.. :S
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2012 10:20 AM | Show all posts
Tapi tudung dia jarang giler kot.. :S
a.ceCCo Post at 12-4-2012 10:14


em, agak jarang laa. langkah selamat pakai inner pendek dekat dalam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list