Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60175
View
79
Reply

nak ambil kelas menjahit

[Copy link]

Author: mawarayu       Show all posts   Read mode

Post time 7-3-2013 12:32 AM | Show all posts
ada tak kota bharu??
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 04:32 PM | Show all posts
ada siapa2 tahu kat mana nak belajar mengenal fabrik dengan lebih expert and belajar jahit baju blazer, coat and tuxedo? dan baju2 carrier laki and perempuan..?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 03:49 PM | Show all posts
Sy tanya sapa2 yg tau kelas menjahit area keramat, setiawangsa or keramat permai...atau area yg berdekatan dgn tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 09:43 PM | Show all posts
hairi1223 posted on 11-1-2013 05:30 PM
sy juga ada mengadakan kelas menjahit secara intensif dan one to one. satu kelas hanya ada 1 atau 2( ...

Salam Hairi.. saya duduk di Meru..tgh mencari kelas nak belajar menjahit..
Utk org yg tak pernah guna mesin jahit pun boleh join ke kelas ni? Saya mmg 0 dlm jahit menjahit ni..
Setakat jahit lencana sekolah anak, jahit kain koyak sikit2 to boleh la..Tu pun terkial2..

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2013 01:07 PM | Show all posts
sya pon plan nk blajaq asas jahitan bju kurung. arap2 bln dpn kolej komuniyi offer class asas jhitan. bln ni xda nk p..nk.blja yg basic dulu sbb zero knowledge@skill
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2013 01:31 PM | Show all posts
saya nak blaja jugak... tapi area pj.. ada tak???
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2013 04:34 PM | Show all posts
Kat area2 ampang ada kelas menjahit tak?Nak sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2013 07:58 PM | Show all posts
EMPAT : Giatmara Titiwangsa, Kampung Baru, Kl
TEMPOH : 4 hari
HARI : Sabtu & Ahad
MASA : 10.00 pagi - 4.00 petang
YURAN : RM 200

Bahan latihan diberi . Peserta dikehendaki membawa alatulis , gunting kain & gunting kertas sahaja.

MODUL:
- Teknik mengambil ukuran badan
- Membuat pola
- Menggunting fabrik
- Mencantum pakaian

Kepada yang berminat boleh hubungi Pn Ida 019-2254673

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 12:11 AM | Show all posts
kat sg buloh ada kelas jahitan bj kurung...2 hari rm150..tak de basic jahitan pon leh jahit baju dlm 2 hari tu...bleh call pn faridah 019-2707981....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 12:12 AM | Show all posts
rienafaiz posted on 15-4-2013 04:34 PM
Kat area2 ampang ada kelas menjahit tak?Nak sangat ni

meh akak ajar nak...?hehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 08:57 AM | Show all posts
Pn_wan posted on 26-4-2013 12:12 AM
meh akak ajar nak...?hehehe....

nak nak sangat... lokasi kat mana?Yuran?

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 10:52 PM | Show all posts
rienafaiz posted on 26-4-2013 08:57 AM
nak nak sangat... lokasi kat mana?Yuran?

akk kan dok ampang...tp lepas raya boleh...?skang akk bz skit...dgn tempahan dan sambung blajor....advance designing...

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 09:47 AM | Show all posts
Pn_wan posted on 26-4-2013 10:52 PM
akk kan dok ampang...tp lepas raya boleh...?skang akk bz skit...dgn tempahan dan sambung blajor... ...

woww bestnyaaa,,,, Alrite kak after raya yerhhhh...
Saya nak tempah dress labuh boleh x?brp akak ambik?

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 02:53 PM | Show all posts
rienafaiz posted on 29-4-2013 09:47 AM
woww bestnyaaa,,,, Alrite kak after raya yerhhhh...
Saya nak tempah dress labuh boleh x?brp akak  ...

boleh jer...lpas 10 hb yer...nak settle yg bertimbun nie dulu....gambar pon dah lama tak amik...tak sempat...


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 03:48 PM | Show all posts
Pn_wan posted on 29-4-2013 02:53 PM
boleh jer...lpas 10 hb yer...nak settle yg bertimbun nie dulu....gambar pon dah lama tak amik...ta ...

ok kak wan.. nanti update gambr...
tak sabar nak masuk kelas ni

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 09:46 PM | Show all posts
@Pn_wan nnt msg roses jugak kalo nk start kelas.. roses pun bminat nih..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2013 07:54 AM | Show all posts
salam,saya pun ada buat kelas jahitan,baru start sebenarnya,
sapa2 berminat boleh pm,atau sms saya 012 2910206.
lokasi bandar pinggiran subang.tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2013 03:39 PM | Show all posts
Pn_wan posted on 29-4-2013 02:53 PM
boleh jer...lpas 10 hb yer...nak settle yg bertimbun nie dulu....gambar pon dah lama tak amik...ta ...

pn wan..

sy pun teringin nak belajar juga...
nak dah leh daftar...bgtau yer....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2013 09:21 PM | Show all posts
klu saya bukak kelas sy inform yer....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 10:36 AM | Show all posts
chervil posted on 3-6-2012 11:01 PM
Reply 25# Munnalicious

Wangsa Maju, pernah tanya kat Medan Mara tapi bayarannya mahal sgt. Saya  ...

Reply 26# chervil

Wangsa Maju dah tak jauh dengan Ampang kan. Klau chervil biasa dengan area Ampang, dekat Spectrum Ampang (skrg Giant), second block after Giant tu ada
kelas menjahit.  Pernah belajar kat situ sekejap, senang faham & cost untuk kelas dia pun tak mahal sangat.  Lupa nama kedainya, tp kat tingkat atas.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list