Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25377
View
8
Reply

bayar loan kereta maybank melalui cimb clicks.

[Copy link]

Author: aniz02       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2012 06:40 PM | Show all posts |Read mode
hallu. sy budak baru beli kereta. huhu. n sy juge budak baru dalam hal2 cimb clicks ni. sy nk tanya, boleh x sy bayar loan kereta yang sy buat di maybank melalui cimb clicks. sebabnye gaji masuk cimb. malas nk beratur panjang kt mesin deposit dekat maybank nun. boleh x? boleh x? n how?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:27 PM | Show all posts
rasanya boleh pakai interbank transfer. tapi setiap transaction kene charge. mcm rugi jer. jgn malas2. zaman skrg kira senang dah. kalo dulu nak kene beratur time opis hour. skrg ni ada CDM malam pun boleh bank in.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 09:40 PM | Show all posts
Boleh tapi kene charge samada 50 sen atau rm2. Bergantung berapa transaction. Lebih dari 3, masuk ke 4 dia dah charge rm2....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 12:44 AM | Show all posts
boleh...... kena caj RM2.........
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 11:24 AM | Show all posts
blh...semestinya kena charge...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 03:25 PM | Show all posts
salam.. sy pun bayar pinjaman kenderaan  melalui cimb clicks, transfer funds to other banks acknowledgement (Interbank GIRO) Bank chargers RM 1.00.. ok la dr nk beratur panjang kt bank semata2 nk bayar pinjaman kenderaan kan?? dengan minyak kenderaan, parking nk cari lg semua 2 buang masa je =)
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 05:56 PM | Show all posts
aku pkai cimb click baya keta kat maybank dh 2 thn kena caj 50 sen jer.....aparaaaaa nk g CDM baya.....buang masa,buang duit,buang peluh etc.....dh senang ler kita baya dr atas kerusi jer....kalo nk g ke CDM tu blum senang namanya!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2012 01:09 PM | Show all posts
jawapan: boleh sangat dan memudahkan..hanya caj rm1 setiap transaksi.. dulu aku guna cimbclick transfer ke publicbank.. tapi sekarang cimbclick ke cimb so tak de caj 1 sen pun hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello..,tumpang tnya. Saya baru guna cimbclicks, sbb gaji masuk cimb dan mahu bayar duit kereta ke bank lain..menggunakan cimbclicks nie. boleh minta tolong tunjuk kan cara nye mcm mana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078794s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list