Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11784
View
68
Reply

Pandelela Dapat Pingat Gangsa Olimpik

[Copy link]

Author: perang_sivil       Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2012 03:48 AM | Show all posts
lisz_aziz posted on 10-8-2012 03:46 AM
harap2 kemenangan pandalela tidak akan dipolitikkan kelak...

ini melibatkan dana kerajaan iaitu duit pembayar cukai.... perlu ambil serius
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:00 AM | Show all posts
berdebar sangat tadi...

even tgk live score je pun

gigih ai kira point melissa wu...harap2 dia x potong panda...

syabas panda..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:01 AM | Show all posts
Presiden_Lanun posted on 10-8-2012 03:43 AM
bagi aku dapat Gangsa tetap satu kegagaln... kita target emas... byk telah dilaburkan sampai 20jut ...

Megharapkan emas dari acara renang memang tak masuk akal, apatah lagi dengan China yang memang kuat..
Aku tak tau lah diorang ni terlebih optimistik atau delusional untuk mengharapkan emas dari renang dan beregu badminton.. Target emas untuk dua2 acara ni memang susah nak capai...
Bagi aku yang ada potensi betul2 untuk dapatkan emas cuma LCW dan Azizulhasni... itu pun dua2 tak dapat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:08 AM | Show all posts
~boolean posted on 10-8-2012 04:01 AM
Megharapkan emas dari acara renang memang tak masuk akal, apatah lagi dengan China yang memang kua ...

tak payah peruntukan duet terlalu banyak... persoalanya kenapa nak belanja lebih kalau dah tahu tak dapat emas!!! membazir
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:11 AM | Show all posts
Tzhniah cik panda!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:16 AM | Show all posts
tahniah kerana dapat gangsa.kena berusaha lebih kalau nak dapat emas untuk olympic akan datang sebab jurang antara pendelela dengan pemenang pingat emas amat jauh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:23 AM | Show all posts
nak dpt emas tadi mmg boleh kata mustahil lah...saya gelak jelah bila baca artikel ni tadi... HARAPAN DI BAHU PANDELELA
mmg tak realistik pon nak dapatkan emas dgn mengharapkan diver China Chen Ruolin buat silap...ayyo..nak tunggu orang buat silap susah la...kita sendiri kena cukup competent untuk dapatkan emas...

tp Pandelela dah buktikan dia antara terbaik dunia...bangga dgn dia...tak mustahil pun nak dapat perak tadi cuma dia tak cukup konsisten....dive pertama dan ketiga tu tak cukup baik....cumanya dia perlu tingkatkan prestasi supaya setanding atlit China lepas ni.... kalau ada persaingan untuk emas baru menarik...ini tidak 11 diver bersaing untuk silver dan bronze saja....Chen tu terlalu jauh meninggalkan yg lain....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:52 AM | Show all posts
parasitology posted on 10-8-2012 04:23 AM
nak dpt emas tadi mmg boleh kata mustahil lah...saya gelak jelah bila baca artikel ni tadi... HARAPA ...

penerjun rusia boleh beat penerjun china dalam 3m springboard... ini semua adalah mentaliti saja....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 05:24 AM | Show all posts
Wow tahniah! X pernah2 i masuk bod sukan.nak nangis rase
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2012 05:44 AM | Show all posts
noraidil_06 posted on 10-8-2012 05:24 AM
Wow tahniah! X pernah2 i masuk bod sukan.nak nangis rase

welcome to Olympic Board.... boleh nangis kegembiraan disini...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 07:39 AM | Show all posts
Tq perang sivil
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 08:39 AM | Show all posts
seroja posted on 10-8-2012 04:11 AM
Tzhniah cik panda!!

Mekasih......
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 09:23 AM | Show all posts
TERHARU TGK PANDALELA TD....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 10:01 AM | Show all posts
congrats Pandelela.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 10:02 AM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 12:15 PM | Show all posts
tahniah...sempat tengok masa sahur tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 12:41 PM | Show all posts
Bangga bila ketahui Pandelela menang Pingat Gangsa ni, dah lah tak tengok Livenya mengantuk lagi. Hahaha.. Apapun syabas Pandelela Rinong.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 12:45 PM | Show all posts
cik.panda posted on 10-8-2012 08:39 AM
Mekasih......

sama sama .hikhikhik. cik panda org penang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 02:14 PM | Show all posts
Well done PANDALELA RiNONG, finally awak membuktikan Wanita Malaysia juga mampu berdiri di atas podium OLIMPIK LONDON 2012. Anda berdiri megah disaksikan berbillion penonton dunia, memberitahu kepada DUNIA betapa kecekalan, kekuatan fizikal , kekuatan mental dan semangat juang WANITA Malaysia tidak boleh di pandang sebelah mata. Andalah ikon kepada saya dan lakaran sejarah gemilang yang anda ciptakan di LONDON akan saya ceritakan kepada anak buah saya dan generasi akan datang, insyaallah.. Disaat anda jauh ketingalan di belakang, disaat harapan kami hampir berkecai, anda bangkit semula berjuang sehingga ke akhirnya. Kejayaan anda membuatkan saya menitiskan air mata kegembiraan, SYABAS PANDALELA RINONG, anda berhak dikalungkan pingat gangsa OLIMPIK LONDON 2012

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 02:42 PM | Show all posts
terlepas tengok....ingatkan jumaat pagi esok...rupa-rupanya jumaat pagi tadi...my bad...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075253s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list