CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cryingbaby88

[MULTI] THE ELDER SCROLLS V : SKYRIM

  [Copy link]
Post time 1-5-2012 11:02 PM | Show all posts
Reply 20# ayepStatik

gompak eh? oghang peghok meneghey kecek nogori .. gitu aa .. bantai je - kata 1meysia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2012 11:10 PM | Show all posts
teman dok gheti ah nok kecek peghok.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2012 11:17 PM | Show all posts
Reply 22# ayepStatik

alah tibeykan je le .. asey ada bunyi ighaih2 pon jadik le .. kot nak bunyi macam si poh bedoh tu - atee teman pon idok le termampuu

hepp .. off topic off topic

so - buat dual wield tau! shield2 bagai tu takyah aa .. kalau dah takdir mati tu, mati gak aa
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2012 11:20 PM | Show all posts
sekali-sekala ber-off-topic bersama incik mod ape salahnye. hahaha.

kk. skang sangkut kat frost troll mase nak turun bukit. cilaka beliau sekali ketuk je gua dah arwah. pakai fus ro pon goyang sikit je. dem it.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2012 11:37 PM | Show all posts
Reply 24# ayepStatik

tak paham pape sbb tak main game ni

cuma pegang aa prinsip ---> offense is the best defense / the best defense is a good offense

kalau dalam game RPG lain - boleh bagi baju/equipment yg boleh naikkan stats2 tertentu (defense/speed/agility/etc) .. game ni ada ke? kalau ada tu - cuba equip2 camtu aa .. sbb ada sesetengah game (contohnya macam FF) - dual wield+baju yg high defense kekadang tu lagi baik daripada 1 sword+shield+baju yg high defense .. mix+match weapon+equipment+baju .. strategi gak tu

tapi .. kalau dah takdir mati tu, mati gak aa kan .. sila restart/soft reset macam biasa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2012 02:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by cryingbaby88 at 2-5-2012 02:41
sekali-sekala ber-off-topic bersama incik mod ape salahnye. hahaha.

kk. skang sangkut kat frost  ...
ayepStatik Post at 1-5-2012 23:20



    yay, ada jugak geng main game skyrim ni. aku ingat aku sorang je yg main   Pada pendapat aku dual-wield lagi berkesan. Tak payah la nak shield tu..ko bukan captain america pun.   Aku suka letak destruction magic + one handed weapon kat tgn aku. Dan one handed weapon tu suma aku dah jampi guna arcane enchanter (ntah btul tak ejaan aku ni) Aku punya armor pun aku naik taraf. aku pakai Daedric Armor tahap legendary   

Aku kalu jumpa frost troll aku suka fus ro dah kan dia bila dia kat tepi curam gunung. pastu jatuh la dia dlm gaung..haha... Bagi aku, lebih baik ko jgn cari pasal dgn giant, nanti dia libas ko sampai ko terbang kat langit   

Gayat gila aku bila dapat belajar suma ayat fus. ro. dah. tu.. pantang nampak ayam, rusa, arnab ke..habis suma aku fus ro dahkan.. pastu guard kejar aku sbb nak bunuh aku
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 2-5-2012 02:48 AM | Show all posts
Reply  ayepStatik

tak paham pape sbb tak main game ni

cuma pegang aa prinsip ---> offense  ...
naen Post at 1-5-2012 23:37



    ala, try la main naen, ke ko busy ade banyak lagi game2 lain yg nak kena main?  Game ni ade jugak tang upgrading weapon n armor tu. Tapi kena up level dgn kena pilih peak dlm bidang2 tertentu baru boleh belajar upgrade. Aku main cheat je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2012 02:52 AM | Show all posts
Reply 27# cryingbaby88

cheat? takde maknanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-5-2012 02:57 AM | Show all posts
Reply 28# naen


    bagus ko ni. mmg harus dipuji sbb tak amalkan cheat. tak macam aku ni, susah sikit je dah search cheat
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2012 03:00 AM | Show all posts
Reply 29# cryingbaby88

cheat tu tak aa .. tapi kalau2 tersangkut tu, ada je search guide/walkthrough





hidup dual wield~! (tetiba)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2012 03:08 AM | Show all posts
Reply  cryingbaby88

cheat tu tak aa .. tapi kalau2 tersangkut tu, ada je search guide/walkthroug ...
naen Post at 2-5-2012 03:00



    haha.. forever dual-wield jugak
Aku pun sama lah. bila asyik pusing2 kat tempat sama, tak tau nak setel mcm mana, trus search walkthrough kat youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2012 03:17 AM | Show all posts
Reply 31# cryingbaby88

tapi search walthrough pun kira cheat gak aa kot? mini-cheat gitu

macam aku ni, kalau game tu macam jenis2 gini - yg ada banyak race/job/class/equipment - memang aa aku akan cari guide .. macam ritu main FF tactics, kena tengok guide gak ntok tukar2 job tu bagai .. so penting aa jugak guide tu ..

katakan "tak nak!" kepada cheat!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:14 PM | Show all posts
guide adalah salah 1 element terpenting dlm men game rpg ni.


yay, ada jugak geng main game skyrim ni. aku ingat aku sorang je yg main   Pada penda ...
cryingbaby88 Post at 2-5-2012 02:36


wah! deadric legend dah. aku pakai yg bese je. haha.

incik mod sile lah men. best woo game ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:41 PM | Show all posts
Reply 33# ayepStatik

lappy tak power .. kalau nak main game camni kena beli desktop dulu kot .. +takde duit nak beli desktop/ps3/xbox
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2012 11:03 PM | Show all posts
aiii. senyap je thread ni.
aku dah dpt jd warewolf dah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2012 11:27 AM | Show all posts
Reply  ayepStatik

lappy tak power .. kalau nak main game camni kena beli desktop dulu kot .. +ta ...
naen Post at 4-5-2012 14:41



    ala, pakai lappy pon boleh.. yg pnting ram kena 4gig keatas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-5-2012 11:29 AM | Show all posts
aiii. senyap je thread ni.
aku dah dpt jd warewolf dah.
ayepStatik Post at 6-5-2012 23:03


oh.. ayep dah join Companion ye?  aku skang ni dah join Dark Brotherhood, jadik assassin la pulak
pkai armor biasa je ke? ape barang? tapi tak pe la, asalkan bukan bandit punya armor
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2012 11:43 PM | Show all posts
ala, pakai lappy pon boleh.. yg pnting ram kena 4gig keatas.
cryingbaby88 Post at 7-5-2012 11:27



    armor biase udoh lerr.. x mampu nk pakai armor cool2 lg. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 12:21 AM | Show all posts
ahaha, Skyrim, aku main game ni macam orang giler, haha, ini khajiit aku hehe,
dah pakai dragon scale armor, kahwin dengan ysolda, aku punya bodyguard ada dua, Iona dan Lydia, tapi slalu bawak si Lydia aje. :-

tapi dalam gambar ni pakai glass armor aje :p

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2012 12:22 AM | Show all posts
korang main berapa kali dah? aku main ni dekat dua kali dah, first main guna Nord skill double hand..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40285 Replies : 334
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59372 Replies : 107
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85596 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36003 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85843 Replies : 3847
Peniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special’ Campur Ais Krim Berharga RM6.Anda berminat?
YgBenarPeniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special
Views : 8311 Replies : 3
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87552 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 04:21 AM GMT+8 , Processed in 0.158483 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list