Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
35160
View
241
Reply

jenis tudung kesukaan anda!!

[Copy link]

Author: sayarafiqa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-4-2012 04:58 PM | Show all posts
pilih no.6, senang nak gosok dan sarung, tak perlu pin bagai..
solaris Post at 14-4-2012 14:50



   tapi kan kadang2 ada gak yang longgar kena pakai pin kat dagu, eh dagu kee. haa kan? haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2012 04:59 PM | Show all posts
tudung bawal coz org slalu igt ai lebih muda hahahaha..... perasankan ai
ihtisyam Post at 15-4-2012 10:36



   haha, tapi memang betul pon. ade makcik kat opis aku ni die umor dalam 50++, selalu pakai tudung sarung labuh tu..tibe2 ada sekali tu pakai tudung bawal, tapi labuh jugak la kan. nampak mude woo! haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2012 05:00 PM | Show all posts
sume tudun cantik2~~~
kelapamuda Post at 15-4-2012 21:06



   hahaha, rambang mata kan? kat online ke kat jalan masjid jamek ke kat jalan tar ke..rambang mata wei!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2012 05:01 PM | Show all posts
skang banyak betul tudung cantek canteks..rambang mata dibuatnya
inspiron4545 Post at 16-4-2012 15:44



   haha, betul2. sekarang macam2 pesyen, tapi ikot jugak kat muke kepala kite ni sesuai ke tak kannn
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 07:36 PM | Show all posts
Reply 102# sayarafiqa

c......tp ai mude lg tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 10:20 PM | Show all posts
hahaha, rambang mata kan? kat online ke kat jalan masjid jamek ke kat jalan tar ke..rambang ...
sayarafiqa Post at 16-4-2012 17:00



   betul..kalo g, mmg tak reti nak balik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2012 03:53 PM | Show all posts
aku lebih suke pakai tudung bawal..lg selesa dan sesuai...
tudung awning tu aku pakai muka nampak tua laa..mcm makcik2...
xshuukeeee waaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 08:37 PM | Show all posts
zaza suka syria..senang nak pakai. senang nak basuh.
lagipun zaza jual jugak syria kat blog. http://redisza.blogspot.com
..... baru nak cuba2 jugak

wish u gud luck dalam bis online ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 12:02 AM | Show all posts
semua tudung lawa.

tapi skang zaman bawal naik balik.

tgk kt fb, ada sorang artis tu jual tudung bawal printed (betul ke ni), yg corak2  tu, rm30, including postage. . uih mahai gila. biasa org jual rm12, ada yg rm10 pun boleh dpt.

kot ye pun artis, tp x perlu la kot nk jual mahal melampau2.

tp terpulang kat individu. tepuk poket, tanya duit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 05:45 PM | Show all posts
Saya suka selendang sbb nmpk stylo
tapi kalau nak cepat saya pakai tudung sarung awning penyek. tapi bukan jenis penyek dan lembik tu. saya suka awning yang kain dia keras skit. so bila pakai dia akan muncung jugak. jadi tak ada la nampak mcm makcik2 sgt.   

lagi satu saya suka tudung bawal corak2 sbb corak2 dia cantik. cuma tak berkenan bulu2 kat hujung dia. saya suka jer tapi belum beli lagi. hihih.

lagi satu saya suka tudung syiria sebab tengaok Fatin Liyana pakai comel sangat.

ok dah. itu ajer
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 03:49 PM | Show all posts
  

  



  Tgh gila tudung layer chiffon mcm ni...  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 06:13 PM | Show all posts
mestilah tudung legend..si bawal...

aritu engok bawal yang ada hat batu chomel je susun tepi-tepi keliling tudung..

sekalik gua tanya harga..rm70

sebab kate achik tu die letak batu swarovski tu...

gua mampu sengeh je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 07:16 PM | Show all posts
Reply  sayarafiqa


    aidijuma saya beli selai, but sorry tp say, x encourage org lain/kwn2 be ...
sun5670 Post at 3-4-2012 13:25



   nak tau belog tersebut..voley?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 08:25 PM | Show all posts
berhasrt nk pakai tudung yg bidang 60 tu,,comeyla tudung tu
tapi buat mase skrg ni masih pakai tdg bawal..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 08:47 PM | Show all posts
nak tau belog tersebut..voley?
unagilagi Post at 20-4-2012 19:16



    kita beli di Lachantique
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 09:18 PM | Show all posts
kita beli di Lachantique
sun5670 Post at 20-4-2012 20:47



   tq..nak ushar
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2012 01:44 AM | Show all posts
Dulu suka gila dgn tudung bawal.
Sekarang pakai lagi tapi jarang2 dah la.
Kat kb pun dah tak bnyak design yg latest.

So now suka (ikut turutan):
1)  syria (main sauk je)
2)  tudung awning penyek
3)  tudung bawal

No. 1 & 2 tu sesuai utk org yg 'rajin' sumbat dlm mesin basuh jah hehe.
Dulu suka size S... sekarang M lah itu kaluuuu.. malu le pulak nampak 'daderssss'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:04 AM | Show all posts
Reply  sayarafiqa

c......tp ai mude lg tau
ihtisyam Post at 16-4-2012 19:36



   haha, takde cakap u tua pon. cakap makcik kat opis ni yang tua, haha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:05 AM | Show all posts
betul..kalo g, mmg tak reti nak balik...
kelapamuda Post at 16-4-2012 22:20



   hahaha, betul2. kalau ada kawan2.. "wei korang tolong la tarik aku suroh balik!!" haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:07 AM | Show all posts
aku lebih suke pakai tudung bawal..lg selesa dan sesuai...
tudung awning tu aku pakai muka nampak t ...
none88 Post at 17-4-2012 15:53



   haa, yelahh. ada betulnya jugak, aritu aku pergi kedai pakai tudung sarung bawak dukung anak buah aku.. adekee budak cashier tu tanya aku camni.. "kak, ni anak first ke?" aku jawap la TAK (dengan muka tak puas hati) hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:08 AM | Show all posts
zaza suka syria..senang nak pakai. senang nak basuh.
lagipun zaza jual jugak syria kat blog.
.... ...
zaza_comely Post at 18-4-2012 20:37



   yup2, senang match and go je kan.. tapi tula ingat nak jual tudung bawal. in progress!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:09 AM | Show all posts
semua tudung lawa.

tapi skang zaman bawal naik balik.

tgk kt fb, ada sorang artis tu jual tudu ...
nuhanis Post at 19-4-2012 00:02



   haha, die bajet tudung pon ada taraf artis2 kottt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:10 AM | Show all posts
Saya suka selendang sbb nmpk stylo  
tapi kalau nak cepat saya pakai tudung sarung awning penyek. ...
nanajoel2012 Post at 19-4-2012 17:45



   haha, terima kasih atas explaination yang power!! haha.

yup, fatin liyana pakai memang cantik je. jeles tengok kekadang! hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:11 AM | Show all posts
Tgh gila tudung layer chiffon mcm ni...
BlueRose99 Post at 20-4-2012 15:49



  ni kalau aku taraf pegi event ke kenduri hape sume kot. tapi tak pernah pakai tak pernah beli pon, haha! lain orang lain citarasa nye yer?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2012 09:12 AM | Show all posts
mestilah tudung legend..si bawal...

aritu engok bawal yang ada hat batu chomel je susun tepi-tepi ...
unagilagi Post at 20-4-2012 18:13



   huyyoo, tapi mmg swarovski tu mahal kott. pegang jela mampu kot. nak pakai pon sayang, haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094696s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list