JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
51624
View
793
Reply

Edisi Info & Tips Gaya Hidup Menjadi Keluarga Yang Sakinah, Mawaddah, Warahmah Penyanyi Nasyid Tersohor !!!!

  [Copy link]

Author: Mierafaziera       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2012 08:59 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Mierafaziera at 27-11-2018 10:31 AM

Ina Naim gembira dapat anak perempuan




KOTA TINGGI: Penyanyi, Ina Naim atau nama sebenarnya Nordiana Md Naim selamat melahirkan bayi perempuan seberat 2.3 kilogram di Hospital Kota Tinggi (HKT) di sini, pada jam 8.35 pagi semalam.Dia yang ditemui kelihatan gembira kerana dikurniakan bayi perempuan berikutan dua anaknya sebelum ini lelaki.
Sebelum ini Ina mengharapkan bayi perempuan kerana ingin tahu bagaimana melayan kerenah bayi perempuan berbanding lelaki.
Malah, naluri keibuan mahukan anak perempuan sebagai peneman dan kawan apabila dia besar kelak.
Syukur berkat solat hajat dan doa Ina serta suami, permintaan itu dimakbulkan, katanya ketika ditemui, semalam.
Jantina anak ketiganya itu hanya diketahui ketika pemeriksaan di HKT kelmarin, hasil ujian imbasan dilakukan sebelum melahirkannya, semalam.


Sementara itu, suaminya, Mohd Suhaimi Saad berkata, dia sekeluarga bersyukur kerana isterinya selamat melahirkan anak ketiga mereka.
Mohd Suhaimi yang juga penyanyi kumpulan nasyid In-Team berkata, kelahiran bayi perempuan itu bagaikan melengkapkan keluarganya kerana kini, mereka dikurniakan dua anak lelaki dan seorang anak perempuan sepanjang lima tahun mendirikan rumah tangga.

Kami belum memutuskan nama untuk bayi perempuan ini, tetapi sudah mempunyai beberapa cadangan yang akan diputuskan kelak.
Bagi saya, lebih penting nama diberikan itu memberikan makna bagi menggambarkan kelembutan dan kesopanan seorang wanita, katanya.

Sebelum ini, pasangan berkenaan dikurniakan dua anak lelaki iaitu Ehmad Hadie Elfardi, 4, dan Sallman Elkhoyri, 2 tahun.

Kredit: My Metro
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:05 AM | Show all posts
tahniah ina n suhaimi!..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:06 AM | Show all posts
wow.... dalam diam dah tiga dah..... tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:07 AM | Show all posts
mesti comel2 anak2 dia sebab dia kecik molek
laki dia pun tak besar sangat
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:08 AM | Show all posts
tahniah......subur si ina ni..alhamdulilah....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:12 AM | Show all posts
diam x diam ye dh 3 anak... tahniah la...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:12 AM | Show all posts
jenoh kikin kena buat anak kembar nak celen ina
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:14 AM | Show all posts
gambar xda ker
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:15 AM | Show all posts
ye lah letak la gambar baby tu seketul dua
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:38 AM | Show all posts
tahniah ina naim & suami..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:40 AM | Show all posts
tahniah ina n suhaimi...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:41 AM | Show all posts
dh 3 org rupanya...aku duk igt sorang tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:41 AM | Show all posts
gambar mana..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:41 AM | Show all posts
dh 3 anak rupanyer..tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:45 AM | Show all posts
ok dh boleh  pasangkan ank lelaki ina dgn cahaya malaika
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:45 AM | Show all posts
tahniah...semoga jadi anak yg solehah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:49 AM | Show all posts
Inilah yang dikatakan HIDUP BERSEDERAHANA. Beranak pun kat spital
gomen................ikut pendapatan laki. Kalau nak beranak kat Prince Court
sebab retis, matilah sohami kena keja siang malam.......
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:04 AM | Show all posts
syukur... dah 3 rupanya

tahniah, semoga hidup bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:05 AM | Show all posts
hari tu jumpa kat petronas bentong anak2 lelaki bleh tahan buas juga hehehehe biasa r budak2
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:11 AM | Show all posts
gambo pellissssssss.................
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:15 AM | Show all posts
tak rasa kebetulan ke?
baru ni jek berita mawi & ekin ngan anak depa...

keluar plak ina naim ngan anak 3..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:19 AM | Show all posts
Tahniah Ina dan suami.....masing-masing dah bahagia dengan jodoh mereka
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:21 AM | Show all posts
tahniah....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:23 AM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:28 AM | Show all posts
Tahniah...... sapa2 tlg tempek lee pica anak ina neee.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053011s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list